Never alone, Always alone



Åsså jag med mina låtar, typ det enda som åker upp på den här bloggen, denna gång är det Takida som åker upp, men wtf det spelar väl ingen roll? Usch hade NP idag i engelska, gick väl skapligt...tror jag? ingen aning faktiskt, visar sig sen, synd bara att jag har typ sämsta hjärnan när det kmr till ordspråk i engelska, om det är ngt jag vill vara bra på så är det tamme sjutton engelska..

Sitter och väntar på käket nu, david o lillbror är nere å hämtar pizza o sånt, lite kul att jag käkade pizza idag med emelie också på lunchen, men herregud det går i ju! Gott som attan. Ikväll ska jag kolla på Vampire Diaries somvanligt, sen är det matte på högsta nivå! prov imorn!
Näe men oj nu kommer dom, vi hörs!


SUMMER








SHOPBOP.COM


Gettin Over You

Blev inge skola för mig idag. Jävla hals som bara blir sämre o sämre känns det som. Ska tat lugnt nu i helgen bara så hoppas jag att jag är fullt frisk till nästa vecka igen.
Skulle inte säga så mkt egentligen.. ligger i sängen för det mesta o kollar på tv ungefär, o så kommer det se ut resten av kvällen också.

Slänger in en grym låt i alla fall! Peace out.


Usesomebody

Kass man får vara o inte uppdatera ngt då.. Men sånt är livet. Usch min förkylning sitter i fortfarande o jag känner absolut ingen smak o ingen lukt alls. Det känns ju sådär ASTRÅKIGT, hur ska man kunna äta dårå typ!?, köpte ju hem energy å kakor idag jag, men dumskalle du känner ju fortfarande inte ngt. Gaah! så tänker spara allt o käka sen då.
Ska snart slänga mig i sängen också, huvet dunkar o jag är trött. Imorn blir det helg iaf, yihaa! ska in till skolan å ha lite matematik med per också, gött! Men sen så.. sen så.. ledig!
Har nå fobi för den här bloggen asåå.. tråkig o ful o inte alls intressant. Men det är väl så det ska vara tydligen. Live with it! förtusan, Haha nu säger vi hej då.

18andlife

Ah.. jag älskar den här låten.


Beställt




Melba.se


Magnus Weideskog


Svenska, ta mig härifrån.

Sitter på svenskan nu, slutar ju försjutton halv 5 idag!? pratar om kvinnor och män, språksociologi, rätt intressant faktikst, men är inte på koncentration humör idag så det blir inte mkt till att lyssna. Vill mest bara hem nu, slänga mig i sängen kolla lite smått på tv, o sen till det roliga...Pluggdelen, fyfan för det här asså. Men det är Vampire Diaries idag så tack för det!


HAHAHAHAHAHHAAAA, vi hade nyss dialoger mot varann, o jag o emelie ägde!


Magnus Weideskog

Mitt i pluggandet måste jag sätta in en jättefin cover av TiK ToK!



Show me

Men hallå!

Skolan var grymt seg idag faktiskt, eller det berodde väl mest på att vi hade en 3 timmars håltimme mitt i smeten. Jag o E gick o käka på American o sen gick vi runt i olika affärer. Fick med mig en jeansjacka från HM som jag visat tidigare för 399:- och sen köpte jag en Megan Baseball Jacket från Gina, 249:- . Ville egentligen ha den riktiga som BikBok har, Redwill nånting? men vafan slutsålt ju verkar det som.. Jaja den duger gott å väl! Efter stan va det bara att gå tillbaka till skolan o ha matematik..

Imorn har vi prov igen, småföretagande, ska råplugga ikväll (NOT)..men jo egentligen måste jag det för jag är inte 100 på allt eller..men ska sätta igång med det senare, nu vill jag lägga mig o sova nån timme, men det slutar alltid med att ja aldrig kommer upp, o det får inte hända idag, men får väl se vad jag gör.. Hade! 

 


RöstaRöstaRösta

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


California

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jävla blogg arsel.. hatar när den ska dryga och inte publicera inläggen så all text försvinner. Damn!
Men ja, vädret vände snabb tillbaka nu också, attans! Liksom det är ju sjukt att det ska hålla på att ändra från typ 14 plus grader till 2 plus grader o en massa snö, jag orkar inte det,,

Nu är jag i alla fall hemma igen på stan här, sitter och väntar på att The O.C ska ladda klart. Håller på att tanka ner alla säsonger, va ju år och dagar sedan jag såg de och det är ju klart den bästa serien så why not? har jag ngt att unna mig med när det dyker upp dagar som denna..

Det känns som det är söndag hela tin också, men det är ju måndag..men whatever. Ikväll kommer jag sitta bänkad framför datten, har ju ngt gott som väntar. Men såg att The Notebook går nu kl halv 18 på tvn, som jag förmodligen kommer se. Va ju hundra år sen jag såg den, så kan lika gärna se den med. Underbar film så jag vet inte vad, fälla ngn tår o sådär..

Men ja får se om jag skriver mera sen, annars ha det gött!


Meetmehalfway

Näähä du, vi ska tydligen vara kvar här i Boänge ikväll också. Haha så vi ska åka och köpa mat om en stund, o sen blir det väl tv o mys.
Jag ska i alla fall se Gossip o Ballar av stål, hejudamig vad bra. Har spelat så både händer o armar är ur led nu, så tar en paus ett tag o sen ska jag köra klart alla låtar igen. Ha en bra eftermiddag! hörs.

Modekungen





Calling Out

Hola, vaknade runt halv 2 idag.. Fan vad man kommer vända om tiderna nu på lovet, att man alltid ska lyckas med det..Men men det brukar jämna ut sig sen när man börjar igen.

Annars? jag har typ spelat GH sen jag vaknat o lyssnat på hög musik, nu har jag slagit mig ner här i sängen med datorn innan vi ska bära oss av hem igen. Seg söndag inte sant? jag har ingen aning om vad som händer idag eller sen, eller ja ikväll. Söndagar är inte favoritdagen precis, men det brukar gå en del på tv så jag får nöja mig med det.
Shiet va varmt de vart senaste dagarna då, hejudamig vad bra, fast har hört att det ska bli sämre till nästa vecka, blir man förvånad.. nej. Förra året va det ju snö in till maj, så skulle inte förvåna mig om de sitter i igen. Fast det sägs ju att det blir en kanon sommar om det vart kallt o vinter länge liskom, å fan det har det. Hur jävla kallt som helst har det ju vart, sen har den pågått länge, så jag förväntar mig en schteeksommar, oh vad jag ser fram i mot det!

Puss


Men herregud..







Lördag

Ja.. då var påsken här igen då! och då brukar man ju få en massa godis o skit från familjen o visst även denna gång blev jag inte utan tack o lov. Det är ju en tradition försjutton! Påskägg, shower, bodylotion o lite pengar fick jag av min käre mor. tackar tackar <3
Jag är nu för tillfället nere i boänge, drog hit igår med mami o adam och tänkte spendera min lördag här med. Lite familjehelg, funkar det å. Mami o kent ska dra ut senare, så de ger mig dissen, men ja har stadigt sällskap med hunden här haha. Ja, herregud hunden o jag en lördag. Men men så får det bli..känner mig så jävla seg också så är inte speciellt taggad på ngt heller.

Jaaaaaaa näe jag vetinte ja, vad finns det att säga? Ha en trevlig påsk!


AdamLambert


walking in the air

Godmorgon!

Vaknade för nån timme sen, skönt att det är lov nu så ingen jädra klocka ska ringa o förstöra allt. Idag är det långfredag o jag ska ner till boänge för att umgås med familjen tänkte jag. Fysatan vad trött jag är, måste komma på ngt att käka nu också, sen ska jag kolla på film eller liknande. Mami kommer väl senare mot kvällen o hämtar mig o bror. Kanske dags att städa rummet också? knappt så att jag låter katten gå in där, så stökigt är det. Usch..
Men får väl ta å fixa det typ sen..

Asså.. alltid lika svårt att veta vad man ska skriva här. Vad ska man snacka om liskom? Det händer liksom inte sådär värst mkt i mitt liv nu som jag prata om, skit tråkigt. Men sommar snart, så då händer det väl grejer! Tjing.


08


Inmyplace


Skärtorsdag

Hallå där!
längesen? jovars.. Idag är det 1 april, har inte hunnit lurat ngn än i alla fall. Försöker komma på världens bästa sak att luras om men det är inte lätt inte.. nejnej.. Men iaf, idag kommer jag bara tat lugnt hemma framför Vampire Diaries som vanligt och en jäla massa onyttigheter. Fick tag på jordgubbar idag också när jag var o handla med E. Bara sol o strand som fattas nu, så står allt till rätta.

Näj hörni orkar inte skriva nå mer, ska hjälpa lillbror med lite saker nu. Tjing


RSS 2.0