tungt




goin' down

Sitter o kollar på paradise m lillebror, så tänkte slänga in ett inlägg i reklamen men bah för det började det nu såklart, så får curry lite.. Kommer bah vara hemma ikväll o kolla på tv o program på datorn, bartenderskolan kl 22, kan inte missas! Sedan blir det Jersey Shore o annat skoj!
Imon går vi 1 timme i skolan, känns ju väldigt kul.. ska prata om ngt projekt vi ska börja med sedan får vi gå hem. Nu måste ja koncentrera mig på paradise, kyss!

make me wanna die



Lär slänga in dom här låtarna, ett gott exempel på Rock. Jag älskar rock o Taylor är grym! De här e fett tungt!

The Pretty Reckless


word..

Jadu.. inte går det bra att sova heller, lika så segt gåre m bloggen min.. näe men vafan, i helgen spenderade ja mina dar m pojken nere i sthlm, hade det underbart trevligt som alltid, kom hem för ungefär 6-7 timmar sedan o har inte lagt mig än.. tänkte att ja ska klara dagen iaf, skola o allt som haver.. men det funkar det med, lite flummigare än vanliga dagar brukar man bli då o det är bara kul! 

Idag händer inte så mkt annars, skola till typ 14.. sen på kvällen blire förmodligen bowling m david o jossan, ska bli riktigt skoj..kmr knappt ihåg när jag spelade bowling senast.. måste vart när ja o empa hängde med skolan till sälen för ngt år sen o skippade totalt skidåkningen o drog till bowlinghallen istället, haha.. det var kul! men iaf, det är väl min dag.. Vi får se om det händer nå annat skoj också.. nu måste ja dricka lite cola o sen ska ja ta tåget till skolan. xoxo

fix you

Kastar väl in ett litet inlägg här med då. Idag har jag inte gjort någonting, är ju ledig förfan mohaha! så sängen har vart min bäste vän, och datorn typ.. Ikväll ska jag kika på Paradise, Berg, välkommen åter o Tylösand försjutton, är det onsdag så är det, Tvns dag ungefär!

Har egentligen inget mer att säga, imorgon äre praktik igen! ICA here we come! 9-17, taggad, njaaa inte direkt! väntar på att pengarna ska rulla in på kontot bah, då är jag nöjd sen!
Men ha en skön onsdag!

wierd

Hallå där, jag tror jag håller på o dör elr ngt.. Ja har ont i magen, ont i revbenen och ont fan överallt.. stunden är kommen, RIP. Näe ska inte skoja om sånt där, men de bah kom plötsligt, vetinte om ja ska sitta elr ligga, panik typ. Hoppas det går över snart, annars måste jag nog gå å lägga mig så det förhoppningsvis e borta när man vaknar imorgon...

Annars idag, skolan gick fort, hade lite läsning inför nationella provet som kommer senare i november, sedan gick jag o Empa på stan en sväng, tog en liten fika sen gick jag med henne till läkarn o hon tog sin spruta mot livmodercancer (som jag också egentligen borde ta, men somvanligt skjuter ja upp saker o allt blir försent).. jaja efter det tog jag bussen hem och nu sitter man framför dator o tv... kollat klart på paradise för ett tag sedan o nu väntar jag på bartenderskolan som börjar 22.. hoppas min kropp tillåter det, är dessutom fruktansvärt trött... men är ledig imorgon som tur var och kan sova länge :)

Lång text nu känner jag, ska lyssna på musik o läsa lite bloggar. hadet!

computer all day

Har inte rört en fina ur sängen idag kan jag meddela.. har kollat om på alla jersey avsnitt sen första säsongen o nu går vi över till 2an..visserligen har jag sett de flesta men det är bah kul o se det igen, jag tröttnar aldrig haha!
Mamma står o gör hemmagjorda hamburgare som vi ska käka om en stund, rätt så hungrig faktiskt.. annars då ikväll? kan ju säga som överskriften... seriöst jag är ledig o då är det coolt med att vara lat, inga bekymmer liksom.. Haha dåligt blogginlägg elr vad sägs?.. justja I Anneli är ju nu på måndagar också, det är ett program jag inte missar iaf, så fett kul!
Ha en skön måndag!

heart shaped box

Yo Whats up? här är det kanon, har sovit ut som bara den nu och förhoppningsvis vänt tillbaka dygnen som dom ska vara. pinade mig att vara uppe till typ halv 2 igår istället för att lägga mig runt 8-9 som jag gjort annars, va är det för liv liksom?

Idol var grymt igår, men tyckte inte minnah skulle åka ur precis, hon va grymt mkt bättre än alice igår.. Sen Jay o my lord vad han e bra, exakt sån där röst som han har.. shiet bah njuter, rock n roll! Han ska vinna!

Nu måste jag få ngt i magen, jag skriver senare. xo



Bara för att.... Grym låt, grym artist!


that girl


To be with you

Gammal låt men satan så grym!


glida runt hänga runt låna pengar..

Kollade nyss på gårdagens Rebecca|Fiona.. jag somnade runt typ 20 igår, helt sinnes.. o därför vaknar jag som jag gör nu, inte sådär värst kul för då kmr jag bli astrött ikväll.. men ska tagga en powernap sen under eftermiddagen så jag kan vara vaken längre..


Öh vafan ska man göra nudå? jag får väl typ springa ett varv runt huset elr ngt... näe knappast. men hörni jag får slå på en goding till film eller surfa runt, allt funkar. hade!

I gave up coffee and cigarettes

Godmorgon!
Ligger här med datorn i knät o lyssnar på musik o kollar lite smått på The Voice, Olle från Idol är ju med så det går ju bara inte att missa.. Empa ligger uppe o sover än, egentligen vaknade jag runt 4 men har inte direkt kunnat somna om, både hon o jag somnade ju astidigt igår så det förklarar ju saken..
Måste hämta mer cola känner jag också, oftast består mina frukostar utav ingenting elr typ ett glas cola, hälsosam, In my ass.. men får oftast inte i mig ngt annat ändåså.. Idag åker jag iaf hem till mitt hus, har spenderat ett antal nätter här nu men nu ska man bära sig av hemåt, mysa med katten lite haha..
Som sagt vi är lediga nu, o det känns grymt! ha en bra dag!

tired

Cppppppppp trött nu alltså.. helt sjukt har inte sovit ngt på ett par timmar, stört... men idag i skolan hade vi ju en redovisning ang. projektet o det gick fan finnemang! Lite smånervös sådär men de gick bort när man väl började prata, o daniel o fredda verkade gilla min o empas Idé så det är väl super?!

Efter skolan bar vi hemåt o mot Öb samt coop för att handla lite smått o gott.. Nu är vi hemma hos E o inväntar paradise, men före det ska vi runa ner till pizzerian o köpa lite käk! Efter paradise blire väl välkommen åter och TYLESAND hello!!
Får se vad det blir efter det, just nu vill jag bara dö av trötthet, men vill inte slösa bort kvällen heller haha.. Imon o fredag är vi lediga tack o bock o gud vet vad så skönt! :) puss

onsdag

Hallå där!.. läget?.. med mig är det kanon! Börjar skolan kl 13 idag och ska småredovisa lite för lärarna om hur vi ligger till med vårt projekt, ska väl gå rätt fort så slutar vi sen.. Jag o empa drar väl in till ÖB elr nå sen å inhandlar lite småsaker till kvällen, hon ska köpa hårfärg iaf, sen lite energydricker på det så blir den här kvällen räddad också haha..
Torsdag o fredag är man ledig, elr säg ngn dag man inte känner att man är ledig. Om man går på TBS så vet man definitivt vad ledighet innebär, vi är ju fan ledig jämt känns det som.. nu ljuger jag men iaf, hur grymt som helst!

Sitter förtillfället o väntar på att gåsen ska gå upp också, har vart vaken i många timmar nu, men snart så går väl hon upp med, blir lite frulle o sen sticka in till skolan..

Fan måste ju hämta min upphittade plånka hos polisen också, får inte glömma det.. måste hämta ut den idag elr imon, dom börjar väl snart fundera om jag inte vill ha den nå mer elr så.. haha.. Nej men vafan, nu blir det musik ett tag, tjing!


Rebecca|Fiona

Hur coola är inte dessa brudar?.. Dj:s och underbar stil! 



Här är deras första avsnitt av Rebecca|Fiona 


Hur bra?



3OH!3 - We Are Young


shoes

Håller på och letar efter ett par enkla boots man kan gå runt med nu under höst/vinter tid.. Lite sånt här stuk, vi får se vad det blir..




kul

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH !! Har inte somnat än från gårdagen... Det går bra nu....

This Afternoon

Hej hej hemskt mkt hej.. ja har slarvat, inte uppdaterat osv.. men nångång kanske jag får upp stimmet o blir professionell bloggare ;). . NOT!
Men iaf.. senare åker jag till Empa för att spendera lite nätter där medan hennes föräldrar är borta på resa o firar typ att dom vart gifta i flera flera flera flera år, coolt!
Kan ju garantera att det blir en hel del sjungning o tv-tittande, sedan måste vi även fokusera på projektet. Damn resan är ju bokad också till L.A! den 28 februari drar jag o Empa till USA i hela 2 veckor, det kan jag kalla upplevelse! Sedan är kryssningen m klassen bokad också. Den blir av den 3 november, typ en månad kvar bara, ska bli underbart kul!

Ska fortsätta lyssna på Nickelback o klunka Energy nu, ha det bra!

Girl



http://paniekscelencja.blogspot.com/


RSS 2.0