THE LAST SONG

Filmen med Miley verkar sjukt bra faktiskt. Kommer ut år 2010, den lär vara värd att se!


New Moon

Idag smäller det. Kl 20:45 är det dags för mig och E att kolla på nya filmen! OM jag är taggad!


Emelie..

... seriöst, tagga ner lite på drogandet va? ;)


hm..

Ja, jag vet. Kass som man är skriver man aldrig tamme sjutton. Men vad finns det att skriva om egentligen.. Är ingen speciell person precis som kan skriva om allt möjligt och gör tusen saker om dagen.. nejnej en vanlig lat tonårstjej om jag får säga det, så bättre att inte tröka ut er..

Men men, Paradise Hotel har börjat och kollade nyss på båda avsnitten på webben. Ikväll är det ju igen såklart och har även Avenyn inbokat. Öm... skolan börjar snart och jag ser inte fram emot det. Men en månad i skolan sen är det jullov, så ska nog klara mig. Det är förfan sommarlov snart ändåså..

Well well, nu ska jag slappa lite, kanske ska slinga håret om jag orkar. Köpte ju lite mörkblond färg igår med Emelie så det händer nått med håret mitt. Klippte även av topparna för nån dag sen, så nu börjar man om från ruta ett. Fyfan det är ju kort! Växer ju tammefan aldrig! Menmen öm måste kila!

*

Årets programledare för Melodifestivalen 2010 är artisten Måns Zelmerlöw, komikern Christine Meltzer och skådespelaren Dolph Lundgren!

Hur jävla bra är inte det? Notera förfan Måns Zelmerlöw. Jag och Emelie kommer sitta live och jag ska ha kort med han, det är bara så. Han är Het!

SFBIO

Åååååååååååh vad mätt jag är efter alla bakelser och tårta vi haft nu i eftermiddag. Gaah kill me! Adam blev i alla fall hur glad som helst över presenterna och vi hade det hur bra som helst.

Ikväll blir det Oskyldigt dömd som visst börjar NU och efter det..... TRUE BLOOD för sjuttsingen! Varje onsdag går man fan överlycklig över att true blood går på kvällarna, helt sickt..
Well det var väl det jag skulle ta upp. Just ja, Jag och Emelie har även bokat in biopremiärer nu också.
13 november - 2012
20 november - New Moon


Det kommer bli susen, fyfan vad jag längtar!


FÖDELSEDAGSBARNET

Grattis min underbara lillebror 9 år, Jag Älskar Dig!




rob.


Sophie

Men hallå där, slänger väl in ett inlägg här då. Som ni ser ändrar jag på min header. Ska ta tag i den och göra ngt enkelt men snyggt istället och kanske börja angagera mig i bloggen lite mer.
Annars då?, jo livet rullar på och vet ni? Nu ska jag byta namn också, eller nja jag har bestämt mig för att stavas Sophie istället för Sofie. Anledning till det är väl enkel, att det för det första ser mycket snyggare ut och plus att om planerna går utför flyttar man nog utomlands senare och då har man en engelsk stavning på namnet. De ni! Jag tror det kommer bli super! Mami har ringt Skatteverket och vi ska få hem papper och skit på det nu i veckan.
Det kostade som tur var ingenting men att om jag skulle ändra mig senare att typ byta tillbaka (vilket jag absolut inte kommer) kommer det att kosta en 1000lapp.

Haha vilken nyhet va? Nej men kul med lite omvandlingar.. Hm, vad mer.. Ikväll kommer jag bara tat lugnt. Ska kika på Modeveckan i New York som går på tvn och sedan ska jag kolla på det nya programmet Silent Library. FYFAN VAD KUL!

Nu lär jag kila.

Luftslottet som sprängdes



Jag är taggad till tusen!
Tryck på bilden o förhandskika på den 3dje filmen!


RSS 2.0