Lördag

Jag ska inte gö ett piss denna lördag, hur skönt?  skönt! Tjingeling!


YES VI VANN IGEEEN! haha

Happ nu har man skrapat ihop en till tävling med vinst här! Denna gång vann jag, det är en modevisning med Make Up Store i stockholm som jag och min kära vän Emelie ska gå på nu på onsdag. Det kommer vara mingel och kändisar där, och vi kommer även få med oss en goodiebag hem med smink! JAG TROR JAG DÖR, fattar ni vad kul eller!??!!?

Nu på onsdag modevisning och sen den 10de ska vi sitta med i Singing Bee inspelningen. Asså vad händer? :D
 

TRUE BLOOD

Ni missar väl inte den nya serien som går idag på SVT kl 22.00? En amerikansk dramaserie från 2008. Och självklart är vår söte Alexander Skarsgård med som spelar Eric Northman. Det är värt att se, jag ska iaf börja följa det här! Likt Twilight lite så, hell Yeah!


mk.


YEES VI VAAANN FÖRFAN!

Haha har tävlat åt mig å Emelie i en tävling om att sitta i Singing Bee publiken under inspelning nu i september :D ÅÅÅ HELLVETE ATT VI VANNNNNNN!!! har inte sagt ngt till Emelie att jag tävlade för henne men så nu hade dom ringt henne och sagt att vi var en av vinnarna. HERE WE COME EMELIE, DU & JAG!!


rip

Just det ska bara påminna er alla om att det här nog blir mitt sista inlägg för resten av livet, det är dags för mig att gå ner i graven :/ .... SKOLAN BÖRJAR IMORGON!

Tack för mig.

Blackwhitesummer





















net-a-porter


                                  
                                              Urballa väskor från NetaPorter.


Blimedlem!


Imhere.

Äntligen sett 17 Again nu, och hur jävla underbar är den inte då? Med Zac Efron, men gud man får fan aldrig nog av grabben, Gah!? Ja, som ni märker har jag struntat totalt i bloggen ett tag, jo visst ändrade designen lite men wtf. . Har ingen större lust till att skriva i den nu heller. Kommer helt enkelt igång med den tills skolan början kan jag tänka mig. Då ska jag dela med mig av alla bilder från hela min semester också!

Imorgon bär jag och Emelie av till Sthlm och stannar där i ett par dagar på Scandic. Kommer bli skönt att få åka iväg lite nu innan skolstarten. 24 börjar man iaf, ungefär 2 veckor kvar så det känns rätt stabilt än så länge.

Ikväll händer inte mkt, ska packa lite tills vi åker imorgon och sen blir det nog att titta på 17 Again igen och Twilight ska jag slänga in där med.
Nu vet ni vart jag håller hus iaf, och ha det fruktansvärt bra!

Ego


video

Miss Li cykling makaroner tält party chokladmask promenad humor.. ormjävel.

Liten kort rolig film, mer bilder sätter jag in sen från min och Emelies semester.


Glöm inte HQ'

RSS 2.0