CHRISTIAN "KICKEN" LUNDQVIST

           
Ja, Emelie har somvanligt vart här i helgen och i lördags åkte vi in till valbo för att vi skulle hitta kläder till skolavslutningen, men hittade vi några? nej.. Så inte så lyckat som vi trodde det skulle bli. Men en sak var lyckad, The Poodles var där och sjöng sin låt, Night of passion, fast i balladversion, verkligen skitbra. Fick kort på hela gänget och precis innan kicken gick fick vi kort på honom med. :)
Kom hem senare mot kvällen och drog igång Robinson som slutade med att Ellenor vann, hade hoppats på Anna eller Jarmo då, men Jarmo kom till finalen iaf och trodde han skulle ta hem det, men nej då. Haha, lite tråkigt att det är slut nu bara, vafan ska man kolla på nurå!?

Aja idag har vi gått runt på stan och handla lite till mors-dag, ni har väl inte glömt de? Sen åkte Emelie hem och jag cyklade ner till Boänge en sväng. Kom hem, gjorde lite pannkaka, och sen gick jag och mami till konsum en sväng och handla. Efter det spelade jag lite fotboll med Adam i det härliga vädret!
Nu är det sista skolveckan, och OM jag är glad, fast känner mig lite stressad, för att hinna klart med allt, men det SKA bara bli klart. Asskön vecka kommer det bli och sommarlov på fredag, kan det bli bättre? 

          
          
          

KOMMER BLI EN VARM HELG

                
Kom hem från skolan för ett tag sedan, var in en snabbis och hade talet, som gick rätt bra iaf. Sedan satt jag och Emmi med matematiken typ hela timmen som var kvar.
Nu är man hemma då som sagt och solen strålar ute, jag ska nog ta och sätta mig ute ett tag, läsa intressanta tidningar och bara koppla av. Emmi kommer komma hit mot kvällstiden ungefär, då blir det tacos och Talang. Well, jag måste även plugga lite men ..... usch inte vill jag sitta med det nu, så då skjuter jag på det. (somvanligt) så ska jag ut och njuta istället, haha..

Later Homies!


OVAN MOLNEN ÄR HIMLEN ALLTID BLÅ

            

Hej kamrater!
Idag började dagen på Brandstationen i Gävle. Trodde det skulle bli långsamt och trökigt eftersom vi skulle vara där i 2 timmar men utbildningen eller vad man ska kalla det var riktigt intressant faktiskt, och Håkan, han som pratade hade ett så bra sätt att prata på så det hela blev roligt men samtidigt så himla bra. Ah lyckat var det iaf!
Vi satt där i två timmar och lyssnade och efter det gick jag och Emmi på stan en sväng.. Var meningen att vi skulle shoppa ngt men det sket sig och det blev inte ett piss, istället åkte vi till en restaurang i valbo och käkade sallad.

Nu är jag hemma och ska strax slå ihop lite tè som jag köpte idag och sedan blir det plugg i fulla muggar. Jag och Emmi har vårt tal tills imorgon och jag är faktiskt nervös, för har inte plugga ngt alls på det, och ett tal är ju till för att tala ut inte titta på datorskärmen som nån idiot. Men den idioten kommer jag vara imon iaf, kommer inte lära in mig min text... Men bara jag får det gjort iaf Haha..
Det var nog allt, har inte tid att skriva nå mer utan ska kö igång nu. Slänger kanske inte ngt inlägg senare eller så hörs vi imoooorgon.


BORING WEDNESDAY

         

Skolan gick yberfort, även fast man satt och inte gjorde ett piss utan väntade mest på att klockan slog 11 och man fick gå och käka. Efter lunchen åkte jag och Emmi hem till Sandviken.
Kom hem och satt igång tvn, gjorde inte mkt annat heller utan tog det lugnt.. Trodde det skulle bli fint idag med så man kunde sitta ute och sola lite granna men vädret tycks va tvärtimot oss alla idag än de andra dagarna. Nya VeckoRevyn kom idag också, väldigt bra så man hade lite att läsa.

Har nyss käkat mat och ska lägga in lite ny musik i mobilen min, sen ska jag väl plugga lite kanske och invänta Fråga Olle och PB.
Imorgon börjar vi runt 13 och ska bara till Brandstationen på studiebesök, så dagen kommer bli perfekt!


TISDAG

Ojoj, nu har jag vart riktigt dryg att skriva om varje dag sen den 15 maj, men kände kli i händerna att jag bara lära det haha.. Men nu hänger ni med mig i mina dagar iaf, känns skönt!
Idag gick skolan skapligt fort tyckte jag, hade redovisning på på förmiddagen i svenska och ja fan det gick ju bra det där med vårt företag och allt. Efter lunch stack jag Emmi Jenna Evve och Amanda till idrotten och spelade kubb, slapp ha det senare så vi slutade riktigt tidigt på slutet där.

När jag kom hem så blev det rusning ut till solen för att sitta den tiden den var kvar innan den försvann, isvatten och bra tidningar räddar dagen. Efter det gick jag väl in och kollade på lite Vänner. Har faktiskt inte hänt mkt mera. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och skriver blogg, nähä!? Grubblar också en hel del över om man behöver komma till skolan imorgon eftersom vi inte skulle göra ngt spec på Informationen, och Emmi har skickat mail till Maria men inget svar än så länge, det suger, för nog allt är det fler som inte vill gå till skolan för en massa skitjobb då man kan arbeta hemma om det behövs.

jaja, nu ska jag dra igång tvn, och grejja lite smått. Imorgon hör ni mer av mig!


090525

Ja igår då, gud vad mkt jag skrivit nu, riktigt duktig. Måndag igen och skolan började. Fick sluta tidigare efter vi haft våra fina debatter mot varandra på naturkunskapen. Åkte hem och slumra lite i ngn timme, sedan satt jag mig ute i solen tills den försvann och då gick jag in och försökte få lite plugg gjort. Om man känner mig rätt så blev det inte så mkt plugg gjort men jag är på god väg :)
Ballar av stål hade ju slutat så det var ju inte världens bästa, men istället kikade jag på Solsting och Snesprång med kungen själv jojje. Haha jag älskar verkligen deras teatrar. Shit vad jag garvar :) Men så det slutade runt 22 och då kollade jag lite smått på tv och satt med datorn och surfa runt som vanligt...


22-23-24/5

FREDAG
Ja vad gjorde vi då? Vi var uppe rätt tidigt och började städa Helenas lägenhet med storm. Riktigt fint blev det och runt 15 eller ngt kom Emmis mamma för att hämta oss och skjussade oss hem till mig i Sandviken. Vi slappade en hel del först innan vi tog oss till Willys för att handla en massa skit. På kvällen blev det Talang och vi gjorde egen glass som inte blev så himla bra som vi trodde att det skulle bli. Skulle tagit ut dom tidigare helt enkelt haha..
Men kvällen var skön som vanligt när man tar det lugnt så, perfekt!

LÖRDAG
Hm.. tänk att jag hittills kommit ihåg vad vi gjort haha, men ja på lördagen.. öm jag TROR att vi inte gjorde ett piss nästan haha, vi säger iaf att vi inte gjorde det så det blir lättare för mig. Men på kvällen blev det väldigt lugnt igen, Robinson, synd att blomman åkte bara.. och efter det blev det Berg flyttar in. Vi hade även hyrt film på dagen som vi inte sett än, Bröllopsduellen. Riktigt kul film enligt oss! öm kvällen fortsatte med promme på natten och filmer.

SÖNDAG
Ja efter alla dessa dagar som jag och Emmi vart, så skulle vi skiljas åt haha.. tragiskt det lät, typ som om vi aldrig skulle ses mer. Å det finns ju knappt i tanke. Men men, Emmi åkte hem på eftermiddagen ngn gång, jag slappade runt och duschade och fräschade till mig eftersom det skulle bli ny skolvecka. Söndagsparty blev det på kvällen och efter det somnade jag.

18-19-20-21/5

MÅNDAG
Skoldags igen och kommer ihåg att jag och Emmi hade suttit uppe rätt sent så skapligt död var man när man skulle upp, men man kom upp iaf! Skolan gick rätt fort, det va då vi inte hade ngn No heller så skön skoldag. På kvällen kollade jag och Emmi på Ballar av Stål och käkade jordgubbar. Efter det blev det film.

TISDAG
Rätt seg dag i skolan, fast engelskan var inställd så vi slapp det iaf, riktigt skönt det med. Åkte in till Sandviken en sväng vad jag minns för att hämta lite saker. På kvällen blev det mys och film.

ONSDAG
LEDIG DAG för vissa. Egentligen skulle jag och Emmi in till skolan och göra ett tal på en kvart typ, men vi fick flytta det så vi slapp åka in i onödan till skolan. Sicken tur.. Istället blev det lugn dag, och en till tripp in till Sandviken för att hämta filmkameran angående en arbetsuppgift till skolan. på kvällen blev det Fråga Olle och PB.

TORSDAG
LEDIG DAG igen för allihopa. Riktigt skönt med långhelg va det då! Jag och Emmi tog oss till Järnvägsmuseet för att ta en tripp runt där bara för skojs skull. Men det är ju ändåså gratis för oss under 19 så det var bara att trappa in. Har vart där tusentals gånger när man var mindre så det var rätt kul att komma dit igen, fördriva tiden en ledig dag på ungefär. På kvällen blev det donken om jag minns rätt. Kan säga att jag och Emmi var rätt onyttiga den veckan. Gjorde kanske hemmakäk 1 gång och resten köpte vi hem mat. ojoj.. 
            


16-17/5

LÖRDAG
Då var jag och Emmi hemma hos mig och kollade på Robinson och Berg flyttar in. Vi hade även inhandlat en hel del onyttigheter och satt nästan bänkad framför tvn hela tiden.

SÖNDAG
Vi hade bestämt oss för att åka in till Helenas lägenhet inne i Gävle och bo där i ett par dagar eftersom hon var utomlands. Under dagen var det ju strålande väder om jag minns rätt och vi hade inte så mkt för oss utan tog med kakor ut till min lekpark här brevid, satt oss på ngn klättersak och hade allmänt trevligt. Adam och mami kom sen hem och han blev trissad att vi var där ute så det blev en hel del roande när han kom. Lekte med han i rutschbanan, gungade och lekte jaga. Shit det var underhållande kan jag säga, rätt länge sen man sprang runt och lekte som man gjorde då haha..

Mot eftermiddagen/kvällen åkte vi in till Gävle. Kollade på Söndagsparty och hade det gött.
         
         
          


I'M BACK AGAIN

Ojoj vad det tjatas om att man ska börja skriva blogg igen, senast var väl den 15 maj eller ngt, och ja egentligen har jag inget annat för mig så kan väl lika gärna sätta igång igen. Har varit hejdundrans skönt utan att behöva eller känna ett måste att skriva i bloggen, men känns lite tragisk att bara skita i den också, så nu borde dagarna rulla på somvanligt här igen.

Jag ska berätta lite om några dagar tänkte jag vad jag gjort och sånt, inget spec men för att få lite utfyllnad här igen, inget detaljerat ska jag gå in på heller, men jag har en del jag kan skriva om iaf, men det gör jag i andra inlägg och delar upp det så ni slipper läsa en jädra lång text.. ingen orkar det.. Men jag kör väl igång snart och börjar berätta lite :)

JAG & EMMI HAR NAMNSDAG IDAG FÖR GUDSSKULL!

                    
En dampvideo för några helger sedan, haha blir sur över att vi inte lyckas slå rätt på energiburken! Humor!

Haha, ja nu kan man ju bara inte missa det men världens överskrift, men hade egentligen ingen koll på det, men lite får man ju glädjas av i alla fall, det är ju ens egen dag :) Sofie står för Sofia i almenackan, och Emmi heter Sofia i andranamn så, ojoj :)
Idag blir det tacos framför Talang och sedan har vi inhandlat massa jordgubbar som vi ska keeka, och även frysta jordgubbar, hallon & blåbär som vi ska göra smoothie av sedan :) kommer bli MYS hela kvällen, underbart sånt gillar vi! Snart blir det bäkning framför tvn, men först en massa musik.. Do re mi fa so laaaaa..

ÄNTLIGEN FREDAG

           
Esc var bra igår eftersom de ja vela gick vidare även :) Idag är det fredag och ska in till skolan en sväng eftersom att jag har lite plugg kvar som ska bort nu! Efter skolan tänkte jag och Emmi luncha inna på Coffee och ta en sån där god wraps, kommer bli mysigt. Sen på kvällen kommer vi ha det lugnt här hemma med, jordgubbar och talang satsar vi på, ojoj vad bra det kommer bli, haha :)

Musiken dunkar här hemma som alltid, det borde alla göra, dra igång musiken på morgonen när man är trött som inihelvete, musik hjälper garanterat, bara tjongar runt här i huset. ojoj underbart :D


ESC

Provet idag gick bra, mer än förväntat bra, vad jag tror iaf haha! Efter provet fick vi åka hem och jag å Emmi ställde oss vid busshållplatsen för att vänta in min buss. När den kom steg jag på och Emmi gick till stan för att träna sedan. När ja kom hem gjorde jag en sallad åt mig, gud vad jag gör sallader nu för tiden, både idag igår och i förrgår, nyttig! Men iaf, sen tog jag en tupplur i ngn timme och nu sitter jag här, och gör ingenting..
Idag är det andra semifinalen i ESC, och min favorit Alexander Rybak från Norge ska in och sopa banan med de andra länderna, tkr jag :) Den låten går ju på radio stup i kvarten "fairytale" och jag älskar den bara, så är det! Får se om jag tittar på esc ngt, eller joo vafan det är klart ja ska hejja :D

Men gott folk, ska väl inte göra så mkt nu, dra igång lite hög musik medan man är hemma själv och ja, slappa runt i huset bara, ni får ha det göttans!


GODMORGON

Vaknade runt 8 idag, även fast vi har sovmorgon till tjugo över 12 men jag är pigg som fan så har hunnit pluggat lite mer nu också till arbetsmiljö, känns rätt så bra iaf, hoppas jag har pluggat tillräckligt iaf! Hm.. är redan klar faktiskt med ombyte och make up så liite drygt bara att sitta och vänta på klockan som ska ticka till tio över 11 innan jag ska möta upp Emmi, men får väl helt enkelt roa mig här vid datorn.

Idag kommer nog Emmi sova här hos mig, fredag imorgon då ska vi in till skolan och plugga lite. Måste verkligen bli klar med allt nu, har inte mycket rött men skulle vara ännu skönare och inte ha ngt alls där ju. Well well, nu ska jag dra igång the musica och slappa runt, jag skriver mer i eftermiddag.

PLUGG TV & JORDGUBBAR

NP idag gick väl inte sådär galant, men har nog skrapat ihop en del poäng haha.. Efter skolan köpte jag och Emmi jordgubbar och sen åkte vi hem, har suttit ute nästan enda sen kom hem och slappat. Fick nya Veckorevyn idag även så har läst den i timmar nu.. Aja Arbetsmiljö prov imorgon och har inte vart duktig och sätta igång pluggandet än, men tänkte kika igenom det nu i nån timme eftersom det är mkt på tv senare som jag ska kolla så vill man ju ha det gjort, å njuta med jordgubbarna senare till tvtittandet... Har en hejdundrans lång sovmorgon imorgon också, så hinner plugga lite då på dagen.

Nu är det fruktätande och vatten som gäller, oj vad nyttig man har blivit :D
xoxo

IKVÄLL HÅLLER VI TUMMARNA FÖR EN PLATS I LÖRDAGENS EUROPAFINAL!

Ja som ni ser min fina överskrift, Malena ska ut och skita ner de andra länderna nu i Eurovision Song Contest! Haha, nä men hennes låt kan komma långt tror jag, inte lika typ av låtar som vi alltid har haft med liksom, äntligen kommer vi med ngt nytt! Men hoppas hon trippar vidare nu till finalen på lördag, men idag gäller det att bänka sig ner 21:00 framför tvn och hejja ;)

Skolan sög totalt idag och då menar jag TOTALT, hade ont i huvvet hela dagen och vart trött! Fast cyklingen från idrotten var nog det bästa idag ;D Haha Down down down down.... Klantarslen #1 Well, kom hem tio över 17 ungefär och gick hem på en gång.. Har precis käkat och har slappat framför tvn sen jag kom hem bara och inväntar ESC. Imorgon är det NP i matte och jag har inte pluggat så mkt alls, men om det skulle gå åt helvete imorgon så kan jag känna mig säker på att jag behäller mitt betyg iaf :) För jag suger på matte, så nervositeten kryper sakta fram här nu!

Nu ska jag fixa lite, kanske gå igenom lite plugg även! Så vi hörs.

EN HELT VANLIG MÅNDAG

Skolan gick rätt fort, men va fan i mig den segaste dan på ngt vis.. Aja efter skolan blev det Wraps och kladdkaka med tjejerna! Efter det drog jag hem, och somvanligt somnade jag i ngn timme med katten min i famnen, nu sitter jag och kollar på Ballar av Stål och garvar för mig själv, så underhållande kul! Efter det blir det att sova för mig så trött som jag är, och ser inte fram i mot skoldagen imorgon, "hej jag slutar halv 5"  så fuck that.. :D

Ha en bra kväll, ska börja uppdatera lite roligare inlägg sen istället.. men aja puss

22:46

Sofie orkar inte uppdatera för tillfället...


LÖRDAG

Idag har ja inte alls gjort mkt, trodde jag skulle pallra mig in till cruisingen i Gävle idag även men nä vart så jävla seg hela dagen så har tagit det skit lugnt här hemma hos Kent med mami å hunden hah.. Vart ute i blåsvädret en hel del också, sitter å kollar på Se upp för dårarna nu för hundraförtioelfte gången som snart är slut, då blir det mer tv och coca cola.. Tror det här va det positivaste ja har att komma med den här kvällen, Jubel!

HELGEN HAR KOMMIT!

Längtar redan efter lunch, trodde jag skulle skita i det här att åka in höhö men då blir det inte bättre, aja nu sitter jag här i skolan och har inte mkt ork att göra ngt egentligen.. Men har en hel fördjupningsuppgift som måste göras som jag knappt börja med, suck my ass! Well, runt lunch är det man brukar få sluta iaf, så då ska jag raska mig hemåt, och jag och mami ska beställa kläder från Halens jipppie!

NU SKA JAG A R B E T A! ;) Tjing


MIKAEL & PATRIK

Jag kände inte pojkarna, gick på samma skola med dom men jag har mött deras blickar..
Men det är förnst nu jag har fattat att dom verkligen inte finns nå mer, jag brast i tårar helt plötsligt när jag läste fina meddelande av nära och kära till dom, samtidigt Exakt samtidigt började regnet ösa ner där ute, det måste vara ett tecken, dom finns fortfarande med oss, i våra själar...

Vila i Frid <3

JENNA MED SINA BRA MENINGAR..

Citat från Jenna: Om man inte har bra självförtroende ska man låtsas att man har bra självförtroende för då får man bra självförtroende!

Tänk på det ni! Haha..

MITT I STÄDNINGEN

Eftersom att man är ledig idag passar jag på att få mitt rum totalt rent! Städar garderoben, dammsuger hela rummet, ställer saker på rätt ställe, ja you know it! Kommer även plugga en hel del senare! När mami kommer hem ska vi äntligen beställa en byxdress till mig från Halens, äntligen kommer man få en sån åxå som jag letet ihjäl mig efter :) Aja ville inte säga så mkt, uppdaterar lite grann iaf så ni inte trott jag dött.. Blir mkt tv ikväll åxå, Vänner, Roomservice, Fråga Olle och PB, gött, nu åter till städning!
xoxo

...

      

EN BRA DAG

Sitter här och kollar på DH medan jag käkar min absolut godaste kladdkaka som jag bakat, asså ni vet sådär perfekt kladdig som den ska vara, å himmel så god den är :) Skolan gick rätt fort idag faktiskt, efter skolan gick jag och Emmi runt på stan lite och hon fick med sig ett par finfina skor med sig hem. Vi sprang sedan till bussen som höll på att åka ifrån oss, oj vad jag garvade haha, Emmi sprang som en dåre efter bussen där som stannade... hah..
Gjorde inte så mkt när jag kom hem, sov i ngn timme, duschade och ja käkade wok.
Snart är DH slut, och då blir det Christine eller ngt liknande och sedan Satc såklart...

Man är ju ledig imorgon så det spelar ingen roll hur länge jag blir uppe idag, nöjd som fanimej :) Aja slutet nått allting gott får vi säga nu så. ha det bäst!


MÅNDAG IGEN.

Skolan gick jäkligt segt idag, missade även bussen som jag skulle med i morse pga att jag sov över.. så blev att ta en lite senare buss, men läraren var ändåså typ 20 min. sen så gjorde inget. Tåg tåget hem 16.20 och sen gick jag hem och började städa nästan fan hela huset kändes det som. Nä men jag var riktigt duktig att diska, städa hela rummet mitt, hängde upp kläder i garderoben, dammsugning mm.. Nu har jag precis kollat klart på Färjan och ska hjälpa lillebror med lite matematik och sen är det Ballar av Stål som gäller, det är även spårlöst på tv nu som jag tänkte kika lite smått på.

Imorgon ny dag och hoppas på bättre väder, nu måste jag kila gott folk. puss

VILKA DAGAR..

Ojoj känns som bloggen har hakat efter rejält mkt nu under ett par dagar men har inte haft tid faktiskt. Igår var jag och Emmi till Call Up för en jobbutbildning, eftersom vi ska börja arbeta extra där och även sommarjobba, känns sjukt bra! På kvällen kollade vi på Robinson och jag vet vad du gjorde förra lördagen. Riktigt skön dag och slapp. Idag vaknade vi runt 11 och gick upp och kolla på Eurotrip och käkade tacos. Runt halv 16 åkte vi in en snabbis till valbo för att köpa skor till oss båda. Jag köpte ett par svartvita tygskor och Emmi ett par hel svarta. Jag har även inhandlat ett par nya svarta klackskor från Dinsko i veckan.

Japp, sitter här och har kollat klart på Never Been Kissed för ett tag sedan och ska snart gå och lägga mig tänkte jag, skolan börjar imorgon men kan även känna lite lättnad eftersom det bara är cirkus en månad kvar tills då vi står där med fina klänningar och kostymer och säger "ha ett bra sommarlov" till varandra :) Jävlar i mig vilken perfekt sommar 09 jag ska ha! Tack för mig ;)

Lite bilder sen dagarna..

            
            
             
             
             
             


RSS 2.0