SUN&FUN

Tjenare allesammans!
Solen skiner som tusan och det ser väldigt positivt ut med vädret idag, sicken tur! Ska alldeles snart möta upp Emmi så får vi se vad vi hittar på idag i det fina vädret.. Kvällen är som sagt inte planderad än men det får vi se nu till eftermiddagen. Yä pengar kommer även in på kontona idag så nu slipper man känna sig sådär fattig ungefär, men nu känns det......ASBRA! :) På glatt humör idag, blir man alltid när solen är framme, och jag är rätt sommarklädd så det kommer bli en strålande dag.. Nu måste jag dra på mascara Hejssvejs...

THE HILLS MARATHON

            

   Det blir en lång natt nu, ska dra igång The Hills och njuta! Jag är pigg! :)


JORDGUBBAR & SOCKER

Ja det sitter jag och käkar just nu, mami kom hem med ett lass jordgubbar, så himla somrigt! och vem älskar inte det!? Dagen har vart skaplig idag även fast de fula vädret dök upp, käkade lunchbuffè inne i Gävle även idag med Emmi, riktigt gott och mättande, träffade på Adam från klassen där och snackade lite med han och grattade han också :) och träffade också på Jenna :)  jag och Emmi kikade in lite på Cubus och fick med oss ett par riktigt sköna rosa sockor typ, ett par som man kan gå hemma i, och man drunkar av kärlek i dom, så otroligt sköna. Skulle kanske passa bättre till vintern men whatta fack som ja brukar säga?
Jag tog 15:20 tåget hem och Emmi gick och tränade med Amanda. Nu idag var det ju meningen att jag skulle plugga lite, men tror ni jag har kört igång eller? njää, men lär väl börja lite nu känner jag, suck...

Imorgon är det sista april och jag har planer lite här och var så jag får se vad det blir! Inget moln på himlen nu iaf så det ser lovande ut med vädret tills imorgon.
Innan jag börjar plugga nu så ska jag kika vidare på lite roliga filmer med mig och Emmi som är gamla som nya, asså det är underbart att titta på, vetinte hur högt jag sitter här för mig själv och garvar. Oh jiises..

            

I AND STILL SING MY SONG

Godmorgon på er!
Har vart uppe i cirkus en timme nu och inte gjort ngt alls, haha ska byta om nu och dra på lite mascara sen är det dags att möta upp Emmi somvanligt.. Idag vette fan vad som händer, inget roligt väder, säkert kallt också så ja.. kommer plugga ikväll en hel del, det är ett MÅSTE nu, så ska ta tag i det riktigt ordentligt, så jag vara fri och ha det skojj de sista dagarna här!

Hm.. nu är det Groove Coverage och ombytning Tjingeding.

090428

          
Ännu en solig och härlig dag blev det. Som lunch idag käkade jag å Emmi ostfralla och frukt, riktigt gott ändå! Runt 16 åkte Emmi hem till sig och jag gick upp till mig och somna (somvanligt) haha, nä men sov i en timme iaf, sedan traskade jag ut en sväng för att komma igång lite. Riktigt skönt att vara ute och gå nu när solen skiner enda till kvällarna här, och man kan känna sig lite tryggare allt mer senare på kvällarna även då man slipper all mörker. huh.
Tänkte börja plugga lite nu, har en del som måste göras, men jag vetinte, känner inte riktigt orken, men får ta å skrapa fram den nu så kanske jag får ngt i ordning iaf...

Ni får ha det så bra!

MOT SLUTET

Ja, har inte mycket mer att göra nu ikväll, så ska dra igång en film, kika på lite skor sen kommer jag somna garanterat. Men imorgon är en ny dag och vi hörs då, Later!


BABARABABAM

APUn gick superbra, tog en sväng med Emmi på stan och käkade asgod kycklingsallad inne på La Palayia? eller vafan heter de? haha, aja riktigt skön dag har det varit. Emmi drog in till Gävle vid halv 3 och jag gick hem och sov, ärligt talat så var jag grymt trött och slumra i en timme ungefär. Har hunnit med och duscha nu även, och mami står och gör mat. Ska kika vidare på avslutningskläder idag också, hittade en fin gul klänning inne på Asos, men än är jag inte säker. Sedan ska skor väljas hoho vad kul det kommer bli!

Idag är det även Färjan och Ballar av stål, kan det bli bättre? ÄLSKAR de programmen, så ser fram i mot det nu här ikväll. Ska invänta middag nu och sedan blir det tv. Bye

NY HEADER

Nu kör vi på svartvitt ett tag people!

SUMMER

Nu tänkte jag slänga in lite bilder sen lördagen, vill även säga Grattis till min pappa som fyller år idag, blev en hejdundrans med fika här i eftermiddag :) Kl 21 börjar även en komedi som jag tänkte kika på. Nu först ska jag vara snäll och spela lite bilspel med lillebror min...

            
             
            
             
            
            

SOMMAREN KOMMER..

Helgen har vart kanon! Mycket solande med vårt underbara väder, drickande, roliga stunder och Tv. Nu är helgen över men vi har fortfarande en vecka kvar på vår praktik så det känn sjukt skönt, inge skola och tillbaka den 4 maj, kan det bli bättre? Ska även börja plugga på lite, men inte idag, men i veckan blir det mer med sånt.

Nu ska jag alldeles snart duscha och ikväll blir det komedi på tvn, och ska även börja leta efter avslutningskläder här på nätet. Gud snart tar skoltiden slut, man fyller 17 och det blir sommar! jag längtar! Japp, drar in lite sommarbilder sen jag och Emmi var ute i solen i lördags senare. Nu måste jag kila..
xoxo

OCH NU ÄR DET HELG!

NP gick helt okej idag, skrev om ngt med datorer att göra. Efter skolan drog jag och Emmi in till valbo en sväng, träffade även på Ellenor från Robinson ni vet, asbrun och asschysst! Efter det drog vi oss vidare hemåt och jag drog hem till mig, ska snart till familjen Pettersson igen för att få Tacos, det är jag tacksam för hihi! Sedan bär det av hem hit igen till mig då jag och Emmi hittar på lite bus, vette sjutton vad som händer.. Ute inne uppe nere borta hemma, ja ni ser? ingen aning än, Talang blir det iaf och Berg flyttar in.. Ni hörde det! Tjing

MIN DAG I PUNKTFORM

* APU
* Valbo m Emmi.
* Kollat på Vänner.
* Köpt rosa allstars converse av Amanda.
* Käkat

And now ladies and gentlemen, väntar jag på Emmi. TjingTjong 
              

GODNATT PEOPLE!


ÄNNU EN TRIPP..

Idag gick praoen asfort, va typ dit sen fick vi gå hem igen, ja som ni kanske märker har vi det sjukt bra! haha, aja efter så drog vi på en gång till tåget då jag å Emmi åkte till kupolen. Ni kanske även har märkt att vi åker en hel del, ja mena i måndags hudik, tisdag så luncha vi i valbo och nu idag har vi vart i kupolen. Men eftersom vi har sånna här dagar så vi slutar så pass på dagen att vi har massor med tid så får det bli lite utflykter, komma bort en stund och kunna tänka på ngt annat än skola och plugget. Så det är rätt avslappnande och bara dra sig iväg på en tripp.

Runt halv 5 kom vi hem igen och då tog Emmi bussen hem och jag drog mig hem till mig. När jag kom hem blev det bara en massa slapp, med katten i famnen så kollade jag på MTV nästan hela kvällen och alla deras program, sedan blev det vänner och rent hus. Riktigt slapp har man vart idag.

Imorgon börjar vi runt 10 och slutar inte allt för sent så vi får se vad som händer därefter. Nu ska jag kolla på lite tv och surfa runt lite, sen drar jag nog igång en film och sen äre sleeptime. Vi hörs väl imorgon då! /sb

090421

              
Dagen på APUn gick asfort idag, jag och Emmi lunchade även inne valbo med kycklingsallad och coca cola. Väldigt gott därinne! När vi kom hem hade vi inte mkt bättre för oss så Emmi åkte hem till sig och jag till mig. När jag kom hem hade äntligen min svartgråa skinnjacka från Ellos kommit :) Den sitter asbra, och kan lova att det kommer vara ett plagg jag kommer slita på nu i vår/sommar, underbart!
Mami gjorde även kycklingwok idag, börjar nästan bli som en vana i hemmet här, men det är gudomligt gott så skadar inte mig! Kvällen ser tom ut, om man säger så haha, ska dra igång tvn nu och kolla på alla program som går sen tänker jag fortsätta med New York Minute som jag satt igång igår.

Imorgon blir det APU och sedan får vi se vad som händer. Vi hörs gott folk! /sb

MÅNDAG

                
Första praodagen gick susään! Eftersom vi slutade tidigt idag tog jag och Emmi tåget till hudiksvall för en shopping runda och även lite fika. Dagen har alltså varit rätt skön, och imorgon börjar vi kl 10 så det strömmar bara på det här, och bra är det!

Nu sitter jag och kollar på Färjan, alltid lika bra det, senare äre Ballar Av Stål även som man bara inte kan missa, mest underhållande programmet just nu iaf. Fan vad bra! Ikväll får jag se hur länge jag blir vaken, är så grymt trött så blir nog inte uppe till 3 som gårdagen, nejnej det orkar jag absolut inte. Får se om det kommer in ngt inlägg mer sen, men troligtvis inte. Har inte mkt mer att säga så ha en bra kväll! /sb

SUNNY DAY

Godmorgon på det, det är nog inte bara jag som ser att det är en strålande dag utanför oss! Runt 8 grader i skuggan här hemma nu, inte så värst mkt, men bara morgon än så hoppas på upp mot en 15-20 innan dagen är slut. Jag och Emmi börjar rätt sent idag så jag tar bussen ner till Björksätra senare och möter upp henne där, eftersom vi slutar tidigt får vi se vad som händer därefter..

Nu lyssnar jag på musik och ska fixa i ordning lite. Hörs /sb 

Bjussar på ngt onödigt kul klipp på mig och Emmi.. :)

                         

DET GÅR BRA NU

Helgen har spenderats med Emmi. En massa filmtittande, tv och girlsnack. Idag vaknade vi runt 11 och gick upp, tog vår energidryck och sedan gick ut i solen för att sola. Även promme blev det. Kom hem igen och kollade på The Clique och efter det åkte Emmi hem.
Har duschat och fräschat till mig rktigt nu ikväll så det känns helt okej att ta sig till APUn imorgon. Börjar sent varje dag och slutar tidigt typ varje dag så det kommer bli perfekt. Kommer sen tillbaka till skolan den 4 maj och det innebär ungefär 1 månad kvar tills vi slutar, alltså det är så underbart!

Nu har jag kollat klart på ...och så kom Polly. avslutar nu med slutet av VanVeteeren och sen drar jag nog igång en film. Inte allt för trött än så det blir ingen tidig kväll för Sofie. Men jag lever! /sb

EN SOLIG DAG I SÄLEN

Ja som jag sa gick upp halv 4 i morse, men hade tankar då som "nä nu skiter jag i det här och sover vidare" men kom iaf upp och var oväntat pigg, som tur var! Jag och Emmi tog SJ tåget till Gävle runt 6 och sedan bar det av till Sälen. En härlig dag blev det, med härliga backar, härlig sol och härliga människor! Jag och Emmi tog också en sväng till bowlingen för att bowla en timme, plus en massa solning blev det! Skolan bjöd även alla som var med på donken så det tackar vi för!

Kom hem runt halv 9 till Gävle och sedan skjussade Emmi och hennes mami hem mig till Boänge. Har kikat på slutet av Talang och sedan Berg flyttar in. Nu är det Angel på canal+ hits som jag kikar på, och till det har jag chips och coca cola. Kan det bli bättre? Nu ska jag njuta resten av kvällen, vi hörs imorgon! /sb

                    
                    
                     
                    
                     

SÄLEN

Så nu har jag fixat tills imon. vart å handlat drickyogurt, godis och frukt, jag hänger med till Sälen ändå och ska ha så jävla kul där borta. Ska bli kul å komma dit igen, brukar åka dit på sommrarna men även på vintern också, så det ska bli trevlans trevlans.. Imon ska jag upp kl 4 och fixa i ordning, men ja som alltid säger en tid åsså brukar ja gå upp ännu tidigare om jag inte sover över då, så kan lova er att jag är upp halv 4 å ränner runt här i huset iaf haha..

Aja nog om det, kommer hem på kvällen imon och det visar sig vad som händer, kommer vad dötrött då kan jag lova er, men en kul dag ser jag fram i mot och ska försöka knäppa mkt kort med mobilen eftersom man inte har en fungerande kamera i detta läge, Fuck! Men nu måste ja fokusera på att lägga mig, kommer inte somna men whatta fuck, jag klarar mig :) Puss /sb

TORSDAG

Puh, nu är man hemma efter en lång dag, skolan gick väl rätt fort, hade två lektioner å sen drog man till intervju, haha jädrigt välkommen va man å, bjöds på fika och allt, så det ser lovande ut iaf inför sommaren här! Efter det drog man hem en snabbis innan jag och familjen åkte in till valbo en snabbis för att gå en vända på IKEA, vet exakt hur jag ska ha i rummet nu och det kommer bli perfekt! Aja efter det va det att bära av hem igen, vi skjussade Johanna till Klaras och jag and the family åkte till donken för att ta oss ett käk.

Hemma nu med bror min, och ikväll kommer inte hända så himla mkt, mest film och tv. Får se om jag tar lite krafter till plugget också, men det ska vi inte snacka mkt om.. Aja imon kanske, kanske kanske jag hänger med till Sälen och tar ngt åk där med en massa folk från skolan, men ah det visar sig eller så blir det en hemmadag här istället... Tänkte bara skriva av mig lite nu och sedan ta det lugnt ett tag. Brorsan ska köpa hem lite cola till oss båda, så det blir bra det här. Well my friends, see ya /sb
                 
Syskonen Bergqvist


A NEW DAY

        
                   Bjussar på en solig sommarbild sen förra sommarn :)

När jag kom hem hade det ramlat in en massa nya rabatter från Ellos till båda mig och mami så nu blir shoppa loss här till vår och sommar. Det hade även kommit hem ett medlemskort till mig från VeckoRevyn eftersom jag vart medlem där nu i ett halvår, Det innebär en massa erbjudanden och rabatter och tävlingar som jag får tillgång till. Blir perfekt!
Har kikat på Ugly Betty när jag kom hem eftersom jag inte hade tid att kika på det igår.. Har även pluggat en del nu så jag har gjort klart 3 olika saker. Känns skönt så nu ska jag tat lite lugnt ett tag, somvanligt jättetrött så ska kanske ta en tupplur i nån timme så kommer jag kunna arbeta vidare med plugget sen..

Skriver ännu mer ikväll hönni, Tjingen /sb

IN SCHUUUL

Har egentligen inget att skriva men kan väl slänga upp ett inlägg då, så det är gjort. Sitter på Information/Layout nu och har gjort det sen halv 9 i morse, om en timme slutar vi för dagen i alla fall, då måste jag hem och råplugga in i det sista här. Eller kommer nog inte börja med det direkt eftersom det är mitt på dagen, kanske tar en sväng på stan eller ngt liknande bara för skoj skull haha, fast det finns väl inge mer tråkigare än att gå på stan själv? Så tkr jag iaf, men det visar sig, kanske tar en promenad då?, nja äsch vi får helt enkelt se. Nu ska jag stå ut sista timmen här innan jag och Emmi går på lunch å sedan sätter oss på tåget hem Tjing /sb

VINN EN TOPSHOP KAPPA


http://brunettistorstan.blogg.se/ har nu en tävling på G och vem skulle inte vilja ha en fin svart kappa nu till vår, och även hösten?
Allt du behöver göra att svara på 2 frågor inne på hennes blogg, och sedan lottas vinnaren ut slumpvis kl 21 på fredag kväll. Om det är just du som vinner, kontaktas du via mail. (klicka på bilden för att ta dig dit!)

DET TAR ALDRIG SLUT

Wihoo en sån dag, fick iaf sluta kl 15 istället för 16:30 eftersom idrotten va inställd och engelskan flyttade vi upp då idrotten skulle vara egentligen. Imorgon slutar vi halv 12, och det gör vi varje onsdag framöver här, fast alla vi 1or ska ut på praktik sen v. 17 & 18 så det blir inte mkt att uppleva dessa onsdagar icke.. Aja nog om skolan. När jag kom hem idag, gjorde jag i ordning lite käk eftersom att jag var så himla hungrig, satt och kikade på Vänner även. Nu ska jag dra igång lite pluggande här innan jag ska sova, så jävla trött så det inte är sant, skolan tar på krafterna verkligen!

Men men har en del engelska som jag vill bli klar med nu så mer hör ni nog inte utav mig ikväll! Tjing /sb

DÅ VAR DET DAGS IGEN

Skolan börjar imon och kan tänka mig att det är nog fler än bara jag som helst vill uttrycka sig ungefär "Fuckthefuckingschool" vi kommer iaf att ha världens sämsta schema som sagt, så det suger ju ännu mer. Aja nog om helvetet och till ngt positivare. Jag har vart duktig och städat idag, kikat på The City Marathon, nyss duschat och känner mig fräsch som bara den!, och nu sitter jag och väntar på att mami ska bli klar med Kycklingwoken.
Kl 20, börjar även Färjan som jag följer så det blir till att titta på det, det är även Van Veeteren idag, men inte för att det är det bästa, men har sett kvällens avsnitt förut och den här gången är det faktiskt bra, annars kan dom programmen va lite seg på nått vis..

Inget pluggande har det blivit heller, jag måste ta del av det nu! Fast ikväll kommer jag nog inte plugga så mkt, ska kika igenom en del och så ska jag börja råplugga imorgon.
Well, vi säger väl så nu iaf se om jag uppdaterar senare Tjing /sb

THE LAST DAY

Hallå Bloggen!
Fan vad trött man är idag, asså sjukt trött så ja skulle kunna sova hela dagen känns det som. Men iaf, jag är hemma i Sandviken nu och ska precis duscha eller ngt, kanske gör det ikväll.. Men idag måste jag verkligen plugga lite granna också, ligger lite sent med det. Kyligt väder det är ute också, Damn! så ingen lust att röra mig där ute idag så får se till att hjälpa mami storstäda här hemma eller liknande haha, får se helt enkelt vad jag gör.

Ska dra igång musiken iaf, se om ja gör ett ryck med städningen. Later honeys! /sb

090412








SOMMAR OCH SOL

Ojoj nu har jag vart ute och gått hela dagen känns det som. Började med att jag och Emmi gick hemifrån här i Boänge efter gårdagen som var super! Tv, film sjungning och en jädra stor familjepizza som vi delade på. Kvällen var as skön! Ja, som sagt då vi vaknade idag gick vi nästan på en gång hem i det fina vädret. Emmi tog sedan bussen hem och jag gick hem till mitt. Kollade klart på dramafilmen Hannah med H och sedan va det dags för mig att ta mig ner till Boänge igen, musik och promme.. efter att jag kom till Boänge lämnade jag brillzen som jag av ngn anledning inte orkade ha på mig mer och sedan gick jag igen eftersom ja skulle möta upp mami och Adam.
Nu har jag kommit in efter att också vart ute och lekt och sprungit med hunden vår, så kan säga att jag har hållt igång hela dagen i det fina sommarvädret, det är så sjukt, va gla' man är varje dag haha :)

Nu ikväll stannar jag här i Boänge och snart kommer Kent hem med Kebab åt mig och sallad åt de andra och ska dra igång tvn tänkte ja, eller om jag går ut och sätter mig. Aja visar sig.. Och kvällen blir lugn! Nästa inlägg kommer bilder från idag, ha en bra kväll /sb


GLAD PÅSK!

              
Glad Påsk på er allihopa! Kvällen igår med Emmi var väldigt bra!, vi kikade på Talang, Underbara Älskade, Låt den rätte komma in och en del av Material Girls. Låt den rätte komma in har jag alltid vart lite skraj på att se men nuså äntligen såg vi den, men kan säga att den är inte lika läskig och sådär som man trodde, den är mer vidrig, väldigt vidrig så man får ont i kroppen.. Ah ni vet nog hur jag menar. Men kvällen var som sagt kul!

Idag kom vi upp vid 11 och bestämde oss för att gå ut i solen här på framsidan och sola lite. Det va ju förfan 21c i skuggan här hemma, kan man ju tänka sig hur det va i solen då, minst 30+ helt sjukt att det gott så fort. Stannade där ute i nån timme så nu luktar man solarie, haha ni vet hur man brukar lukta.. men man kan ju bara Välkomna Sommaren!

Ikväll kommer det bli lugnt på min och Emmis front, ska ner till Boänge och vara där för mami och Kent ska på fest, så vi blir hundvakt och ska beställa hem pizza, kolla på tv, sjunga karaoke och bara ha det underbart hela natten! Ja... kom nyss in från baksidan, har suttit där ett tag nu så men kände att det var dags för bloggen att uppdateras lite. Hm, nu blev det mkt text här kände jag så ska avrunda med att hoppas ni får en fin kväll, och får se om ja skriver mer sen, visar sig. Ha det Bäst /sb

FREDAG

Nu har jag suttit ute i solen och slappat lite, känns skönt att den äntligen värmer, satt fan ute i linne okej att det blåste lite men wtf, och när solen är framme då blir man ju så himla gla´ :)
Nu måste jag börja städa lite tänkte jag, plocka upp kläder, ställa allt där det ska vara blabla you know it! Ikväll kommer Emmi hit, blir lugn kväll med Talang, Berg och Underbara Älskade får jag hoppas, vi ska även kolla på film och ja musik blire somvanligt...
Öm.. inte mkt att säga här inte så på med musiken så ska min städning börja, Adios Amigos! /sb


PÅSKEN

           

Ja godeftermiddag på er alla!, kom nyligen hem från Boänge och sitter i köket och dunkar en massa musik. Jäkligt onyttig är jag även eftersom jag sitter och dricker cola och käkar godis och allt då ja skippat frukost, så det här räknas väl som de.. Men påsk? godis, cola, onyttigheter, ja det är väl det som är meningen antar jag. Ikväll kommer jag förmodligen stanna hemma här i Sandviken, men ah en så länge inte kväll så kan ju hinna ändras men förmodligen stannar jag här.

Nu tänkte lyssna vidare och surfa runt lite. Hörs senare /sb

DET DÄR MED PÅSK..

Nu är jag nere i Boänge, hängde med hit iaf :), senare ska vi dra ut en sväng med hunden och ja kan ju vara rätt skönt det och komma ut lite grann. När jag kom ner hit fick jag en hel del saker, eller saker och saker... Fick ett påskägg, både av mami och Kent, nya Cosmopolitan, där det dessutom står om Lauren Conrad, och jag älskar The Hills så vad passar då inte bättre att få läsa om det?, öm.. åsså fick jag några hårprodukter, och även att mina Converse från Ellos hade kommit idag, och fick meddelande av dom att resten av mina kläder som jag beställt kommer senare in i April här.

Mami och jag beställde även lite mer kläder idag, lite tunikor, trosor och ett par gladiatorskor till mig :) , Fan hörni känns som man fyller år igen ju!


Vi har även inhandlat en hel del coca cola, energidrycker och candy, så hallå vilken kväll det här kommer bli!, Varför jag fick påsksakerna idag var för att jag förmodligen inte kommer vara här nere imon och ja påsken är ju här då så, de gav mig alla saker idag haha.. Men ja ikväll kommer det som sagt bli en massa Tv och film och även musik! Promenader och mys, mmmm Im Lovin It. /sb


090409

Hallå bloggare!
Har inte hunnit gjort så mkt den här morgonen utan somnat, vaknat, somnat osv.. men nu har jag lyckas stigit ur sängen jag med, eller det var någon timme sedan.. Dagens planer? None.. Haha men fan har ingen aning om vad jag ska göra idag. Idag äre torsdag då Emmi brukar komma till mig på kvällarna, så får se hur det blir med det, annars drar jag nog ner till Boänge med mor min.
Kort inlägg just nu, skriver mer under dagen! /sb

THIS AIN'T A SCENE, IT'S AN ARMS RACE

Ojoj vad trött jag är och ska gå och lägga mig nu, har nyss tittat klart på My Best Friend's girl riktigt bra faktiskt :) Men nu orkar jag inge mer, trodde inte klockan va så mkt haha.. men men inte mkt och säga här inte, slänger in en låt som jag alltid lyssnade på förr som jag börjar digga nu igen.. Så jävla bra! GONATT! /sb


VALBO

Nu är man hemma efter en bra dag i valbo med Emmi. Mkt skratt och vi fick hem en del grejer till oss själv även. Jag köpte en topp från Gina Tricot, topp från BikBok, Cardigan från VeroModa och ni vet sånna där coola leggins som det är vitt där bak och svart där fram på från Gina Tricot.
När vi skulle hem spöregnade det såklart och innan vi steg på bussen satt vi oss inne på donken och tog en varsin cola.

Well well ikväll kommer det nog bli en massa filmtittande bara eftersom det inte är ett piss på tvn som det ser ut. Men film och cola och mys är riktiga grejer det! Imorgon vette sjutton vad dagen väntar mig, men det återstår och se, får se om det dyker upp mer inlägg senare, nu ska jag bänka mig i soffan. /sb

Bild på två av plaggen jag köpte. (cardigan i vit)

   

WHAT YOU WAITING FOR?

           
Ääh, kanske man ska kila ner i sängen, dra igång en film och somna in till den kanske?
Ja vafan det ska jag göra nu iaf. Imorgon kommer nog bli en strålande dag, det blev så att jag och Emmi drar oss in till Valbo i alla fall och hoppas på ngt köp iaf haha, eftersom våren verkar komma nu även så blir det ju ännu strålande om solen är framme som den vart nu de senaste dagarna iaf, lillebror har fått färg i ansiktet och kroppen redan eftersom han är ute 24/7 om dagarna så nu lär jag fan hinna ikapp! :) Vi hörs mer imorgon! /sb

BORINGDAY

I morse när jag vaknade hade jag en oväntad huvudvärk och den har fortfarande inte gått över, varför jag blir så chockad över att jag har det är för att jag brukar aldrig annars ha sånna problem med huvudvärk som många kan ha, migrän och liknande, och det gör fruktansvärt ont ska jag säga er, vette sjutton vad det är.. Sicken otur man kan ha ibland..

Dagen idag har inte vart så speciell, som jag sa blev det väldigt mkt slapp och har kikat på tv det mesta av tiden och även sovit då och då, imorgon hoppas jag att det blir ngt annat, hatar att sitta still ibland, vill ut och röra sig. Kanske drar in till valbo imon då om Emmi känner för det har inte hunnit snacka så mkt med henne om det och hur hon känner men hon läser förmodligen det här sedan så hon kan svara sen..

Well nu återstår det för mig att plocka lite här i rummet mitt, stackars mig som inte kan hålla det fint ngngång.. Men får se om det dyker upp nå mer inlägg innan jag somnar senare. /sb

TISDAG

Hallå där!
Sitter och tittar på Ellen nu och nötar runt på datorn. Emmi kunde inte hänga med in till valbo idag pga en sak så stannar hemma och hoppas på en annan dag då :) Ja, då blev helt plötsligt min dag "no idea" dag haha, men får hitta på ngt eller så skiter jag i det och tar det lugnt idag, kanske städa rummet? leta sommarjobb? ja egentligen finns det massor jag kan göra nu, men det är självklart de dryga delarna.. Well ska iaf titta vidare så skriver jag om jag får nå roligare att göra ;) /sb


EN SÅN DAG

Dagen idag har bestått utav att vara hos frissan i 6 timmar eftersom vi båda jag å Emmi skulle bli blonda idag. Jag började å satt i ungefär 3,5 timme, blev inte blond men mkt ljusbrun eftersom ja vart svart går det inte å få blond på en gång, men snart är jag där, tänkte inte göra ngt med håret nu utan låta de vara som det är ett tag, mami tyckte ja skulle behålla det här ljusbruna å skippa blonda men ah får se hur det blir med den saken, vill ju verkligen bli blond.. Men iaf, Emmi satt i ungefär 2,5 timme så hon blev blondare än mig men hon slingade istället mktmkt så det blev blondt lite här och var. Efter de långa timmarna drog vi till American och käkade kebab!

Nu sitter jag och kollar på Färjan såklart och ska inte göra ett piss, blir en väldigt lugn kväll och det tackar jag för. Har ingen ork känner jag att göra ngt annat. Men ja, imorgon får jag se hur planerna lyder, som sagt tar dagen som den kommer höhö..
Senare ikväll blir det även filmen The Clique som jag å Emmi satt och kollade på igår, verkligen bra om man gillar typiska tjejtonårsfilmer :) Men än så länge slapp, Tjing /sb

START START START THE PARTY!

Ja nu har jag umgåtts med Emmi hela helgen och än är det inte över, sicken tur att lovet är här så man slipper tänka på att det är skola imon. Ja lite vad jag å Emmi har gjort då, marknad här i Sandviken va vi på igår, sjungit, kollat på talang 2009, Robinson, vart ute bla bla.. ja tagit en jädra lugn helg och det var grymt skönt! Idol audition var det igår också, många som man kände eller tror jag iaf skulle vara med, kändes som det. Alex från våran Copklass gick vidare och får träffa riktiga juryn, GRATTIS!, lite avis att han får träffa Andreas bara, snygg som han är! jaja dags att hålla tummarna för Alex då :)

Ikväll kommer Emmi hit igen eftersom vi ska upp rätt så tidigt imon då vi har tid på KAXIG och ska färga håret och klippa oss, Äntligen! Men ska kolla GG kl 7 och även Van Veeteren kl 9 då Emmi är här, och såklart blir det en massa chips och dipp till det. Nu ska jag dra igång musiken och grejja lite i rummet, vi hörs! /sb

       

ÄRE PÅSKLOV ELLER ÄRE PÅSKLOV!?

Ja nu jävlar är det där efterlängtade påsklovet här, *kuukiilikuu!* Igår käll runt halv 11 drog jag och Emmi till donken för nattkäk typ, va så himla hungriga så... satt där tills de stängde ungefär och sedan bar det av hemåt för lite plugg och sen sängen. Idag drog vi in till skolan på förmiddagen och plugga lite som fanns kvar, och kl 1 hade jag Emmi Evve och Sanna prov i matematik, ja för att inte ha pluggat så gick det skapligt iaf, rätt nöjd eftersom jag suger i matematik..

Nu idag senare kommer Emmi hit och vi ska väl gå och inhandla onyttigheter och sedan bänka oss framför Tvn för Talang 2009 som börjar idag, jippiyäy! och sedan antar ja att det blir sjungning och film därefter såklart...

Tänkte inte säga så mkt mer, ÄNTLIGEN LOV typ, haha vi hörs /sb

36 DAGAR KVAR TILL SOMMARLOV

Ja ni ser det går som stormsteg här och kan knappt bärja mig, snart är sommarn här för guuuud siick! Aja NP i skolan idag gick väl hyfsat för mig och Emmi fick igång en rätt bra konversation där mellan varandra. Lära sluta lite tidigare idag eftersom vi skulle till vår APU plats så de fick skriva på en del papper, inte världens bästa plats men vafan, jo jo schemat, ja det kan jag sitta å skryta om i 3 dar om ja vill, så bra! :)

Snart kommer Emmi hit och det blir en del pluggande och även film I guess.. Imon ska vi in till skolan en snabbis pga lite röda aktiviteter, jiiises men hallå det är lov imon också :D TACK!
Nu ska jag käka ngt Tjing /sb

NEW MOON TRAILER

Kan knappt bärja mig tills New Moon kommer ut och få se hetaste Rob, checka in! man blir så sugen att se den nu så det knappt är sant! Iiiiiihh /sb

 

SOLIGT VÄRRE!

Det är väl ingen som missat det härliga vårvädret ute? asskönt att det äntligen stiger fram, får hoppas nu bara att det stannar kvar!
Skolan gick asfort idag och vi fick sluta redan vid halv 11 pga internet som dom på skolan stängt av för att tvåorna skulle göra nå NP prov.. Aja jag och Emmi gick till busshållsplatsen nästan på en gång och åkte hem..
Asså dom där jävla bussarna ställer till det, byter och krånglar för att nå folk fått för sig att göra om Gävle torg, palla!? bara krånglar för oss som inte är bosatta i gävle!
Kan irritera mig ännu mer eftersom vi har fått världens jävla snuskigaste schema!? 8-16:30 nästan varje dag asså det är sjukt det här, ngt emot oss copare har dom ju...

Nu ska jag komma till den positiva och glada Sofie igen haha, när jag och Emmi kom hem från skolan gick vi till Marangoni och fikade cola och negerböllar, efter det gick vi till Kaxig och beställde tid till mig och Emmi till lovet då vi ska bli blondie, Kl 10 på måndag fick vi det, ungefär 4 timmar kommer vi vara där då, eftersom tjejen som jobbar där jobbade själv, aja lite chockad blev hon eftersom vi båda skulle blondera oss, spec mitt med tankte på att jag har så mörkt, men jag tror det kommer bli perfekt!

Nu eller snart ska jag sätta igång med pluggandet, har haft ett rätt långt tag på mig nu att plugga men är man besatt av andra saker än att plugga så är man. Well snart snart... Ja imon äre det NP för mig och Emmi, Tagga vafan! Tjing /sb

RSS 2.0