sunday

Helgen har vart lugn, Empa va här i fredags o det blev Tv slash filmer, god mat o massa snack.. Igår tog jag det lugnt hemma bara, kollade på lite filmer o sådär. Är ju inte riktigt frisk än, vetinte vad som händer faktiskt, förkylningen har suttit i 2 veckor nu, helt sinnes.. o igår vaknade jag upp med världens värk över höften o har fortfarande ont idag, o idag när ja vaknade hade jag världens halsont som inte gått över än.. Orka säger jag bara!

Men men, skola imon men eftersom vi har världens bästa schema ser jag inga bekymmer alls framför mig tack o lov. Bara lite stress inför APUn som börjar nu på onsdag, o har inte hittat en plats än haha.. allt i sista sekund, alltid..

Idag händer inte mkt utan det blir mest film, slapp o sådär.. Aja vi hörs!

Omg

Jadu skolan gick väl bra.. haha ska ju på Business trip senare så de enda vi skulle göra va att planera vart man ska åka o så eftersom de ska in typ den 30 september.. Jag o Empa planerar USA, L.A såklart så vi får se vad det blir för projekt som man måste göra på sin resa också.. Ja men det var den dagen i skolan. Efter drog jag o Empa ut till staden för lite kycklingsallad, svindyr var den också... men men, efter det drog jag hem, försökte fixa APU plats men det gick inge bra eftersom dom inte tog emot oss, de va bara högstadieglina som platsade där tydligen, å sen skulle jag hämta ut busskortet också men då hade dom som har hant om de gått för dagen så jag får glida förbi där imon istället.

Ikväll händer ingenting, fan imon går vi ca 1 timme igen i skolan också.. hah sjukt å vårt schema som vi fick idag är ngt man kan jubla över alltså.. å herregud vad LEDIG man kan säga.. typ ledig varje dag, det är underbart, tackar TBS.. Men ja.. justja ikväll. får väl bli fångarna på fortet o filmer typ, inte mkt mer händer.. Nu ska jag leta praktikplats, tjing..

morning

Hallå där! Gick o la mig skapligt tidigt igår typ runt 22-23 nångång men åsså har ja ngn slags tendens till att vakna runt 3-4 på monarna och är aspigg o blir sittandes uppe tills jag egentligen ska upp, det är inte så värst kul. Idag vaknade jag runt 3, och nu är klockan 5, så ja.. här har ja suttit i 2 timmar utan att göra nånting typ, ja sitter o väntar tills ja ska börja göra mig klar, men det är inte på långe vägar eftersom jag börjar 10... suck....

Idag ska jag in till skolan i typ nån timme sen slutar vi, o har inga planer för dagen annars så vi får se vad som hitts på. Nu lär jag slå igång nån film elr liknande så tiden går fortare, damn alltså DAMN!
puss

De va då längesen..

Jaha hej fanns det här bloggen å... Näe men har funderat på att byta ställe å bloggnamn, får se hur det blir med det. Alltså jag vill ju blogga men måste ju hitta själva orken o viljan till det igen som förr då man bloggade varje dag, varje minut.. Idag började iaf skolan, det kändes faktiskt helt okej. Vi har världens slappaste vecka nu så det kommer bli super! APU typ fixat och annars rullar det bara på, imorgon är man ledig så det känns grymt..

Efter skolan drog jag o Emelie till JAVA o satte oss där för fika. Haha jag vetinte hur länge vi satt där men ett par timmar o bara prata o prata, riktigt skönt ändå. Ikväll tänkte jag se fångarna på fortet o shiet. Alltså va ju som en beroendefågel av det programmet förut när jag var mindre, fan familjen satt ju bänkad varenda program, så det känns lite kul att det startat igen. senare blir det väl filmer då kan jag tänka mig o slapp, fruktansvärt trött är jag också men ska försöka hålla mig vaken, eller så tar jag en powernap nu så jag kan vara uppe länge sen, vill ju inte slösa min lediga kväll ;)..

Aja oj va långt det blev nudå. framsteg? näe.... men iaf, ha det bäst!


fulaste bilderna ja nånsin sett, men wtf!


RSS 2.0