...så tillbaka igen

Kl 13 drar vi till vårt sommarställe. Nu mer blonda, ngt kilo lättare?, ngt år åldre men än och samma humor baby!


back

Ja då var man tillbaka för dagen, har haft det hur bra som helst med Åland resan, bott hos Emelie och allt vette sjutton. Kommer väl inte ta upp så mkt utan bara säga att vi har haft det väldigt bra, filmer-poolbadning-skratt-nachotallrik-toblerone-tuggummi-blivit mer och mer blond-ABBA, sjukt kul!

Som sagt med färgning av håret så börjar jag få tillbaka min blonda färg igen, färgade med 3 färger då efter ålandsresan hos Emelie så nuså är det på god väg, och även att jag har silverschampoo så kommer det gå fortare.

Imorgon drar jag och Emelie till medis i en vecka så ni vet. Jävlar vad vi ska ha det bra! Kommer hem på söndag eftermiddag och på måndagen därefter drar vi till sthlm under dagen! Gud vad jag ser fram i mot augusti, har hur mkt som helst att göra! Men mer säger jag väl sen. Ni får ha det bra här hemma så hörs vi efter allting. PUSS













åland



Gaaaaad har inte sovit en blund inatt, vetinte varför det blir så då och då, det är så jobbigt för jag mår inte alls bra dagen efter, speciellt inte nu när man gått upp kvart i sex och har legat och stirrat i taket sedan 2 i natt...
Jaja idag ska jag, familjen och Emelie åka över till Åland en sväng, vi kommer hem på eftermiddag/kvällen, då stannar jag hos Emelie, så vi hörs när vi hörs! Adios!

style.


Kör på vardaglig stil idag, mjuka små shorts, slapp gul T-shirt och somvanligt de underbara Ellos Conversen. . Riktigt skönt att solen börjar stiga fram nu, men får väl se hur länge det håller...
Har vart ute och käkat med papi min idag också, och även hälsat på farmor. Ikväll kommer jag vara hemma med bror och kolla på Wallander som vi har hyrt, måste lägga mig i någolunda bra tid idag eftersom jag Adam Mami och Kent hämtar upp Emelie tjugo över sju på morgonen imorgon för att sedan bära oss av till Grisslehamn och ta en tur med Ålands båten :)

S K Ö N T säger jag bara, ska även bosätta mig hos Emelie till lördag som sagt. Kommer nog knäppa lite bilder imorgon på båten men får se när jag uppdaterar om det blir ngt före lördag, det visar sig.. Annars ha en skön helg!


theday

Men hallå där, idag har jag vart med Emelie en sväng. Fikade lite på stan och sen gick vi runt lite därefter. Fick med mig lute shopping även, en svart BH och en gul T-shirt/tunika.
Öm, jo vi kommer campa från söndag till söndag istället eftersom Emelies föräldrar ska bort från torsdag till söndag och Emelie har några små krabater hemma som hon måste mata tills dom kommer hem, och jag kommer även bosätta mig hos Emelie till lördag tror jag,. då vet ni det..

Allsång är på tv nu så ska rusa in i rummet, och efter det blir det Komedi eller en svensk film. Det lutar åt komedin, nu måste jag verkligen rusa, Tjing!

vr



Men hallå där, sitter nu och kollar igenom nya VR som dunsade ner i postlådan idag, känns riktigt bra! Senare eller någongång ska jag och Emelie hämta ut lite kläder från Ellos, och vi ska väl även fundera ut och kanske handla lite tills vi åker imorgon..
Mer tänker ja inte skriva, så vi hörs antagligen ikväll!

smile


In_and_out_of_love


Dagens låt får Armin Van Buuren stå för...underbart!


New

Vart in till valbo en sväng idag med mami och bröderna. Va så ininorden mkt folk så det va nästan jobbigt att gå där.. Men jag fick med mig en del hem, lite nödvändiga saker. Ja mena, när mami är med hänger det alltid ngt fint med hem haha.. Det fick bli, 2 par leggins, 1 par blanka från Bikbok och ett par vanliga från Wearit, korta mjukis shorts från Bikbok, bikini överdel från Gina och silverschampoo ifrån cityfrisörerna eller vad det heter.. så nu jävlar ska jag bli blond så det stänker om det! På vägen hem köpte vi även med donken mat.

Ikväll kommer jag vara hemma och ta det lugnt. Blir att titta på Lotta på liseberg och Beck - Okänd Avsändare. Annars finns det väl inget mer att ta upp, lite kort om vad jag gjort och kommer gö idag. ha en bra kväll!



Olsen





Tomorrow can wait..

Yo! Har inte gjort särskilt mkt idag utan äre söndag så äre söndag och det innbär att sova så länge man vill, gå runt i sovkläderna hela dagen, dricka juice i omgångar och sitta och vänta på kvällsmaten och kvällens program på tv.. Det är min dag idag iaf haha..
Ikväll ska jag kl 21:00 kolla på Anna Nicole Smith, ni vet supermodellen som dog år 2007, bara 39 år gammal. Ngt med drama att göra, jag har ingen aning om vad det är men ska se det iaf...

Imorgon ska jag mor och bröder in till valbo en sväng. Mami kände sig sugen på en tripp in dit, hoppas jag får med mig ngt hem!
Well, Adios Amigos..


Dagens härliga låt av David Guetta.

Kate Moss.


B&J

Dagen har spenderats i Högbo, faktiskt inga bilder blev knäppt men det skadar inte. Jag är nu hemma och ikväll blir det sommarkrysset och BEN & JERRYS!


Hitandgo

Tjena, som ni märker skriver jag knappt ngt utan lägger mest in bilder men det får ni stå ut med eftersom enligt mig själv är det mkt roligare med mer bilder och lite text.

Idag ska jag och emelie till Högbo en sväng. Kan säga att vi nog inte ska sola och skit för jag och min kropp mår inte sådär fullt ut rikigt bra som annars. Jag har så fucking ont nu överallt eftersom jag brände mig igår, och i morse när jag vaknade hade ögonen svällt upp.. såå ja normal ser jag väl inte ut. Men så nu ska jag ta juice och slänger in bilder senare mor kvällen antar jag!

Dag m E.

* Cykling
* Stekt på stranden
* Cyklat mer..
* Käkat korvstroganoff
* Tittat på Rallybrudar
* Musik





Youdon'tknow

Nu blir det cykling, bad sol och steek. Vi hörs senare mannar!

 

FUN

   
   
   
   
   

mk.

   


2 KG

          

Hängde med Emelie och hennes föräldrar in till Lager 157 idag för att kika om det fanns ngt roligt att shoppa. Vi åkte runt 11 och när vi kom dit drog vi på en gång och käkade. Efter det blev det runda för runda inne där men när vi väl var klar hade vi inte fått med oss ett piss haha.. Jaja kul var det att få åka bort ett tag iaf!

Men mindre roligare var det när mami mms:a mig denna bild.. Min lillebror Mami och Kent skulle till Furuvik idag så ja titta vad lillknotten vinner!? Jiiises alltså 2KG, jag vetinte hur många gånger man tagit dom där snurrorna och försökt vinna ngt, åsså kommer ungen hem med den här, skandal! Haha..

Imorgon ska det bli upp mot en 30 grader så jag och Emelie ska hitta på ngt äventyrligt, Ha en Bra kväll!


*

             
                                                           (old picture)

Allsång


Alexander Rybak svarar på frågor..

Ja då vare snart dags för Allsång igen då. Det kan jag bara inte missa, känns nästan som man följt det i evighets evighet, ojoj, men bra är det. Tänkte ta en tripp dit eftersom själva Alexander Rybak är där idag, och vill ju inte missa sötungen!, men hade inte riktigt tid kände jag att ta mig ner så, men tvn kommer vara på i högsta volym i alla fall..
Efter Allsång blir det att titta på komedi, som gick idag efter..

Ja, nu vet ni hur min kväll ser ut, och glöm inte att missa Allsång förfan, Gutten er ursöt!

Högbo

Det fick bli en härlig dag i Högbo för mig och Emelie istället då, och imorgon satsar vi på trippen runt storsjön! Plommon, Energydrink och sol, riktigt skönt va det att få komma ut. Gick även runt sjön en sväng.. Ja ingen dag utan bilder så kan väl bjuda på några..







BIKE

Trodde jag och Emelie skulle cykla runt strosjön idag men vafan, jag vaknade inte, eller min klocka ringde inte så det blev som det blev, hoppas på en dag imorgon istället.
Ja vad ska man göra nudå? Tror jag ska ta på mig en ansiktsmask och bara ha det lugnt och skönt. "Hämta-ut-lappen" till bikinin kom idag också, så mami min ska hämta den imorgon, så får vi hoppas på att den sitter bra
!

Men så mina vänner, lite kort uppdatering, kommer uppdatera mer under dagen, Ha en Bra dag!


rosablåsvartgrönlila



Sofie + Mcdonalds = 5 av 6 färgade CocaCola glas.

Haha Freak!?

KVÄLL

Ja nu sitter jag med mobilen och tittar igenom den så man kan den rätt bra och slipper känna sig som ngn nybörjare!? Aja kvällen spenderas hemma med Lotta på Liseberg, Beck - Enslingen, och en hel del filmer.

Nu blir det Donken mat, Ha en bra kväll!

A new pink mobile

           
ÄÄntligen fick jag den idag. Min lille vän! Samsung f800 touchwiz, så underbar. Har väntat förjäves på den nu :) Med touch, 5 megapixel kamera, rosa hörlurar och en massa funktioner. Jag älskar den :) Den ska jag ta det lugnt med för den här vill jag verkligen behålla länge!
Har föresten samma nummer så ni vet, 0730637775!

Nyheter hos H&M


Svart Jacka - 299:- (finns även i rosa)
Rosa Top - 299:- (finns även i svart)
Svart Hatt - 149:-
Svarta Skor - 299:-
Svart Väska - 249:-
Guldiga Örhängen - 19:50 (finns även i silver & svart)

MORNING


Godmorgon på er. Vad gör jag uppe nu? Undrar samma sak faktiskt.. Har inte fått en enda blund inatt och känner att kroppen inte riktigt pallar det. Men jag vetinte vad som hände, igår kväll va jag hur pigg som helst men lyckades på ngt vis somna i 2 timmar från kl 12. Så kl 02 fick jag ett sms, då vaknade jag, satt mig vid datorn igen och va pigg som ja var före. Sen satt jag och hade msn-konversationer tills klockan va 5 på morgonen. Då la jag mig och skulle sova, men icke sa nicke, vred och vände mig tills klockan va runt halv 7 på morgonen och då gick jag ner för att sova i soffan.
Hm, inte blev det bättre där eller, vred och vände där med tills klockan var 08:00 då kom Adam ner och skulle titta på Disney.. så kunde ju såklart inte somna om, men försökte att somna i nån timme iaf men det gick inte. Nu är klockan snart kvart i 10 och jag har fortfarande inte fått en jävla blund!

Haha ja jag säger då det, det är inte lätt inte.. Har redan käkat frukost också, men tanke på att jag var vaken i 78 timmar så blir man ju hungrig där i mellan å, Suck!

Uppdatering kommer mer under dagen..

Sådär innan sovdags..

Fullständigt namn? Sofie Gabriella Bergqvist
Ålder? 17
Vart bor du? Sandviken
Bor tillsammans med? Mamma
När är du född? 920626
Klass? Cop1a
Vilket år tar du studenten? 2011, om jag inte är ute och snurrar..
Har du något jobb? Jag har sommarlov, det räcker ;)
När gick du upp i morse? Ja typ 13.
När ska du sova? Snart...
Duschat idag? Behövdes inte.
Kramat någon idag? Min katt.
Pussat någon idag? Min katt.
Vad har du ätit idag? Hm, Ben&Jerrys, Korv&Mos.
Vad har du gjort idag? Inte mkt kan jag säga dig, söndag är det, det lär väl säga en del..

Dagens sötnos? Jag själv!
Dagens roligaste? Haha, uhm.. Det är väl Kents dåliga skämt som alltid ;P


Socialt:

Har du många vänner? Jag har dom bästa!
Hur många har du kysst? Många
Vem kramade du senast? Katten
Hur många har du haft sex med? Hoho, måste ja räkna upp alla 45, åh..  
Hur många har varit otrogen mot dig? Ingen.  
Har du varit otrogen nångång? Nej.
Har du pojk-/flickvän? NEJ
Vem pratade du med i telefon senast? Hm, Robert.
Vem fick du senast sms ifrån? Emelie säger vi..
Vem träffade du senast?
Mami Kent Adam.


Favorit:

Film? Twilight
Låt? Milow - Ayo Technology
Mat? Sallad
Dryck? CocaCola
Färg? Alla
Ämne i skolan? Typ ingen aning..
Människa? Alla..

Senaste:

Personen du tänkte på? Har inte tänkt på ngn person ;D
Personen du kysste? Hoho!
Gången du spydde? Haha, ett tag sedan.
Gången du grät? Typ inte länge sedan.
Pizzan du åt? Vesuvio i början av sommarlovet!
Gången du var i Göteborg? Ett par år sedan.
Gången du var i Stockholm? Förra året.
Gången du var full? Ett tag sedan.
Gången du var hög? Igår!
Personen som såg dig gråta?
Emelie kanske?


Antingen eller:

Svart eller vitt? Blå..
Hund eller katt? Båda!
Ut och festa eller hemma och mysa? Fiesta!
Tvspel eller datorspel? Tvspel
Singel eller upptagen? Singel
Hångla eller ha sex? Haha beror fan på vem det är!
Ragga eller bli uppraggad? Inte min grej det där med raggning, dom får väl komma om dom vill!
Blont eller svart hår? Blont
Har du blåa ögon eller bruna? Blå/gröna
Choklad eller lakrits? Choklad.. dah?
Göteborg eller Stockholm? Göteborg är finare, men känner mig mer hemma i Sthlm!
Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
Pizza eller sallad? Sallad för tillfället..
Randigt eller prickigt? Randigt
Älska eller älskas? Båda?
Leva eller dö? L E V A


Antal:
Personer du älskar? Många det!
Personer du hatar? Haha..
Gånger du varit full? Hoho måste jag räkna?
Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? 67
Glassar du ätit på en dag? Typ tiotal..
Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen faktiskt :O
Gånger du haft minnesluckor? Ett par gånger ja..
Gånger du varit hög? Igår sa jag ju?
Personer du saknar just nu? Mm en del.
Gånger ditt hjärta brustit? Jadu bra fråga!


Vem:

Vill du kyssa nu? Mig själv..
Ska du träffa imorgon? Mami Kent Adam
Sjöng du senast för? Emelie
Hade du senast en msn-konversation med? Ett par personer..
Spelade du tvspel med senast? Adam

Vill du ta med på resa nu? Mina vänner!
Vill du kasta en sten i huvudet på? Dig
Förtjänar att dö? Hm.. De som inte har tillräckligt med vett i skallen och förstör för människor..
Är söt? Min mobil
Vill du sova jämsides med i natt?
Mig själv tack :)


Vad:

Gör dig glad? Musik vänner och fest!
Gör dig ledsen? Olika saker det.
Vill du helst göra nu? ÅKA BORT HÄRIFRÅN!
Önskar du att du slapp göra? Gå i skolan
Vill du ha nu? Ben&Jerrys
Längtar du till? Då jag fyller 18 år!
Tycker du om dina betyg? Dom duger vettu!
Ångrar du i ditt liv? Saker.
Är det bästa som hänt dig?
Att jag fick ett liv :)


Silverschampoo

Sitter här med en Capri-Sonne juice är inte den bland de godaste? jo! Aja det va väl inte det direkt jag skulle skriva om men iaf så ska mami min äntligen köpa Lorèal Silverschampoo till mig nu i veckan för att jag ska kunna snabba på mitt hår att bli riktigt blont. Tänkte köra med det ett tag och se hur det blir och sedan efter det börja färga med blond hårfärg så får vi se hur resultatet blir.. Har hört att det verkar vara bland det bästa silverschampoorna så varför inte liksom, det finns hos de flesta frisörer så vi får göra ett kap helt enkelt!

Det är så bra! Ja det är så himla bra!


***

Gah vad segt det är att uppdatera nu efter helgerna, men på helgerna hinner man ju inte för då har man andra roligheter i krokarna. Eller den här helgen va kanske inte så händelsefylld men det kommer.. Umgicks med Emelie hela helgen, I fredags va vi här hemma och hade det soft framför tv och massa jordgubbar joinade oss. Drog också ut på lite äventyr på natten. Igår höll vi oss nere i Boänge för att vara hundvakt. Lite Abba singstar och festligheter på det så blev det suveränt!

Idag vaknade vi runt 13 och klädde på oss rätt fort och tog cykeln till Willys för att handla Ben&Jerrys. Det fick bli vår frukost samt lunch. Har ännu inte käkat ngt eftersom den jävla glassen är så mättande och alldeles ofattbart god! Annars? öhm, händer ingenting idag kan jag säga. Ska väl kolla på en hel del TV och sitta framför datorn, så roligare blir det inte! Hoppas på fint väder imorgon så man kanske kan få upp lite färg igen. 

Usch bara en massa babbel känner jag, uppdaterar senare Dudes!
 

Vår lilla hemlighet..

            

Haha så typiskt. Mami beställde hem en bok till mig för en vecka sen ungefär, Vår Lilla Hemlighet heter den och är skriven av Toni Maguire och handlar om henne när hon var sex år gammal så började hennes far att förgripa sig på henne, och sa till henne att det var deras lilla hemlighet åsså vid fjorton års ålder blir Toni gravid, och pappan till barnet är hennes egen far. Hennes pappa sätts då i fängelse, men själv blir hon förskjuten av vänner, lärare och sin familj. Efter en dåligt utförd abort är hon nära att dö, blabla ni fattar..
men så kommer hon in till mitt rum idag och liksom "Du sofie, va det inte den här boken vi beställde" då visade det sig att vi hade den redan fast i en litet större format och inte dom små mjuka pocketböckerna. Så, det är ju bara att vänta och se när nästa lika bok dyker upp i brevlådan! ojoj..

Men så tipsade mami mig om en till bok Packad heter och är skriven av Koren Zailckas som är verkligen gripande om en 14 årig tjej som inte hajar grejjen riktigt med alkohol och får stora problem både utanför hemmet och hemma. Det hela blir en mardröm!

Ja nu vet ni det iaf, så jag ska bli en bokläsare, pfff haha, hur ska jag lyckas!? Nä men faktiskt så är Sanna böcker mkt intressantare än vanliga skitböcker. Sanna böcker skriver ju folk om sina liv liskom och dom berör en väldigt! Men så fort solen kommer fram igen ska jag lägga mig och läsa, och vi börjar med Vår Lilla Hemlighet..

Victoria Secret Dress..

Skulle gärna behöva lite nya fräscha sommarklänningar, långa som korta känner jag nu innan sommarvärmen kommer tillbaka här, så gick in på Victoria Secret och hittade dessa underbara klänningar som skulle sitta väldigt bra till!


Tjäna..

..in lite klirr i kassan kanske?


BAMSE?

Se hur jag roade mig innan jag la mig igår. Åh ngn liknelse finns det väl varje fall? ;)


GRATISBIO!

Nu är man här och tjatar igen, ska banne mig få ihop till ngn fin present. En bit kvar har jag men snart är jag där, och då kommer alla ni som inte har Gratisbio bli så avensjuka. Så skaffa ett konto vettja!  


Om du själv vill bli medlem hos Gratisbio.se för att kunna samla ihop en massa poäng enkelt och bra för att sedan lösa ut ett presentkort i en valfri butik, så ställer jag gärna upp med värvningen och du får ditt konto på nolltid!

Klicka på ngn utav bilderna för att ta dig dit! och du får genast 75 startpoäng!


Och inte nog med det, för varje inlägg du skriver om Gratisbio.se på din blogg (max ett inlägg per vecka) samlar du också poäng. Du kan få 10 - 1000 poäng. Samtidigt tävlar du också om ett presentkort på 500:- hos nelly.com


Dinsko

Såg dom här skorna på Linns blogg i våras och dom skulle komma ut som Höst/Vinter skor, och tiden rullar ju bara iväg nu så snart kommer dom in i butik och jag måste ha ett par. Jag är taggad! Kommer passa perfekt in på Hösten/Vår/sommar, ja när som helst, fyfan va bra, först till kvarn!

Bikini

Nu har jag gjort en vild chansning här och beställt denna fina bikini från Nelly.
Hoppas, Hoppas att den sitter bra när den kommer!


Gävle.

Jag Emelie mami och Kent var inte till Gävle igår på sommarkvällen där. Jag och Emelie gick till ROMA och tog oss en sallad medan mami och kent gick in till nian. Efter det gick vi runt i alla möjliga affärer och jag fick med mig en stor rosa tröja från Gina, nyinkommet. Så inihelvete skön va den, och 3 par örhängen från Ur&Penn. Mami och Kent skulle stanna kvar lite längre inne i Gävle medan jag och Emelie tog bussen hem vid nio.

Vi kom hem och runade iväg till ICA för att handla jordgubbar, inte fan fanns det nå jordgubbar där inte.. så det fick bli juice. Vi åkte därefter till statiol för att se om dom hade nå bättre och bjuda på men icke då... Kom hem gjorde i ordning lite saker, tog med varma kläder och åkte till statiol vid jernvallen och köpte baguette..efter det satt vi kvällen lång vid en lekpark och hade det mysigt med lite ljus som blåste ut var tredje sekund men men.. kul hade vi det!
  
                    

Mkt mer rosa i verkligheten, Urskön!

GEFLESTAD

Händer då? Själv har jag inte gjort så mkt idag, gick upp kl 11 ungefär vilket jag tycker var grymt bra gjort av mig eftersom jag annars sover till typ 14. Aja ikväll kommer jag och Emelie åka in med mami och Kent in till Gävle för att ha det mys på sommarkvällen där. Ska käka god sallad till middag med Emelie och sedan kanske titta lite på Nanne Grönvall. Hinner nog igenom en del affärer med eftersom det är öppet till 21. Sen efter det får vi se när vi längtar hemåt igen.

Så nu ska jag ta lite tropisk juice och lyssna på Takida. Hörs ikväll!

B-I-L-D


Thekingofpop

Ojoj ännu fler program som gått. Michael Jackson vilken stjärna asså! Har kollat på hans konsert nu och not for sale ett tag. Kan säga att jag hade varit världens lyckligaste om jag också fick gå på en liknande konsert. Både grinade och skrattade mig igenom den, jävlar jag saknar grabben! Om jag hade en DVD på det där hemma skulle jag kolla på den varje dag, så himla bra var det! Shit vad jag snackar om MJ idag men vafan killen är ju kung på det han gör!

Puuh, inte en gnutta trött är jag heller så får väl se när den här natten slutar. Nu ska jag sätta igång MJ låtar (nähä?) och dricka LOKA, och nu jag ska inte uppdatera nå mer förnst imorgon. Hejdå!

TEARS

Ojoj satt bölandes igenom minnesstunden för Michael Jackson, det är sjukt att han är borta. Det är från nu man verkligen känner att han var The King Of Pop, jag tycker han är stor stjärna iaf och kommer aldrig sluta tycka det! Nu sitter jag och kollar på den gudomliga touren, hör att den har börjat nu igen sen det vart reklam, så back to the TV och njuta av ett mästerverk!

M.J

Tjena där igen, har städat mitt rum hela dagen idag, ni vet jag är ju nästan nyinflyttad här så det gäller att ta reda på all skit sedan man var liten då man hade massa gamla dagböcker, anteckningsblock, klistermärken, Allt skit! Bara börja om på nytt liskom! Tror jag fick ihop 8 stora påsar som jag och brorsan gick å slängde för en stund sedan, även en hel del kartonger.
Allsång på skansen är det idag men behöver inte se det känner jag, var inte så himla roliga artister där, så istället tänkte jag börja från kl 8 och följa Michael Jacksons resa, många program till klockan 2 inatt, får se hur länge jag tittar! Hans låtar är ngt stort och hela han var ngt stort så självklart måste jag se det känner jag!


Justja tillbaka till Allsången, Alexander Rybak ska dit nästa tisdag så jag hoppas jag kommer ner till Sthlm nästa vecka, kan bara inte missa honom!
Ja men åter till annat nu, kvällen ser ni ju hur den blir, MJ står på listan. Kent håller också på att beställa min mobil nu snart så den kommer säkert om ett par veckor, It's a Pink one Ladies! Ni får se den sen :) Ha en bra kväll!

COMEOVERHERE

Hallå där i finvädret!, nej justja det regnar.. vädret ska bli allt sämre och sämre verkar det som, det är mitt i sommaren och det regnar, hur orkar det!? Jaja, gud jag vaknade alldeles för sent idag, Bror min kom in med nya Veckorevyn som jag ska sätta mig ner och läsa snart. Vad kan hon ha vart typ 13 när jag vaknade, och jag hade klockan på 10. Känns inte sådär kul eller. Men ifs det är fult väder, ingenting att göra ute så shitthesame.
Planerna ser inte lovande ut idag, kanske Boänge, kanske hemma, kanske ute på en parkbänk, vem vet?  Imorgon ska iaf jag mami Kent och Emelie in till Gävle på sommarkväll, mami som är en schlagertok ska självklart in dit och kolla på Nanne Grönvall, jag och Emelie kommer titta lite grann på henne också men även gå och käka god sallad någonstans och bara mysa runt där i staden. HOPPAS PÅ FINT VÄDER.

Nä nu väntar VR, puss!

JOIN ME


Sitter här och lyssnar på gamla rockballader, är inte det hur bra som helst så heter jag sylt. Well, har kommit hem till mitt kära hem här på stan iaf, ska vara hemma med brorsan min idag. Ja, det blir väl att titta på Lotta på Liseberg och Beck - Kartellen, samt käka tacos! Annars så händer det egentligen ingenting, efter de blir det väl en massa film kan jag tänka mig..
Men nu ja vad händer nu? ska kanske vara duktig och städa rummet innan vi ska käka, haha men jag vetinte riktigt om jag orkar vara så duktig idag, för det är en del som ska städas.. Nja vi får helt enkelt se hur det blir med den saken. Så mina vänner, nu ska jag dra vidare..

DET DÄR MED BLOGGPAUS..

Okej, jag tror fan inte jag kommer klara av att inte skriva i bloggen, känns helt lost utan den.. Men vi gör såhär istället att jag skriver somvanligt om det inte kommer ngn dag då jag absolut inte orkar skriva och sen när min och Emelies camping och allt kommer så blir det ju en hel del hopp i bloggen så då får både jag och den vila ifs, så jag kan nog hålla mig.

Sitter här med stekta ägg och juice nu, dah? Det är gott! Vaknade runt 12 idag så har inte hunnit käka ngt annat ändåså. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, jag hoppas det dyker upp något kul till kvällen iaf!

SUNDAY

Ja helgen har vart super!
Umgåtts med Emelie - Dagar hemma hos mig, jordgubbar, film, god mat, skratt, LOKA, cykelturer, utekvällar.. Fick nog med allt. Dagarna har vart kanon!
Idag har det inte hänt så mkt utan mest slappat hemma hos mig innan Emelie skulle hem och jag drog mig ner till Boänge. Annars då? jo har funderat på att inte blogga sådär oerhört aktivt hela tiden utan blogga då viljan kommer.. Känner själv att jag inte har tid att uppdatera hela tiden. Men kommer fortsätta blogga om jag bara måste. Men om det kommer dagar då jag inte gör ett piss, vad är meningen med det då, inget intressant att läsa ändå då ju... så, så får det bli vad jag tror!

Nu ska vi strax käka kyckling och pasta tror jag, så ska pallra mig ner till sällskapet. Tjing.

Stek

Solen försvinner aldrig verkar det som, riktigt skönt faktiskt! Fast idag har jag tagit det lugnt i solen, har typ gått in och ut hela tiden, jag dricker så himla lite nu i sommarvädret så jag känner hur ont i skallen jag har hela tiden. Så måste helt enkelt skärpa mig med det så jag inte svimmar ngn dag här..

Vetinte riktigt vad som händer ikväll, får se om jag stannar här i Boänge eller åker hem, blir själv hemma på stan där så det lockar ju en del det med.. Haha! Ja men klockan är knappt 15 och mami ska nog in till IKEA en sväng idag med för att hon skulle köpa ngt hon hade kollat ut igår, och ja, jag har inte bättre för mig så jag hänger väl med in..

Dagen so far.. Ha en solig dag!

#King

Ah, det är ngt speciellt <3


Runda runt storsjön

Jag och Emelie drog oss iväg vid 10 och köpte lite käk på Ica innan vi bar oss av. Strålande väder fick vi idag i alla fall så vi slapp stå under en bro medan spåregnet faller ner. Vi kom till Lund där vi tog oss ett dopp, första doppet för i år i sjön kan jag säga! Riktigt stek och härlig dag har vi haft med allsång med oss själva, mycket kort och mycket mycket asgarv. Nu ska vi försöka åka rundan en gång i veckan, så otroligt bra!

När vi kom hem drog jag Adam David och mami till IKEA och kikade lite. Fick även en cardigan av mami med mig hem, ingen speciell utan en grönrandig som man kan ha lite då och då.. Jordgubbar köpte vi också och nu har jag och lillebror suttit och kollat på I'm Robot, nu vidare till 2 1/2 men.

Bjussar på en del bilder!












Sleep

Okej, dags att sova gott folk! Cykling imorgon!


Clock.

Hallå, jag är inte trött, vad händer? ska upp om typ 4,5 timme.. Perfekt! Håller på å trixar lite med bloggen se om det händer ngt med den haha.. Lite roligare bild har jag iaf fixat till, Bra Sofie!

WHAT A DAY..

Haha kan säga att jag Emelie inte hade turen med oss den här gången! Vi skulle ju som sagt cykla runt storsjön idag.. Det började med att båda tydligen lyckades sova över, så stressa lagomt.. Efter det va jag på väg till Ica där vi skulle mötas, vid OK, ja vafan kan de vart kvar till ica, typ 3 meter eller!? då small mitt däck och jag fick punka.. Vi stog och fundera över hur vi skulle lösa det, men sen gick vi från ica till stigen där jag känner en snubbe som brukar fixa våra cyklar.. Å ja sicken tur att han kunde fixa det på en gång.. Men det dryga där va en ful tant som prata om himmel och jord. Typ Regeringen och tatueringar som hon skulle göra och vädret, ja mena... ni skulle hört.. Jaja klart blev det och vi skulle äntligen bära oss av! Men oj ja hej på regnet, och välkommen åskan.. Hann inte längre till Norrsätra och under nån bro där och vi var dyyblöt! Där stog vi kanske 10 minuter och det hann redan bli stor översvämning inne där vi stog och åskan slog ner precis brevid oss..
Vi tog iaf cyklarna tillslut och cyklade hem till mig.. Blöt och ful va man och ingen cykeltur blev det.

Istället drog vi ner på stan, fyllde på min mobil, handlade B&J, Energydrycker, Ansiktsmasker, Hårprodukt och skvallertidningar! Tack för den dagen!
Imorgon gör vi ett nytt försök att få vår fina tripp, och en sak ska jag komma ihåg, ska banne mig inte åka i närheten av OK!

Kan även säga att fjärilen på bilden va grymt stor typ XXL storlek, asså den måste kommit enda från portugal eller liknande!?


RSS 2.0