2010

Kan väl passa på att önska alla ett GOTT NYTT ÅR! Ut och röj nu, ikväll blire kul!

Kan även passa på att säga att Eclipse har biopremiär här i Sverige den 30 Juni 2010... Great. aha? 4 dagar efter min 18 års dag, wieee..

Bye.

Klockren


JULAFTON!


..kan inte sluta älska honom


RIP!

Omg läste nyss om Brittanys död. Herregud snälla 32 år.. Enligt mig var hon hur vacker som helst och underbar skådespelare.. vafan liksom? stackarn..




WTF

Ja vafan nu får bloggen se ut såhär. Med Zac som header kan det ju egentligen inte va så fel!. Bakgrunden är väl typ jaha? kanske men nu skiter jag i det, jag funderar på att lägga ner bloggen t.o.m så då behöver jag egentligen inte bry mig så mkt. Men medan ja funderar kan det va lite stiligare med ngt annat än en ful header där det stod "gör om skiten" det blir liskom lite roligare om det är ngt..
Så över till ngt annat.. Imon blire avslutning, käk med klassen och sen övernattning på skolan. Kommer bli kul tror jag och umgås med allihopa på det sättet.. Jaa, ikväll är det Anna Ankas jul också som jag tänkte kolla på haha. kl 20 börjar det och först är det Gossip. Sen går det ngn komedi kl 21 som jag tänkte kolla på. Det är väl i stort sett min kväll.. Ska hoppa in i duschen nu och sedan klä granen med lillebror också föresten :)
Tjing Tjing Tjing!

Remember Me

Kommer ut 2010 m Pattinson, ett måste att se :)


Lucia

Hej alla glada!
Lucia idag.. Jag vetinte riktigt om det är så speciellt men det är ju en dag som ska "vara" speciell i alla fall. men men, sitter nere i Boänge nu och drogar ner mig med Eriks låtar.. kan inte sluta lyssna på Higher alltså, den ger en rysningar! Lyssnar även på 18 and Life. Jiises vad grabben är bra.

Imorn börjar skolan igen för mig som vart hemma 2 veckor nu.. men skulle ha mer en gärna bytt ut det och gått i skolan istället, usch som jag mått. Men det är en vecka kvar och sedan är det LOV!!!

Har inte mkt mer att ta upp här tror jag, ska väl hämta lite coca cola och fortsätta lyssna ungefär. Uppdaterar senare..


Idol 09



Ja hörni, om en timme kör det igång och efter halv elva har vi en IDOL. Jag håller stort på Erik, det har jag gjort sen han kom in tror jag... Han var en sådan som man bara avgudade direkt han tog sin ton i första programmet. Helt sickt. Men men Calle är grym! Väldigt grym!

Det återstår o se, jag kommer sitta bänkad i alla fall. Haha!

Nu måste jag få i mig nåt i magen också, ingen aning om vad det blir men mer kan jag inte vänta i alla fall. Vi kanske hörs sen, eller så Ha En Underbar Fredag!


Done.

Okej.. Nu har jag lugg. HAHA. Jises vad snabbt jag tog detta beslut, men jag visste att jag innerst inne ville göra det så. Ja nu får jag stå ut med det även om jag ångrar mig i typ övermån eller ngt sådant. men det tror jag absolut inte. Fast jag hatar det nu för att det är nyklippt...det blir så fult rakt då och skit, ser ju ut som nån jävla papegoja ungefär, menmen det växer till dig snabbt!

puh.. det var det. Nu ska jag läsa lite i nya VR och slänga igång musiken. Tudeluu.

hm..

GAAAHH får nå psyyk alltså.. Är så inibomben sugen på att klippa lugg igen. Jag trivs i lugg faktiskt.. men det är det här att jag sparat ut min lugg nu till under käkbenet eftersom jag INTE ville ha nå kort lugg.. Ska jag bara sabba det nu då kanske.. Asså jag har ingen aning. VILL men ändå INTE

Ska jag, ska jag inte?
Ska jag, ska jag inte?

Ja det är en fråga jag ska ta an i nu... Så får vi se om jag blir luggsofie igen eller icke. Tjing.

Fredag

Ja..jag stannade hemma från skolan både torsdag och fredag nu eftersom jag vill verkligen vila ut ordentligt till veckan som kommer. Men shit the same, fredag idag och jag har inga planer.. sitter bara och laddar för IDOL FINALEN ikväll haha?. Liskom gud Erik måste ju vinna skiten med hans röst och utstrålning.. Jädra unge asså att vara så himla bra! :)
Men men nog om det, får se om jag drar till boänge eller om jag blir här hemma, har inte riktigt bestämt mig. Nu sitter jag och funderar på vad som kommer härnäst? har ingen aning om vad jag ska göra faktiskt...men slutar väl med film som alltid.

Jag skriver mer inlägg senare vad jag tror i alla fall, men nu får ni ha en bra dag.

Kan man säga att man är frisk nu...eller?

Yo dudes! Det va tamme sjutton inte igår.. och inte i förrgår heller! Men nu är jag back on track, nästan i alla fall. Har vart sjuk nu i 2 helvetiska veckor ska ni veta. Åkte på en jädra influensa samt körtelfeber och skit. Nästan 40 graders feber och ja.. resten kan ni tänka er själva. Inte roliga veckor. I måndags va jag till sjukan och tog ett par prover och skit och skulle få utskriven pencillin, vilket jag trodde va på en gång men nu i eftermiddags ringde dom och sa att jag skulle hämta den. Ja mena? Hello... jag har liksom lite ont i bihålorna och lite trött sådär men annars frisk? men ja.. tydligen har man skiten kvar i sig så det måste bli riktigt renat i kroppen typ. Så nu lär jag ta nå tabletter i 10..ja 10!??!! dagar innan allt är över.. 3 om dagen, har aldrig tagit sånt förr därför blir jag så uppspelt, ni som tagit det vet nog vad ja snackar om.. och tog en tablett, (jag som trodde det var flytande) för en stund sedan, och helvete asså! Det smakar ju öra!?.. eeuw!

Shiet vad jag skriver nu.. känner att det var längesen och mkt att ta igen haha. Men ska försöka göra bloggen mer seriös också. Skriva lite mer, fixa den underbart fina headern jag har osv. Hoppas jag håller mitt ord nu! Men så länge...simma lugnt! Tjing.

RSS 2.0