STOCKHOLM I MITT HJÄRTA

Dagen har inte vart speciell, solat lite grann och tittat på en mängd filmer. Allsång har jag Adam och mami kikat på också. Nu håller jag på och dör av trötthet, har vart ute en sväng med Adam och hunden, skrattat och sprungit haha, så duschen, here I come! Imorgon kommer jag och E. åka på en cykeltripp runt storsjön som vi brukar göra varje år. Denna sommar hoppas vi på ännu fler gånger, man får så fruktansvärt mkt färg och träning så allt i ett kan man faktiskt säga, och med en bra vän med sig så blir det hela riktigt kul! Vatten och sallad ska vi ha med oss, och det kommer säkert bli ett badstopp också eftersom värmer nog kommer koka.

Så, nu vet ni hur min dag sett ut idag och hur den kommer se ut imorgon, så Take Care!

TECHNOLOGY

Stekande sol, coca cola och världens bästa låt! Jag lever!


JAG TRIVS BÄST I ÖPPNA LANDSKAP

Slänger in ett litet inlägg här efter en hel dag ute i solen. hur underbar är inte sommaren då? Med sommarmusik och stekande het sol och en iskall cola brevid sig, går det ens att beskriva?.. Håller mig kvar här i Boänge ikväll i alla fall tror jag och åker hem rätt tidigt imorgon istället eftersom jag och E, ska på äventyr!
Ikväll blir det film med Adam och mami, vi har inhandlat en fet chips påse och godis, Beck går idag på tv så det ska vi kika på, sen går det säkert nå finfina komedier med.!
Nä nu har både mami och Adam ropat på mig, så nu bumsar jag ner till altanen och käkar köttfärssås och spagetti!

THE DAY

Ja, nu har jag skrivit klart lite inlägg och ska snart ta lite cheesecake och gå ut och sola lite. Dagen kommer inte vara speciell utan ska försöka ta det så lugnt som möjligt bara, och njuta av det vädret bjuder på! Kommer nog, eller jag vetinte än men det visar sig åka hem till oss sedan, är nere i Boänge nu då som sagt, men ja får se helt enkelt, och jag kommer såklart trycka in ett inlägg senare.. Ha en Solig dag!

SÖNDAG

Gjorde inte mkt på dagen utan väntade tills jag Adam och pappa skulle dra oss mot farmor och fira mig med resten av släkten. Fick en hel del pengar och andra godsaker som är nödvändigt, tårta coca cola och kakor stod på listan! Det var en härlig eftermiddag med folket.
På kvällen drog jag mig ner till Boänge med mami som ska vara här hela veckan med hunden eftersom Kent är uppe i Norge och fiskar hela veckan. Så det blev film och godsaker för mig Adam och mami hela kvällen. Hann med en promme (inklusive brännässlor) och Adam fick bada en sväng..

Jag var somvanligt uppe hela natten och kollade på bla P.S I Love You!






LÖRDAG



Umgicks med Emelie hela dagen, var ute rätt mkt och köpte lite dricka här och var, satt oss i en lekpark och snacka skit ett bra tag tills det blev kväller och vi drog till donken för att köpa käk och sedan dra hem till Sommarkrysset. Efter det blev det Göta Kanal, senare satt vi oss på balkongen min från tolv till fem på morgonen typ, ybermysigt!

FÖDELSEDAGEN

Spenderades här nere i Boänge med min fina släkt, familj och Emelie. På morgonen fick jag även present av Emelie. Att välja mellan manikyr eller att få ett fräscht lack med dekoration på naglarna. Perfekt! Det blev cheesecake, tårta och annat smått och gott hela dagen. Jag och Emelie åkte även ut med kanoten för att paddla i ån en sväng. Det blev också en massa familjespel på bakgården. I present fick jag allt som jag behöver kan man säga typ Kamera, Ny mobil ska beställas, Money money money, Singstar, Tidningar, Smink, Hårprodukter, Smycken, Väska, Nya Puma lotion och parfym, Bikini.. Ja ni ser, sånna saker som man behöver helt enkelt, dagen var även suverän med släkt, brukar inte träffa släkten så himla mkt så det var det bästa att få umgås med dom lite!
Jag är nöjd!






R.I.P MICHAEL JACKSON

Ja, jag vetinte vad jag säga, Det är faan i mig sjukt asså!?

MIchael Jackson - The King Of Pop, VILA I FRID <3


SOMMARKVÄLL

Tjejgäng-Sol-Hamburgare-Korv-Kött-Cider-Bacardi-Vin-Energydrink-Cola-Cigg-Vattenpipa-Chips-Stranden-Vatten-Glädje-Kamera-Majs-Kortspel-Skrattanfall-Skämt-Solnedgång-Kväll-Mys-Singstar-Skogen-Mörkt-Hemma = MÅNDAG

Kvällen var grym, här bjussar jag på bilder! Det här måste göras om tjejer :)




















TJEJKVÄLL OCH GRILLNING

           
Hallå där i finvädret! Har vart ute och gått i typ 2 timmar i morse och sen solat rubbet, så nu är man röd i fejset också, haha, och fått en hel del färg på kroppen med, är det inte underbart så säg? Ikväll ska jag och några tjejer från klassen umgås och grilla hemma hos Jenna i Årsunda, kommer ta med kamera och knäppa så mkt kort som det bara går :) som jag kommer visa sen.,  mys och grllning med massa skratt, det är sommar det! Har fixat lite nu och ska ta ut nå kläder som jag ska bära ikväll.. Måste ta med mig lite myskläder också utifall det blir kallt på kvällen då..

Halv 5 kommer Emelie och då ska vi dra till affären och handla det vi ska grilla, och lite dricka. Så, ja nu vet ni vart jag kommer hålla till ikväll. Tjing Tjong!

GUD VAD ROLIGT..

Gå till telefonboken på mobilen.


Namn 7- Amanda Israelsson
Är han/hon kul? Klart det!
Har du kramat personen i fråga? Hm, jag vet inte ;o
Minne av personen? King på innebandyplan.


Namn 9 - Amanda Sjöblom
Var träffades ni första gången? I ett klassrum på Thorèn, vi skulle börja samma klass.
Är personen viktig för dig? Det är hon väl, hon går ju för tusan i min klass hih!
Sista bokstaven i personens namn? A


Namn 14 - Anneli Yrjönheikki
Flicka eller Pojke? Flicka
Älskar du honom/henne? Som kompis ja.
Har du pratat med personen i telefon? Japp!


Namn 15 - Anni Eliasson
Hur länge har ni känt varandra? Sen vi började på Thorén tsm.
Har du kysst honom/henne? Hah nej.
Kan du berätta hemligheter för personen? Hm, det har jag nog inte hunnit med än.


Namn 16 - David Bergqvist
Är hon/han vacker: Öh, du snackar om min storebror!?
Känner du honom/henne bra? Typ för bra.
Är han/hon upptagen? Faktiskt.


Namn 20 - Dennis Nordqvist
Är ni släkt? Nej
Hur är han/hon till sättet? Har inte träffat han så mkt så I don't know.
Känner du honom/henne bra? Sådär.


Namn 24 - Emelie Pettersson
Har du sänt personen ett sms? Ja typ 789 ggr.
Är det en tjej? Nä det tror jag väl inte.
Går personen i samma skola? YES!


Namn 25 - Emilia Göthe
Hur gammal? 17
Bor? Sandviken
Hatar du personen? Aldrig!


Namn 28 - Emmelie Axelsson
Har du besökt personen? Inte hemma nej.
Är han/hon trevlig? Japp!
Vad börjar hans/hennes namn med? E


Namn 30 - Erika Lindgren
Har du kramat henne/honom? Många gånger.
Har du sett personen full? Yes!
Är personen äldre än du? Några månader äldre.


Namn 33 - Frida Sjöberg
Är han/hon snygg? Ja
Minne av personen? Många minnen från söderskolan :)
Har du hennes/hans msn? Japp!


Namn 35 - Isabelle Mannkvist
Står han/hon nära dig? Ja det tkr ja!
Har du kramat personen? Mycket!
Har du varit förtjust i honom/henne? Haha som kompis ja ;) min kåtis det där!


Namn 36 - Jeanette Börjesson
Beskriv med ett ord? Unik!
Bor personen i huvudsstadsregionen? Gävle/Årsunda 
Har du sett honom/henne i en dröm? Haha jarå


Namn 39 - Jimmy Eriksson
Första tanke: Bra kompis
När träffade du senast personen? Några veckor sen..
Varifrån har du fått hans/hennes nummer? Från han..


Namn 43 - Kim Olsson
Har du sett personen naken? Nejdå.
Ge ett smeknamn: Olsson
Är personen söt/snygg: Ja


..OCH FESTERNA PÅ MALLIS!

Sitter och lyssnar på Glider i sommartider - Sneakerz just nu och taggar sommaren här. Nu hela veckan ska det tydligen bli sjukt varmt, hur underbart som helst! Nu tänkte jag göra lite fruktsallad som jag ska ha till glass sen. Ska även dra igång The Notebook, som det va rätt länge sedan jag såg nu, och den filmen är ju en av världens finaste filmer!

Imorgon ska vi, några tjejer från klassen in till Årsunda en sväng på kvällen för grillning hos Jenna. Jag hoppas på super bra kväll som jag även vet att det kommer bli, och solsken! Tack för mig!

#BILD

           Äsch vafan, vi tar helgen i bilder istället. Grymt va det :) 
    
     
    
    
    
    
    
     
    
    
    

HATT-FNATT

       
        

MIDSOMMAR

Jippie vilket roligt väder det har tajmat in nu, vi som hade tänkt å tälta och ha det mys, VAFAN SKA VI GÖRA NURÅ?!






Glad Midsommar!

NIGHT

Hejsan! Kom nyss in och har vart ute och gått med mami, bror och hunden. Rusade även in på Hemmakväll en snabbis så jag fick hyra lite film till kvällen. Det blev Rallybrudar och The Woman (som sex and the city) så nu har jag lite kul för mig iaf, två komedier. Det är ju helt utmärkt. 21:55 börjar en ny säsong av So you Think You Can Dance, som jag tror jag ska följa lite bättre den här gången, förra gången blev det lite hipp som happ, så jag hängde inte med riktigt, men ska försöka nu, älskar dans så vad är inte bättre än att kolla på ett sånt program?

Ja, det här blir nog sista inlägget för ikväll, kanske dyker upp ngt inatt om jag orkar. Tjing!

OM JAG NÅGON GÅNG SER EN LEENDE JOGGARE, SKA JAG ÖVERVÄGA SAKEN..

Har vart ute rätt mycket idag, känns väldigt bra gjort efter att jag suttit inne de flesta av dagarna den här veckan. Men idag har jag vart ute och gått i 2 timmar i solen, cyklat en del och ja, käkat en riktigt god sallad som jag själv gjorde. Ikväll då? jo inga planer har jag i alla fall, de har jag inte haft de senaste dagarna den här veckan, så den här veckan har blivit som den blivit kan man väl säga.. På fredag är det midsommar också, har faktiskt inga planer, kanske det blir att tälta? fyller även är den 26 nu så, lika där har jag inga planer, om det blir en familjedag eller kompisdag haha, det får jag avgöra sen, med humör och ork rättare sagt, bra kommer det bli i alla fall.

Nu mina vänner ska jag ta ett glas vatten, och läsa VeckoRevyn. ha det bra!


 Mami, Jag och Brorsan i Sthlm förra sommarn.

DEAD AND GONE

...Sitter jag och lyssnar på nu, har gjort det hela dagen igår och hela dagen idag. Känns så meningslöst att byta låt när jag tycker den är så fin. Brukar inte gilla T.I. så himla mkt men den här låten slår allt.. Justin Timberlake i den, åh det är gudomligt!
Annars då? jo har rört arslet från sängen en stund idag i alla fall, vart ut och fått känna lite sol och blås.. Inte mkt har det hänt, har inte käkat ngt heller, vetinte vad som får mig att inte gö det. Nu ska jag snart få i mig ngt i alla fall, kyckling och ris. Det är det bästa, så det kommer så gott som gå i. Ikväll händer inget heller, vill att det ska hända ngt men vafan lever man i för värld? Händer ju absolut ingenting.. Inga nya ideer och nya stunder, bara en massa sam samma, sånt orkar jag inte med.
Om inte det här blir den sommaren jag har förväntat mig, kommer ni kunna se mig hängandes från mitt fönster med ett rep runt halsen som sitter fast knutet från elementet.. punkt.


SWEET

Guuuuuuuuuuuuud vad dagen har vart tråkig.. Har verkligen inte gjort ett piss! Men det har vart rätt skönt ändå! Nu har jag läst Bloggen MinneavTherese i snart en vecka, och man ser tydligt där vilka underbara vänner den tjejen har, det är sjukt det som har hänt. Våran värld blir allt värre, kan man inte bara vara lycklig och undvika trassel.. Uhu kan knappt tänka på det utan att må dåligt..
Hoppas idioterna får ett värt straff iaf..
SItter här och lyssnar på musik, ingen aning om vad som händer imorgon heller, haha perfekt lov, men har lust att spy på vädret eftersom det är så dååligt.. men, det ska väl bli bättre längre in vad som sägs!

Well, Have a nice night.

I'M ON TOP

        

HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

Helgen har vart kanon, dans, sång, filmer, skratt, Ben & Jerry's och jordgubbar! Tråkigt med vädret bara, känns så hopplöst att kunna göra så mkt när det regnat som det gjort.. Men till nästa vecka, typ midsommar ska det bli bra igen tydligen, får hoppas på det då :)
Har kollat på Queen Sized för ett tag sedan och nu gör jag inte så himla mkt, lägger in låtar på mobilen min, käkar min andra Ben & Jerry's och har det gött.. Inte ett dugg trött så kvällen kommer bli lååång. Haha vilket roligt inlägg det här verkar bli, bara en massa struntprat egentligen som inte är ett dugg kul att läsa om men är inte en blogg till för de? Skriva vad man vill, så go for it.. Mer in till sommaren slår jag vad om att det blir mkt mer roliga inlägg iaf, sommaren ser jag fram imot verkligen!
Så men ni får sova så gott sen, och jag ska ta mig in till musikens värld.


 Kan säga att Half Baked var god, men inte lika god som Chocolate Fudge Brownie


Lite färgglatt lär det ju ändå vara..


Jag har spöken hemma, bara så ni vet!

GLÖM INTE ATT FIKA IMORGON I GÄVLE!


Under fem veckor i sommar tävlar tio orter mot varandra för att slå det svenska rekordet i fika. Josefin Sundström och Fredrik Berling är på plats på varsin ort och rapporterar direkt via satellitlänk mellan städerna. Det gamla svenska fikarekordet slogs i Kalmar 6 juni 2007. Då var det 2 620 personer som fikade tillsammans. Lördagen 30 maj 2009 sattes ett nytt rekord under Gevalias fikaturné. Östersund är nya fikamästare med 3 567 personer.


På lördag den 13 juni kommer tävlingen till Gävle där Gevalia bjuder på gratis fika på Drottninggatan kl 11-16.
Målet är såklart att slå Östersunds rekord från förra helgen på 3567.
Sofia Rågeklint är konferencier och Patrik Isaksson med band står på scenen.


I GOTTA WORK IT

Halojsan, vaknade runt 13 idag och har sedan dess stått och studsa och hoppa runt på dansmattan.. Haha låter som en 3 åring nu men riktigt bra träning är det ska jag säga er alla! Kommer inte göra så mkt nu under dagen utan vänta tills senare då Emelie kommer hit och sover. Orkar inte gö ngt annat än att ha en lugn och härlig fredag med Talang, sång och mys! Så nu mina vänner har jag inte mkt mer att skriva.. Kommer antagligen inte uppdatera så mkt mera idag så ni får höra mer av mig imorgon då! Kiss&Hugs

INTE ETT DUGG TRÖTT..

Senaste

1. Kompis du träffade: Emelie
2. Personen du pratatade med: Bror
3. Du fick SMS av: Halebop...
4. Du kramade: Katten


Idag

5. Kläder: Jeans, Linne, Väst.
6. Bättre än igår: Öhm, ah


Imorgon

7. Är det: FREDAG
8. Planer: Knarka.. nä jag skojja jag ska vara slappis här hemma med Emelie!
9. Något tråkigt som händer imorgon: Vädret lär ju inte precis bli bättre..


Favorit

10. Nummer: 7
11. Färg: Svart, Blå
12. Årstid: Summer!
13. Saknar du någon? Ja
14. Humör för tillfället? Fan jag är pigg och glá!, frågan är när jag ska lägga mig :o


Frågor och svar

15. Det första du gjorde I morse? Öppnade ögonen..
16. Vad åt du sist? Bulle
17. Vad irreterar du dig på? Vädret
18. Tror du på distansförållanden? Nja, okej det kanske går för vissa, men oftast så håller det inte i längden.
19. Vem tänker du på just nu? Inte vem, Vad? Jag tänker på min säng.. tss
20. Tror du att personen tänker på dig med? Det är ingen person för det första, och nej.
21. Vart vill du resa nu? Utomlands!
22. Vad gjorde du igår kväll? Va hemma hos Emelie
23. Liknar du din mamma eller pappa? Mami mest iaf..
24. Ler du ofta? Hell Yeah!
25. Välj en (kärlek, skönhet kreativitet,): Jag väljer alla :)
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Klart jag gör!
27. I vems säng ska du sova i ikväll? Min
28. Vilken färg har din tröja? Brun


Sorg

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Kan dom ta slut :O ;)
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Japp
31. Gråter du när du skadar dig? Haha, beror väl på vad som händer, men det dyker mest upp ett och annat svärord istället..


Lycka

32. Är du en glad person? Varje dag :D
33. Vad gör dig glad? Mycket :)
34. Önskar du att du var lyckligare? Jag är skapligt lycklig redan!
35. Är lycka överskattat? NOT
36. Kan musik göra dig glad? Alltid!


Kärlek

37. Har någon annan än din familj sagt Jag älskar dig? Yes
38. Har du någonsin sagt Jag älskar dig och menat det? Klart det!
39. Har du en flick/pojkvän? Nope..
40. Är du nöjd med det? Ja, nu så.
41. Är du kär? Nej


Hat

41. Vem hatar du verkligen? Hoho, orkar inte räkna upp alla 67 st... skojja.. nä men bättre att älska än att hata?
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? Ingen aning, gjorde kärlekslista när jag gick typ i ettan haha, så en hat-lista har jag säkert gjort också.
43. Är du en mobbare?
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Jaaa
45. Har du blivit sviken någon gång? Nja..

46. Gillar du skolan? Inte varje dag..
47. Favoritämne? Har inget favoritämne.
48. Värsta ämne? Matte
49. Har du spytt i skolan nån gång? HAHA nää.
50. Är skolmaten god? Kan jag inte säga direkt...


DAGENS SLUT

Igår kväll va jag och Emelie hemma hos henne. Vi hade handlat hem jordgubbar, meloner, kiwi, grape för att få det gott med nyttigt den kvällen. Vi hyrde också I taket lyser stjärnorna och Legally Blond 3 . Jag och Emelie har nämligen inte sett I taket lyser stjärnorna så kändes dags nu, och den va verkligen gripande och sorglig men samtidigt bra. Så är väldigt nöjd över att äntligen fått sett den. Legally Blond var somvanligt askul! Kollade lite på tv och la oss inte så sent.

Idag vaknade vi runt halv ett, käkade frukost och sen bar vi oss av till stan en sväng. Köpte donken och hade det trevligt. Har inte gjort mkt nu under kvällen och det kommer bli lugnt också, många har fått skolavslutning idag också så mkt fester blir det runt om i städerna här haha, men själv blir det lugnt. Ja har haft mitt party för skolavslutningen för en vecka sedan så kan va glad över att man vart hemma en vecka medan de andra vart i skolan ;)
Nu ska jag ta lite cola och kolla runt på lite kläder och skor, hoppas mami och jag beställer ngt sen, xoxo

INGET KAN ÄNDRA PÅ DET

Sitter här och lyssnar på lite Veronica Maggio medan jag funderar över vad som kommer hända idag? Det blev inget med klassen heller som vi trodde, men många kunde inte och pga det äckliga vädret förstörs även allt. Men vi hoppas på att kunna träffas senare i sommar då. Jennie frågade om vi skulle fika idag men sa nej för att vi skulle umgås med klassen, men så blev det inget sånt heller, men vi skulle ta det senare.. Jag och Emelie sitter nu framför msn och grubblar över att det inte finns ngt att göra, typiskt lov. Här blir man överlycklig över att det äntligen är lov, men sen när lovet väl kommer finns det tamme fan inget att göra! Det suger!

Men längre in i sommarn blir det andra bullar i alla fall, en massa planer har jag! Så sommaren kommer nog bli sjukt underbar i alla fall även om en trökig onsdag förstör allt.. Nu måste jag prata vidare med Emelie och se om deet finns ngt vi kan hitta på i alla fall haha..

DÖD

Jag är trött, jag vill lägga mig, jag vill sova..
Jag måste ta bort sminket, jag måste borsta tänderna, jag måste gå på toa..


Suck..

NY DESIGN I ALLA FALL! Blev nå enkelt skit, nöjer mig aldrig, men den får vara kvar ett tag nu!

PICTURE

   
   
   

VAD HÄNDER IKVÄLL?

Hann till bussen iaf som jag hade så bråttom till haha.. Nu är jag hemma efter en dag i valbo. Träffade på massa trevliga människor från alla kanter och hörn. Käkade buffé inne på Kitchen och fick med mig en härlig sommarhatt från Cubus för 149 spänn. Snyggt och fräscht till sommaren!
Nu vette sjutton vad ja ska göra, har suttit och fördrivit tiden lite med Madde genom att spela poker via Msn haha, faktiskt riktigt kul! Men jag vill hitta på ngt, kanske att en viss Emelie är sugen på en cykelrunda eller liknande, jaja det visar sig. Jordgubbar vill ja ha också! jiiiises..


TISDAG

Ojojoj nu blev det bråttom här, skulle ta det lugnt å skriva men måste skynda mig nu innan bussen går och Emmi kommer och hej allt vad det går. Promenerade i morse, och nu ska jag och Emmi in till valbo för lunch. Ikväll vet jag inte vad som händer, men ni vet vart jag håller hus de senaste timmarna iaf. Ha det bra!

SATC

Dagen har vart skaplig även fast det inte funnits så mkt att göra. Imorgon hoppas jag på att det dyker upp ngt roligare :) Dagen kommer iaf börja med promenad och sedan visar det sig. Nu håller jag på att göra nuggets till mig själv, haha? Ja faktiskt, jag är vrålhungrig, har inte käkat så enormt bra idag känner jag, men så blir det på lov, speciellt sommarlovet då äter man lite hur man vill och när man vill ungefär.. Ska även titta på Sex and the city filmen till det.. Det här är troligtvis det sista jag skriver för dagen så, ha det gött!

VI GLIDER RUNT I SOMMARTIDER

Har hunnit med att gått idag, på en timme gick jag till Boänge och hem igen. Så den rundan kommer det bli varje dag nu! Stråålande.. När jag kom in så gjorde jag lite käk och satt mig ner med Adam och kollade på Ice Age, haha fyfan vilken humor man kan ha, har sett den miljoners gånger men alltid lika kul! Nu ska jag roa mig ännu mer med lillebror här, han är alltid så trissad varje dag här att gå ut och spela lite fotboll, så ja.. en slapp måndag så varför inte?
Får se vad som händer när jag kommer in igen då... Justja ikväll tänkte jag OM jag hinner och har lust ändra min header lite till lite mer somrig, som ni ser har jag blommat till bakgrunden en aning iaf haha, wow.. Men blir mera senare. Tjing så länge.

090608


Godmorgon! Har nyss vaknat och ska snart dra mig ut på en promenad i ngn timme. Ska försöka starta dagen med en timmes promme nu varje dag se om jag lyckas. Men man blir piggare av det faktiskt! Skit bra för kroppen!
Aja idag har jag som sagt inga planer, så jag hoppas jag blir överraskad eller ngt liknande om vad jag ska göra Haha.. Men det lär väl inte hända, får väl bli en slapp måndag iaf. Uppdaterar senare :)

Cop1a, kom ihåg att fundera på det jag sa i förra inlägget :)

LÖRDAG & SÖNDAG

Lördag
Efter fredagens gång va jag sugen på en lugn dag och åkte ner till Boänge och sov där. Tittade på tv med Kent och mami, käkade godis och drack cola. Nästa helg tänkte jag åka ner dit igen för nu har dom äntligen skaffat färg till min cykel som jag ska spraya om så jag slipper min rostiga färg. Nu kommer den bli sommarfräsch, mellanblå och ljusblå randig, hoh. även en korg ska vi inskaffa till cykeln.. Haha ni ska få se resultat nästa helg!

Söndag
Idag vaknade jag runt 12 och gick upp för att sedan cykla hem med mami. Har storstädat rummet så nu är det rent och fint. Jag och mami gick också och köpte kebab m bröd till alla oss här hemma. Nu är det söndagsparty och det känns som om jag ska till skolan imorgon. HAHA NOT att jag ska, för vi har SOMMARLOV! Men har egentligen inga planer nu tills nästa vecka, så blir att ta dagarna som de kommer.

Justja, Bettan och jag snacka om att vi i klassen skulle ta oss till Boulognen i veckan, kanske onsdag eller torsdag? och spela kubb, fotboll blabla, dricka lite smått och bara ha det allmänt mysigt :) Så Cop1a låter inte det som en trevlig sak? :D Ja mena vi måste ju börja umgås mer i vår klass, så hoppas ni andra också är på och hoppas ni vill så kan vi snacka mer om det nu imon och tisdag eller ngt :) 


GIRLS JUST WANT TO HAVE FUN

Avslutning med skolan, Avslutningsmiddag med tjejerna, Party hemma hos Jenna, Krogbesök, Skrattanfall.. Jag diggade kvällen stort! Kvällen var yberkul och jag vet knappt vad jag ska säga eftersom jag vill ta upp så mkt, men tjejer, jag väntar redan på nästa gång vi ska ses :) Här kommer fredagen i bilder istället.. (tänkte slå ihop en film om allt sedan, med videor från kyrkan och glädjen från kvällen, men den kommer när den kommer)


















S O M M A R L O V

ÄNTLIGEN ÄR DET AVSLUTNING :D

IMORGON ÄR VI FRI

Godmorgon på er, vaknade runt 12 idag men det kändes skönt att få sova ut ngn dag iaf, annars går jag upp halv 6 så riktigt stor skillnad. Idag har jag ingenting att göra, slut med pluggandet och allt som ingår i skolan typ. Men imorgon är det skolavslutning och det ska bli 6 grader och spöregn, känns ju väldigt lyckat. Alla ska ha fina klänningar kan jag tänka mig och fin i håret, åsså ska regnet komma och förstöra, uhu... Aja huvudsaken är att vi får sommarlov och tror det kommer bli rätt bra ändå :)

Nu ska väl jag ta mig ngt att käka och kolla på Ellen, sen blir jag datanörd i ett par timmar. Tjing

I'M DONE

Jag är klar, på svenska då! JAG ÄR KLAR, fan som jag suttit och pluggat dag in och dag ut hela den här veckan slipper äntligen det i ja vad kan det vara 11 veckor? På fredag får vi på Thorén Äntligen vårt sommarlov! På min msn har jag haft uppskrivet hur många dagar det vart kvar tills sommarlovet skulle komma, och jag vet att jag började på 60 dagar ungefär, nu står den på 2, och det var banne mig inte länge sen jag skrev ett tiotal där, jösses i mig vad det gått fort, Tack! :) Efter 00:00 får jag till och med byta till en etta, det är så underbart.

Jag är så glad och har hur mkt som helst som ska göras i sommar, ska banne mig göra en lång, lång lista på vad jag tänkt ut att göra, det här ska bli den perfekta sommaren!
Imorgon ska vi på Thorén ha en så kallad thoréndag men många tänkte skita i det och stanna hemma istället, exakt det som även jag kommer göra, vi ska troligtvis spela brännboll av ngt slag, och det ska regna så nja, jag stannar hemma! Shit nu måste jag dra igång glädje musik och leva!


OUR TIME IS HERE

* SKOLA
* HEM
* SPELA FOTBOLL MED LILLEBROR
* KÄK

... och nu ska jag sitta och plugga det sista till 1 ikväll som igår, jag ska bli klar med allt. 2 röda kvar nu! Hejja!


IT'S RAINING

Godmorgon! sitter här med tè brevid mig och ska alldeles snart börja sminka mig lite grann. Blir att ta med paraplyet till rc då jag ska möta upp Emelie, även fast jag bara bor några meter bort så ser jag klart och tydligt att innan jag ens kommer komma till hälften av vägen så kommer jag bara dygnsur, och inte så lockande det inte..
Idag efter skolan tänkte jag kolla på en liten kofta av ngt slag till avslutningen, men den tanken slog fort bort när jag såg vädret i morse, och pluggandet kommer gå före det också, så får helt enkelt vänta till dagen före, torsdag med det.
Oj, nu måste jag kila, vi hörs ikväll.

EN SKÖN MÅNDAG

Slänger in ett litet inlägg nu medan jag pluggar lite smått. Idag hade vi BIG-dag på vår skola och det betydde då att vi alla elever på skolan blev uppdelade i 10 grupper, och sedan skulle vi i de olika grupperna samarbeta, prata mobbning/trivsel och leka lekar. Jag kom i hyfsad bra grupp så det blev perfekt. Vi fick sluta redan vid lunch. Jag Emelie och Amanda stack till stan och fortsatte letningen av kläder.
Efter ett tag drog Amanda och ja och Emelie fortsatte leta. Vi hann även med en buffè på American. Jag hittade äntligen ngt att ha på avslutningen iaf, det fick bli en byxdress, en svart en men ska matcha ihop det med ngt vitt över och lite krims krams, å jag menar, det ska ju ändåså vara fult väder då, så lika bra att hänga på med vädrets färger haha... fick även med mig ett par rosa harembyxor, ett par bruna shorts och två par nagellack. 

Nu sitter jag här och pluggar lite engelska, och ska efter det göra klart lite annat, inte mkt kvar nu så hoppas på att bli klar med allt redan imorgon så jag får en ledig dag iaf, imorgon måste jag tyvärr in till skolan men men.. :) Måste fortsätta, ha det gött.  

RSS 2.0