Olle är väl för grym?


Life

Damn.. den här bloggen asså.. känner mig på ngt vis tvingad till att skriva också.. haha? Men ska skärpa mig! (som ja sagt i var 3dje inlägg elr ngt sånt..) Aja helgen har vart kanon! I fredags vare ferre i Gävle med Madde o hennes vänner, sedan drog vi alla till Heartbreak.. Jävligt lyckad kväll, men vissa delar kan vi räkna bort.. I lördags kom pöjken min hit också, å åkte hem idag. Blev lite småferre här hemma med han o bror, å vem deckade först..? Tog nog hem de priset jag haha fyfan vad kul!

Men men drar förmodligen in till sthlm i helgen o träffar sebbes familj o bara umgås.. :) öm.. lite kort o dagen, död idag eftersom jag inte sovit ngt på typ 5 dar känns det som, å då kunde ja lika gärna va hemma å skippa svenskan.. annars ikväll har jag sprungit med bror min också, måste komma igång med tränandet igen tkr jag, sist ja rörde mig va väl sisodär 4 år sen? haha.. men de gick bra, vi har bestämt att vi ska ut o springa i veckorna då vi kan!

Lyckas alltid skriva hur lång text som helst o ingen orkar läsa.. pusshej!

Fallen

Bajs... nu har ja kommit efter m bloggningen igen också.. DAMN, de skulle inte hända ännu en gång till. skärpning där sophie. MEN iaf, de har inte hänt så mkt på senaste tiden fakitskt, lite skola osv.. Idag ska vi ner till Boänge o fira låssasfarsa som fyller 40! Skål på den ni!
Missade Idol igår också eftersom jag o Empa var på bio, Inception. Den va faktiskt spännande sådär, lite invecklad kanske elr hur man ska säga det, förstod inte riktigt hela tin.. men de va grymma effekter o riktig action! Å på tal om action, jag o Empa satt o låtsades skjuta o bomba ner människorna som satt framför oss, haha ni skulle sett.. Gick vilt till där uppe på högsta raden, passa er! Haha.......

Men nu ska jag slå igång Tv4play o kika på gårdagens Idol innan kvällens idol kör igång. Ni får ha det king!

Torsdag

Ja vad har hänt idag?.. jo jag o bror var o fixade en ny servicenyckel till lägenheten eftersom jag lyckades slarva bort den o orkar inte med mamis skällande sen hah, så ja fixade en ny fort som attan.. kostade typ 300;- men wtf hellre det än utskällning!
Efter det hängde morsan med mig o förröstade inför valet, jag är inte ett dugg intresserad men det gäller ju mig o resten av befolkningen så klart man inte bara skiter i det sådär..
Men iaf efter det åkte vi alla o handla lite smått o gott.. elr mkt smått o gått såklart! sedan bar det av hemåt o käkade o nu är jag o bror hemma själv.
David är galen över att det är elitseriepremiär haha.. o hörde nyss att det blev 1-0 till Modo! jag är inte så insatt men Brynäs suger ju apanal, o leksand är mitt lag in i hjärtat alltså!

Well.. det blir IDOL o tv ikväll iaf vad jag vet nu.. kändes som ett riktigt kasst inlägg det här, men det är iaf ngt!

Inspelning

Nu blev det lite paus här så passar väl på att slänga in några få bilder från inspelningen..
Får sammanfatta lite... alltså jag o Empa var ju på Vem kan slå filip och fredrik inspelningen igår.. som sagt nu sammarfattar jag lite bara för ja orkar inte skriva detaljerat, var sjukt roligt även fast det kanske inte låter så här med ord..
Aja det började med inspelning, typ ett par grenar.. efter det var det paus i 45 min kanske? då vi alla i publiken fick käk, tacowrap, vitamindryck, öl och lite efterrätt.. efter det fortsatte inspelningen som pågick till 21:45 ungefär...









theday

Skolan gick väl hyfsat snabbt idag tkr jag.. börjat med medeltiden (yey) nu på svenskan, känns väl sådär.. men man kanske har lite erfarenhet kvar sen högstadiet minsann, visar sig! Ikväll händer i stort sett ingenting, sitter just nu och kollar på Ullared o nöter på dotan, ungefär som det brukar se ut en måndagskväll. Känner mig lite småtrött också, skulle vara hemskt bra om jag försökte somna lite tidigare om nätterna, men jag vetinte vilken metod man lär dra till med då.. ja mena jag går ju inte självmant till sängen o lägger mig även om jag inte sovit på 45 timmar.. nejnej här slösar man inte tid!

Haha nu kmr dom där dårkärringarna på Ullared, lär kolla... hörs!




Update
Slänger in lite bilder sedan gårdagen från "vem kan slå filip och fredrik" senare..

HM


Lite snygga grejjer från HM, som jag gärna skulle vilja haffa hem!

TRÖJA - 199:-
BYXA - 299:-
BUSTIER - 129:-
STÖVLETTER - 399:-


04:21

Inte har man funderat på att lägga sig elr? NÄÄÄE!.. ska vara i sthlm hela dagen imon med empa på tvinspelning så lite liv kanske man ska ha i sig, men är inte ett dugg trött så finner ingen anledning till att gå o lägga mig. Huvudsaken att jag kmr upp imon bara!. Josefine o David slaggar väl för fullt också antar ja.. Har vart en trevlig kväll med dom ikväll också.. blev lite film o dricka o snack o kortspel (som gick som det gick haha)..

Well well, lite musik på det här så... ha de bra!

inspiration



KEIDY


Vill ha sommar..




damn

Har märkt typ att om man använder sig utav google chrome så ser man min gamla header, o om man använder sig utav vanliga internet explorer ser man den nya.. vafan liksom? Aja får hoppas att de flesta använder sig utav explorer då haha!
Idag ska jag ta det lugnt, eller jag, brorsan o tjejen hans ska väl dricka här hemma o sådär, men det blir inte mkt mer än så. Egentligen skulle jag på ferre vid lottagården o fira in rebecka o beatrices 18-års dagar men ska upp tidigt till sthlm imon m Empa så känner inte för ngn baksmälla där precis.. Men men sånt är livet.

Nu ska jag lyssna på musik o svepa cola. xoxo

header

Haha.. oj vilken avancerad bytning av header o bakgrund de blev.. nja.. men det blev lite mer liv i den iaf! skitsamma, det får se ut såhär ett tag nu.. Herregud att man sitter uppe än, nu har dygnen vänt sig igen, inte bra det eller men som jag säger shit THA same.. jag klarar mig.
Snackar m Empa i telen nu också btw, så får jag se när det blir sängen för mig..
Ja det va väl det här ja skulle säga bara, vi hörs när vi hörs. tjing

Breakeven


Energy

Jahapp kan väl slänga in bild på mina kängor jag fick idag från La redoute, det är egentligen inga speciella bara vanliga svarta kängor liksom, vem har inte sett sånna.. men grymt sköna o passar till.. ja i stort sätt allt..
Kollat på IDOL nu tidigare ikväll, känns kul att det kommit igång igen faktiskt!

Tänkte inte säga så mkt mer... Ha en bra kväll!


2010

Äntligen kör IDOL igång igen!!, o jag har fått nya kängor.. livet rullar på (Y) puss

Brorsan 20 år!

Grattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis



Its on bitch

Helgen har vart lugn o skön. I fredags var jag in till Gävlesjukhus runt 9 på morgonen o magnetröntgade knät före operationen elr vafan dom skulle röntga det ännu en till gång för.. asså ja jag fattar ingenting. Men det gick bra, sedan hem sov 2 timmar o sen upp igen för att träffa frida i några timmar innan hennes Kim kom från sthlm. Träffade även på Jenna som skulle in till sthlm till vänner, ytterst trevligt..
På kvällen drog ja in till Empa för lite drinkar o onyttigheter, mkt trevligt det med o drog hem senare på natten.
Lördags.. igår alltså var jag mest bara hemma, kände inte för nånting alls, filmer o musik, de kunde ja gott o väl leva med under den kvällen.

O sista men inte minst (?).. söndag today today... blablabla.. ingenting händer o det är skönt, allmänt seg o vill bara sova.. Men ska kolla på The Hills nu sedan kanske ta en powernap i ngn timme, å sen blir ja väl uppe hela natten haha.. börjar 13 imon så shit THA same. Hare gött!

I wanna boom bang bang with your body yo!

Näe jag blir ju inte alls sugen att färga mitt hår brunt o skaffa lugg när jag ser den här bilden, inte alls, inte alls.. Hur mkt som helst faktiskt.. Men ja håller på å funderar mellan det där, för ja har kämpa som en dåre att få mitt blonda hår som jag har nu å slitit sönder det totalt, men ändå vill jag göra ngn förändring med det, o det gör det mkt svårare när man vet att man kan båda ha blondt eller brunt för man passar i det, så då blire mkt svårare som sagt, men jag ska ta en funderare på det där..

Somnade runt 12 igår kanske? alltid sjukt trött om kvällarna, visserligen är väl det bra med tanke på skolan o sådär.. Idag är jag ledig i alla fall. Kommer tillbringa tiden framför dator o tv som det ser ut nu. Ikväll får vi se vad som händer. Later!

RSS 2.0