Blah Blah..

Åh fyfan vad mätt ja är, blev firre till middag.. Idag har Sophie äntligen vart ut o rört sig lite också efter den här veckan som gått. Inte sådär mkt men hängde m mami o så till rusta osv.. Haha gud vilken insats! Men förkylningen sitter i än, men verkar gå åt bättrings vägen i alla fall.

Ikväll ska jag slinga håret kanske? städa rummet? Nja.. jag vetinte, blir väl som alltid slapp som sjutton halv liggandes i sängen och kolla på massa program o sen vrida blicken lite åt höger där laptopen står o kolla på filmer. Sicken söndag..Men det är skönt, så ska det vara!

Mina vänner, nu tänkte jag dra igång musiken lite åsså ska jag vara så snäll o hjälpa lillbror med att installera lite spel på andra datorn. Tjing!


RudeBoy


season2

Wihoo, Onsdag 3 mars kl. 22:00 kör TRUE BLOOD igång igen. Jag är nöjd!! :)

Who I Am


feelthelight

Har kollat på filmer hela dagen idag bara, har typ fastnat för drama/romantik filmer, sjukt faktiskt, har blivit beroende av sånna nu när jag bara legat i sängen hela veckan..Men dom är fin dom, ja det är dom.. Hm.. ikväll händer inte mkt, kommer kolla på let's dance osv.. filmer bla bla bla..

Imorn ska vi börja med mitt rum lite i alla fall, det har hängt efter en del nu när mami hållt på med brorsans o vardagsrummet.. men nu så, o jag vet exakt hur det ska se ut. Vi drar och kollar ut lite tapeter o skit imorn då, får man ut å röra sig också, kan ju vara bra. Hörs.


Stuff

Ngt som hamnar i garderoben kanske..?  Snygg som attan!
HM kan dom..


welcometomylife

Nyss kollat klart på sista Glee programmet för säsongen. urk..men men det kommer tillbaka senare igen. Jag ska göra mig i ordning nu lite och sen lägga mig i sängen och kolla på bröllopsfotografen. Måste fan börja vända tillbaka dygnet igen nu, känner på mig att jag bara blir sämre o sämre om jag inte gör det..Förkylningen håller i sig också..

Tänkte väl inte säga så mkt utan...trevlig kväll!

torsdag

Haha...näe det går inte att sova asså. Har legat o kollat på This Is It faktiskt, riktigt härlig stämning det är på filmen, o MJ lika fantastisk somvanligt. Nu kollar jag på The Voice. Förkylningen sitter i, känns inte riktigt sådär bra men jag är piggare i kroppen o sånt i alla fall så hoppas det går över snart.

Händer väl inte jättemkt idag om jag ska vara ärlig. Är för lat för det. Så det blir Tv, dator, tèdrickande, tv, dator, tédrickande osv.. Ska be mami min köpa hem fler halstabletter också. Käkar ju sånna som godis ffs! inte bra, men äre god smak på dom så äre..Öm hörni nu ska jag fortsätta kolla på tv här så hörs vi ikväll!


Just det...

Kan visa min hatt som kom hem idag också, det piggade upp mig lite faktiskt. En blå sommarhatt från La Redoute. Det finns i vit o svart också, men blått är ju favoriten nu! Nu väntar jag bara på 2 par converse och en ofattbart snygg kavaj! tjing..



sick

Usch jag är sjuk.. har vart det sen söndags, eller haft hosta hela förra veckan men i söndags då jädrar blev det feber o hela köret.. Men febern är borta, men fortfarande svårt att andas pga hostan som inte vill gå över o ont överallt, sen har jag en trökig förkylning också.. men men hoppas det blir bättre snart. Sover hela tin om dagarna o kvällarna, har inte ork att göra mkt mer, datorn sitter ja vid som nu om jag får lust. Dränker Ipren och nå Läkerol halstabletter, se om det hjälper..Nog om sjukligheter..

Annars då? Livet leker inte just nu faktiskt..skulle vilja åka långt långt bort och inte komma hem nå mer. Högst på listan nu, i alla fall få vara borta ett par månader, mmmh det skulle vara bra, väldigt bra!

Måste slå på ngn film nu, kan inte sova heller..har sovit för mkt tror jag..men ah får väl se då. kram

Down


Jay Sean


Madworld

Yo All!
Det blev inget folk här idag som ja skrev igår, men dom kommer nästa vecka istället :) Så alla muffins blev till mig idag haha, fyfan vad fett...Men iaf, så blir det mycket tv idag. Glee somvanligt då kl 20, sen blir det en film Flirting With Forty tror jag den hette som går sen kl 21. Efter den blir det Vampire Diaries här på webben eftersom det går samtidigt som Glee, men det funkar lika bra det. Så himla bra!

Hm.. imorn är det äntligen fredag i alla fall. Har bestämt mig för en lugn helg den här gången och kommer nog spendera mkt tid nere i Boänge m familjen. Sånna dagar kan man också behöva ibland. Men får väl se då.. Ja hörni, tänkte mest bara slänga in ett inlägg här innan all Tv kör igång. Ska dunka lite musik här nu så hörs vi inatt eller imorn!

Starstrukk


cop2

schemat...å herregud säger jag bara. Va har Tbs fått i huvvet nurå..suck

DAMN.

Herregud inte går det att bli trött heller.. Fan vad jobbigt det ska vara ibland, himla negativ är man också denna kväll. Kan det bli lov någon gång också då?, Sommarlov var det jag syftade på... Gash!

Har inte hänt nå alls ikväll faktiskt, måste vara Sveriges mest icke rastlösaste kvinna nu. Vetinte ens hur man skriver ordet, men men. Imorn kommer det lite mer folk hit för att fira mammas birthday, så ännu mer fika blir det, fyfan vad gott. Kan erkänna att jag är en höjdare på bakning nu också, gör världens godaste kladdmuffins, fråga min mamma bara. Hon vet.. Haha.

Usch nu måste jag beställa sömntabletter känner jag, äre apoteket man riktar sig åt då? någon som vet?.. skojja urk, Sophie Bergqvist, lägg dig!

Beatmeup

Bloggen har hamnat på sidan de senaste dagarna, har haft ett internet som inte fungerat i ett par dagar, men igår började det fungera igen!
Melodifestivalen i helgen var jättebra, och som många andra tkr var ju såklart Andreas o Eric dom bästa! Skön stämning var det också där inne! Glömde såklart både kamera o mobil, så fick ta mammas mobil å knäppa lite smått så har väl ett antal bilder iaf tur nog.

Mamma fyllde år i måndags också, så det blev kalas här hemma! <3 :) Hm.. nå mer? Näe tror väl inte det. Dagarna snurrar på som vanligt. Finns inte så mycket att säga om dom egentligen..Sommaren närmar sig iaf, tack gode gud för det!









Här är några bilder från kvällen iaf..


Festival

Nu ska vi på Melodifestivalen i G-arena :D Ha en trevlig kväll!


I just wanna scream

Nää fyfan vad trökigt, haft ont i halsen slash halsbränna både igår o idag. Inte vill det gå över heller.. Ikväll blir det ingenting speciellt för mig i alla fall. Har ingen ork för det heller, hoppas jag inte åker på nå sjukligheter igen nu bara, det har jag inte tid för känner jag.
Hm.. Det blir Let's Dance för mig och onyttigheter, filmer o musik. Men det duger, jag är nöjd.

Imorn blir det ju att gå på Melodifestivalen med ett gäng här I G-arenan kl 20. Ska bli riktigt kul. Va på det i Gävle för ngt år sedan med, men då var det bara på genrep, nu blir det live o skit :)

Jao people, nu måste jag få käk i mig i alla fall. Tacos får det bli, ha en trevlig fredag!


PLAY - Famous (Made In Sweden 2010)


TrueBlood

Urk. trött hungrig och jävligt seg. Men det brukar faktiskt se ut så på måndagar. Kommer inte hända mycket ikväll kan jag också säga, PH är slut ännu sämre och det går inte ett piss på tvn. Får kolla på typ Spårlöst eller ngt liknande.. Läste om True Blood också, och i säsong 3 kommer de bli mkt hud! Skarsgård är på hugget haha! Nu får man ju bara sitta och vänta på tills Säsong 2 drar igång, fan vilken tid det ska ta, kan knappt bärga mig asså! Shiet..


Hitta en Spoiler för säsong 2, hur kommer allt att sluta egentligen ;)


18

Gud det går fan inte att sova eller..herregud.Men men, kan bjuda på lite bilder sen fredagens maskeradparty i alla fall! Ska dra igång en film snart, somnar jag 6 får jag somna 6, jag skiter i det. Ska upp sent imorn i alla fall. xoxo











Lifehouse

Storm


Valentine's Day

Premiär den 12de Februari, kan det bli bättre? Det vimlar utav bra skådespelare så den är nog hur bra som helst. Jag ska se den!


LetTheFlamesBegin

Halloj, känns år och dagar man skrev här sist, men det får bli då dagar ja känner för det och kan helt enkelt..Jag är slut sen gårdagen så har bara tagit det lugnt idag o kollat på melodifestivalen. Imorn är det söndag igen, men nu kommer vi va borta från skolan i en månad så det känns verkligen skönt, och dessutom är det inte långt kvar tills sommarn 2010 är framme!

Har hur mkt plugg som helst som ja ligger lite efter med, men nu under dom här veckorna ska det bli kliniskt rent på den där jädra progress listan.suck, men gott folk, nu blir det mer musik och onyttigheter! Tjao


GRAND FINALE!!


Take me away





Usch med det här pluggandet..tror jag angagerar mig för lite alltså.. Imorn är det i alla fall Läxförhör på samhäll, så jag ska sätta igång med det nu tänkte jag, sen måste jag plugga vidare..Ikväll är det Paradise! Fan det är ju bara imorn kvar sen så, är det slut.trist..
Ser fram emot helgen nu också, sen är det 3 veckors APU och därefter kommer lovet! Så blir borta 1 månad från skolan igen, känns riktigt skönt!

Hörni, det är ju inte långt kvar till sommarlovet heller!, Den här sommarn ska bli min sommar. Usch vad jag ser fram emot den! Strand-sol-bad-vänner-party-fyller 18-semester-umgås.. herregud!
Aja, det var väl det. Får sitta å drömma lite nu medan jag pluggar demokrati. tjing


RSS 2.0