MODE FASHION AND SO ON..



1, Spets - Lindèx 199kr (nu har jag två att välja mellan, antingen Gina eller Lindèx. Det visar sig)
2. Väska - H&M 129kr
3. Sko - H&M 298kr

Se vilka fina grejjer det finns att köpa nu, sicken tur att jag å Emmi drar till Kupolen imon, då blir det att shoppa av kan jag lova er! :) Åter till klädtittandet....


JAG SKA BÖRJA VIDEOBLOGGA!

Godmorgon på er ute i snö & kylan. Inte kul enligt mig, man va liskom inte med på de, poff så kom snön trist som fan, sommarn kan inte den bah finnas hela tin å inte krångla å byta årstider? slöseri..
Aja klarade kvällen igår sicken tur med all blåsväder som gjorde att ena stunden blinkade det i hela huset å den andra stunden slocknade allt! som när jag var inne på toan, då bah dog alla lampor vadå panik AB!? åsså lät det som om det var folk utanför å i trappen hela tin, riktigt kusligt va det.
Nog om spökligheter, jag har faktiskt bestämt mig för att jag ska videoblogga mer, (om jag kmr ihåg det rättare sagt) Jag fick en kommentar i förra videoblogginlägget om att jag skulle ''videoblogga mer vafan'' så ja vadå, kan vara rätt intressant ju, antingen skriver jag in mina inlägg eller så pratar jag in dom i en liten video å med tanke på video så kmr säkert en del av mina kompisar få delta i arbetet också såklart!, å ibland kanske det kommer både text å video ofc, men det skulle väl vara kul?
Lite ändringar... nu tänker ja inte gö så mkt hör radion spela från mitt rum å jag är på Topp! Tjing /sb


FALL ON ME

Mh mami å Kent har kommit hem, eller de gjorde dom för länge sen men iaf då, allt gick bra vi kollade på Disney Channel tex där dom visade en hel del från HSM, intervjuer å allt vettu sjutton, så man kunde njuta lagomt :)
Iaf så har jag fläskat en hel del coca cola å popcorn åxå, icke bra. Vill inte vara så onyttig egentligen men aja det försvinner väl.
Nu tänkte ja bah slappa framför datorn, lyssna på HSM å tare lungt, (host) som alla andra dar tyvärr. Imon kanske ja umgås med Emmi ett tag iaf, men jag vill gö ngt kul, ska se till att det blir en höjdarkväll för mig imon! done. Öm, inte mkt till att skriva här som ni ser så ska väl avrunda å kanske hoppar det in ett litet inlägg sen innan sängen. Tjing /sb

      

DON'T CRY YOUR HEART OUT

Pang där slog dörren igen å Kent å Mami åker nu in till Stand upen. ååh vill dit jag med :( Adam sitter här brevid omvirad i en filt. Har ingenting att göra denna dag förutom att passa min lilla skitunge :)
Kommer förmodligen sitta framför tvn å glo på vänner hah som börjar 19. Men annars kanske ja kan sjunga lite karaoke om inte brorsan stör sig på det. Aja det visar sig :)

Helgen blir det andra bullar iaf, då kommer jag å Emmi åka in till kupolen på lördan å shoppa lite tänkte vi. kan va skönt att åka iväg nånstans iaf å slippa gamla valbo för en gångs skull, fast valbo sitter kvar deå, så det kommer det bli när vi kommer hem nån fin dag. nu ska jag återgå till lillebror. Hörs /sb

BUT HER DREAMS GIVE HER WINGS AND SHE FLIES TO A PLACE WHERE SHE'S LOVED.

Ja dagen hos Emmi var jättetrevlig, med en massa folk fika å presenter. Jättefina presenter fick hon också Emmi. Men iaf så, jag åkte väl hem runt halv 11 eftersom vi inte hade mkt mer att göra å bestämde att vi skulle vara en annan dag istället. har nu suttit här framför datorn sen jag kom hem å snackat delvis med Emmi å delvis med annat trevligt folk. Imon kommer jag bara ta det lungt, tråkigt nog kan jag inte gå på stan ni vet det här halloween kvällen som man brukar gå på, ärligt talat har ja gått på det fan varje år, men det är faktiskt rätt mysigt att bara ''va'' där :)
Men imon kommer ja inte kunna gå för att man ska passa lillbrorsan ute i boänge medan mami å Kent går på Stand Up med Magnus Betnèr i Gävle, (faktiskt rätt avis, vem sjutton vill inte se hetingen?) så där hemma kommer jag bli sittandes.

Nu vet ni det å jag ska lägga mig, tiden har gått fort nu ser ja redan halv 4. Men jag klarar mig, gonatt iaf /sb


HAPPY BIRTHDAY TO YOU!

Okej, det här är till dej Emmi men inget speciellt, jag vet men vadå? det är en kul grej att sjunga lite smått för dig. Å jag skiter i hur min röst låter där, det är tamme sjutton tanken som räknas :D
Happy Birthday my Dear Friend <3

Emelie Pettersson 16 år idag! ett stort grattis!




GOTTA GET IT TOGETHER

 

Trök tisdag idag verkligen! Har iaf tittat på Rosa Bandet Galan som hölls idag i Globen. Anastacia va där med, hur olik sig va inte hon då på en skala 1-10? kommer ihåg den popidolen som man gillade i yngre åldern, en tjej med långt ljust hår, brillor och vida skinnbyxor. Ja en mellan kopia där som Christina Aguilera å Britney Spears såg ut på den tiden med. Sjukt hur folk förändras :)
Faktiskt rätt intressant att kolla på det programmet, å få höra&se drabbade folk av just bröstcancer. Så tråkigt att folk ska råka ut får sånt här, som sagt det påverkar inte bara en utan alla omkring sig också. Tur att jag å Emmi bidrog med en hundring var i lördags för att stödja detta :)

Ikväll nu kommer ingenting å jag menar ingenting hända, har ingen aning vad ja ska hitta på denna kväll.. Men får se blir väl en lugn kväll med tv å dator, å om jag vågar mig ut en stund så blire en promme åxå men ska inget lova här. Vi hörs senare /sb

KATY PERRY - HOT N COLD

Katy Perry kan hon, världens bästa musik <3


IMAGINE HAVING EVERYTHING WE EVER DREAMED

Ny dag å jag är på topp! Tänkte snart ta mig ut en sväng, en liten promme som igår har märkt att det är hur underbart som helst ju hih..Musik på högsta volym så äre bara å gå å gå hur långt som helst känns det som :) Har inga planer för dagen heller så hoppas det dyker upp något innan dan är slut, så typiskt att man har längtat efter det här lovet nu åsså händer det inget? jag har ju världens chans att göra vad sjutton ja vill nu i en vecka, men nejdå här sitter man framför tvn å deppar haha..
Så ska rycka upp mig å hitta på ngt ikväll kanske.
Skriver mera under dagen just nu vill jag bara komma ut! Have a nice day /sb

    

RIGHT HERE, RIGHT NOW

Skriver väl ett sista inlägg nu för kvällen, som sagt idag blev det inge mer än tv å tv jo okej jag gick ut å gick för mig själv en stund åxå. Ska snart lägga mig, orkar fan inte vara uppe nå mera, sjukt nu för tiden. Men när saker händer så blir det annorlunda, skitsamma nu. Fick hem nya FRIDA idag också med en massa text å bilder på min Zac Efron, ngt som kan muntra upp en iaf. Så ska lägga mig i sängen nu å kolla igenom den å sedan slocknar nog jag för idag. Hoppas på bättre dar nu resten av Höstlovet iaf :) men det ska väl ordnas I think.

Well, snipp snapp snut å tack för mig /sb


AND MY HEART IS SET ON YOU

LÖRDAG
Yes, då var det dags för ROSA CHANSEN som det kallades. Vi tog kvart över 10 bussen in till gävle å på dit vägen satt vi å surra lite smått om vilken låt vi skulle framföra eftersom det inte kunde bli Honey Honey pga problem med skivan, men så när vi väl va framma hade vi bestämt oss för You're the one that I want! Ja, den borde ju alla känna igen sen Grease.
11 va det anmälning så vi gick fram å tog en lapp, skrev på den å sedan lämna in lappen med vår skiva. vi skulle få uppträda i sista deltävlingen alltså runt 2 halv 3. så vi hade typ sjukt lång tid på oss att inte göra ett piss på. När det väl va vi hade vi inte ens föreställt oss att det skulle vara vår tur då, så Erik från Tv4 ropade upp oss: Nu är det dags för 2 tjejer, Emelie & Sofie! OMG sa vi å tittade på varandra. Då vare bara att stiga upp på scenen. Först la vi i en hundring var i bössan där för att stödja Rosa Bandets Kampanj mot Bröstcancer. Sen slog våran låt igång, jiiiihiii vad det pirrades i magen haha! Men när man väl hade kommit igång så var vi BÄST!
Alla sjöng med å dansade i publiken så det kändes sjukt bra! Okej, när allt va klart å tiden gick skulle vi höra vilka som gick vidare å sånt, En liten kille som va sjukt bra, En Amy Diamond kopia å två små tjejer. ''Amy Diamond'' vann!  men jag å Emmi kom bland top 5 av 33 st, deni. Det va sjukt bra å vi va sjukt nöjda! Även Linn å Sara å andra kom fram till oss efter å berömde oss. Tack :)

På kvällen gjorde vi inte så mkt med tanke på hur sjukt trött man var så det blev prommisar, å sjungning lite här å var!



SÖNDAG
Ja man vaknade upp runt ja kommer faktiskt inte ihåg men kanske runt 1 då. Gjorde inte så mkt då heller, käkade lite granna å tog en promme. Emelie åkte sen hem å jag inväntade Gossip Girl å medan de badade jag i nån timme å lyxade till det för mig själv, med lite spa å liknande, somnade på dirr efter Programmet, kan säga att jag var sjukt trött, därför jag skriver bloggen idag dessutom.


Idag vaknade jag runt 12 å satt på Tvn på en gång, har pallra mig upp nu ngt iaf för att kunna skriva bloggen. Ikväll skulle vi egentligen sova över hos Jenna. Jag Emmi å Amanda men fick veta nu från Emmi att vi inte skulle det, ingen aning varför :( så hoppas det blir en dag sen då alla kan då :) Själv kommer jag bara ta det lungt, har tagit hem dansmattan från Boänge åxå, eftersom jag inte tränar ett piss nu så kan jag lika gärna ställa mig på den å dansa gärnet av mig, sjukt bra träning! så det kommer jag nog glädja mig av idag plus The Hills kl 17:00. Nu blire tvn ett tag till iaf. /sb

I DON'T KNOW WHERE TO GO WHAT'S THE RIGHT TEAM

Nyss kollat klart på morgonsoffan nere mä Mami å kent, sjukt kul å IDOL idag då. Hm.. inte säker på om jag håller med att LouLou skulle åka, stackarn. Sepideh kunde lika gärna åka ur tkr jag! Lars Robin E & Anna var grymma idag! Sjukt underbart med ABBA tema faktiskt, hur bra är inte ABBA liksom?
Har även umgåtts lite med Emmi idag med tanke på att vi ska in till Gävle imon å sjunga lite, Lingman you Know.. där vi hör hemma hah. Nä men rätt taggad fast nervös, Rosa bandet handlar det om ni vet. Det vi ska sjunga då är Honey Honey från Abba of course. Så som sagt har vart lite med henne idag å förberett oss litte granna.
Ikväll nu är jag i boänge, igen.... men orkade inte va hemma idag kände jag bara, ska faktiskt upp typ 8 imon så då äre bra å va hemma men shit the same, skönt med en cykeltur tidigt på morgonen åxå :)

Ska ner å hämta lite glass tänkte jag, ni vet vanilj med krossad choklad Mmhhh, sitter lika fint varje gång. Så med glass å mina fina HSM 3 låtar mår jag som en prinsessa, älskar det vi hörs senare Tjing /sb


THE BOYS ARE BACK

Godmorgon allihopa!
HSM 3 dunkar i mina högtalare nu och jag är på strålande humör! Mami å Kent jobbar så har Kents hus för mig själv i nåra timmar, det innebär en massa sjungning :) Tråkiga är att jag nog lär gå hem från Boänge sen, Jipiie Yey! men med musik i hörlurarna brukar det gå rätt fort ändå.
Vaknade egentligen för en timme sedan men har bara slappat runt nu, ska snart få i mig lite frulle tänkte ja. Idag men gud hallå det är HÖSTLOV, tjohej äntligen! Ah idag iaf så kommer jag först ta det lungt hemma här då, å med tanke på att det inte blev ngn klassfest som troligtvis blir den 7de istället kommer jag vara med Emmi på kvällen vad jag vet hittills. Å jag vet en till sak, DET ÄR IDOL IDAG! Mina favvor är kvar iaf, så nöjd är jag men det börjar ju lida mot slutet snart så får se vilka som har kapacitet att kämpa sig igenom idol! :)
Frukost kallar å jag är hungrig som en gris, vi hörs under dagen Tjing /sb



THIS IS MY LIFE!

Now Or Never  
Right Here, Right Now 
I Want It All  
Can I Have This Dance 
Just Wanna Be With You
A Night To Remember  
The Boys Are Back  
Walk Away 
Scream
Senior Year Spring Musical Medley 
We're All In This Together
High School Musical
Just Getting Started
Last Chance


Det enda jag gör nu är att sitter å dönar runt alla dessa låtar sen HSM3 hur underbara är dom inte? Har sjungit dom så jävla länge nu så börjar få lite grepp på vissa å kan dom mer å mer, sen är det bara danserna som fattas, elr hur E? :)


Sjukt kul kväll igår, jag å Emmi började dirr efter skolan med att gå å kika i alla möjliga affärer, tillslut blev vi hungriga å gick till Bien Venidos för att käka, när vi väl satt oss såg vi priserna OMG! okej, vi gjorde upp en plan för att sedan kunna ta oss ut därifrån med rask takt. Han som frågade oss typ 3 ggr vad vi vela ha att käka gick undan till ett bord då en av oss låssades snacka i telefon om att ''våra kompisar hade gått till Österns Pärla och redan beställt å skit, kunde inte komma till Bien Venidos så vi lära gå dit'' Å med fart lämnade vi menyerna å sprang ut! Han såg oss, usch vad pinsamt!
Aja sånt är livet så vi gick till ROMA, tack för den goda kebabpizzan iaf :)

18:30 började HIGH SCHOOL MUSICAL 3 å väl inne i salen satt man å var ybernervös, å upptrissad över att filmen gick igång. ZAC EFRON dök upp på filmen för det första å då hände det. Jag å Emmi DOG av tårar som sprutade ut! å skrikandes å världens liv var det där inne! Man grinade i filmen från första början nåra snuttar här å där men det värsta var nog slutet då We're All In This Together hördes på filmen i en slowversion, ASSÅ SJUKT UNDERBART! fyfaan där dog jag å Emmi för andra gången ni skulle sett oss, alla skrek å skit men vi satt som två gormstrutar å bara tjöt! Vilket moment, så sjukt underbart på samma gång!
VÄRLDENS BÄSTA FILM, JAG ÄR KÄR I HIGH SCHOOL MUSICAL!
Efter filmen vågade jag å Emmi knappt gå ut från salongen med tanke på hur man såg ut, smink utkletat över hela facet å ah vad ska man säga? väl ute träffade vi Amanda å då kom 3dje gången vi Dog, då börjades det igen, kunde knappt prata med henne,å hon stog å Asgarva åt oss haha! har tamme sjutton aldrig grinat såhär mkt till en film ALDRIG! tecken på ngt jag verkligen älskar :)

Väl hemma hos mig, gick vi ut en runda för att slappa lite sådär å sen kom vi in å la oss Bums.
EN LYCKAD KVÄLL!
(Nu håller jag på å laddar hem High School Musical 3, så blir att kolla på den igen, låt tårarna rinna!) Tjing /sb


Dunkar alla HSM 3 låtar nu!, snart skola å därefter en biokväll med High School Musical 3, kan knappt väänta OMG Here We Come! <3


OM HSM 3, MKT TEXT MEN VÄRT ATT VETA <3

High School Musical älskas av ungdomar över hela världen. Efter två sanslöst framgångsrika filmer för Disney Channel kommer nu High School Musical 3 - Sista året, bara på bio.
Mitt uppe i en turnering, en skolbal och en storslagen vårmusikal där alla Wildcats medverkar, svär Troy och Gabriella att göra varje ögonblick i skolan minnesvärt. Men det finns det mörka moln vid horisonten som hotar parets collegedrömmar och deras framtid tillsammans.

Grease för en ung publik

Fenomenet High School Musical började som en idé hos producenten Bill Borden i hans eget vardagsrum.

- Jag ville skapa en musikal som jag kunde sitta ned och se tillsammans med mina egna barn. Så enkelt var det, berättar Bill Borden. - Filmhistorien är faktiskt fylld av musikalkomedier för tonåringar. Det gjorde sådana på 1930- och 1940-talen och filmerna vi lärde oss älska som West Side Story, The Sound of Music och senare Grease gjordes alla för en ung publik.


En manusförfattare hittades, och den mångsidigt begåvade regissören och koreografen Kenny Ortega anslöt sig till projektet. Hans uppgift blev att regissera en tv-film.

- Allt jag gjort med High School Musical gjorde jag för nöjet att berätta en historia ur en musikalisk synvinkel på lättsamt sätt, eftersom varken historien eller karaktärerna är överdrivet komplicerade, berättar Kenny Ortega. Jag försökte bara få liv i historien med så mycket glädje, skoj, färg och spänning som möjligt.

Att nu få göra High School Musical 3som riktig biofilm är en dröm som går i uppfyllelse för regissören Kenny Ortega.

- Jag har alltid velat regissera en musikal för vita duken, säger Ortega, men jag ville inte göra en nyinspelning av de två första filmerna. Jag ville behålla den härliga känslan i High School Musical-filmerna, men samtidigt ville jag ge ungdomarna i filmerna chansen att få växa upp.


Musikalisk komedi om skolbalen

- High School Musical 3 skiljer sig en hel del från de tidigare filmerna. Nu går eleverna sista året i skolan och då handlar mycket om pressen kring skolbalen, idrottsfinalerna, examen och att helt enkelt bara gå vidare, säger manusförfattaren Peter Barsocchini. Vi har gjort en musikalisk komedi, som vi försökt att basera på någon form av verklighet.

Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu och Monique Coleman spelar på nytt samma roller som i de tidigare filmerna. Det populära high schoolparet Troy Bolton och Gabriella Montez står fortfarande i förgrunden.

- Troy har många olika sidor, säger Zac Efron som växt upp med sin karaktär. Han är en vanlig grabb som försöker ta sig genom high school och göra vardagliga val. Men det som är kul med honom är att han har dolda talanger. Och Troy måste balansera dem alla: hans basketkarriär, hans nyupptäckta intresse för att sjunga och sedan självklart, Gabriella. Vad kommer att hända dem efter high school? Det vet man inte. Detta är ett typiskt high schooldrama och det förs fram av sången.


Första gången för Vanessa

- Gabriella har alltid styrts av sin hjärna, säger Vanessa Hudgens. I High School Musical 3 får vi se hur hon slits mellan hjärna och hjärta - hur hon tar tuffa beslut, medan hon försöker lista ut vad hon ska göra med vänner, familj, relationer och skolan.

Hudgens har gått i skola i hemmet. Det är först genom High School Musical-filmerna hon har fått uppleva det som vanliga high schoolelever upplever i verkligheten.

- Jag har aldrig varit på en skolbal, berättar Vanessa Hudgens. Det fick jag först uppleva i High School Musical 3. Jag fick aldrig gå på någon skolavslutning, men nu har jag burit både den hatt och slängkappa man bär på avslutningen.


Från Astaire till Michael Jackson

Kompositören David Lawrence och musikproducent Steven Vincent är också tillbaka. Filmens soundtrack innehåller dessutom tio nya sånger. På nytt har den Emmybelönade trion Kenny Ortega, Charles "Chucky" Klapow och Bonnie Story skapat filmens koreografi.

- Vi har täckt in allt - vals, hip-hop, breaking, pop, Latin salsa, jazz och Fosse, berättar Charles Klapow. Så Zac Efron går från att vara Fred Astaire i en scen, till att vara Michael Jackson i nästa.

När de skulle skapa scenografin till High School Musical 3, den första filmen i serien som är gjord för biovisning, fick koreograferna höja ribban betydligt. Till filmens tidigare filmer, som gjordes för tv, koreograferades danser för tio huvudrollsskådespelare, 12 huvuddansare och 190 statister. Till High School Musical 3 arbetade de med 15 huvudrollsskådespelare, 18 huvuddansare (och ytterligare 60 dansare i de stora dansnumren), samt ända upp till 2 000 statister.

Filmskaparna stod inför verkligt stora utmaningar när det gällde inspelningsplatser, eftersom man filmade i riktiga high schoolmiljöer, där man fick trängas med vanliga elever. Dessutom gällde det för filmskaparna att förvandla högst vanliga och tråkiga klassrum, aulor och gymnastiksalar till fantastiska scenerier för filmen. Filmskaparna förvandlade dessutom ett skrotupplag till en fantasifylld dansbana.


East High lockar turister

Man filmade i East High School under 15 dagar medan skolan fortfarande var öppen innan sommarlovet. Paul Sagers, som är rektor vid East High School tyckte dock att det var fantastiskt att eleverna fick se en verklig filminspelning. Dessutom fick hans elever i möjligaste mån medverka i filmen.

- När de t ex ville ha basketspelare, tittade de först på våra idrottsmän, säger Paul Sagers. Omkring 800 av de 2 000 statister som medverkar i scenerna från gymnastiksalen kommer från vår skola.

Idag har East High School blivit den nästa populäraste turistattraktionen i Salt Lake City, bara toppad av Mormontemplet.

Snart är det alltså premiär för High School Musical 3 - Sista året, för första gången på bio. Men innan dess visar Kanal 5 de två första filmerna, lördagen den 18 oktober med start 15:25. Missa inte!


ZAC EFRON INTERVJU ''THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO''

Tänkte shit the same, orkar inte skriva så mkt mer idag vetinte om det kanske dyker upp nå mer sen då kanske, innan bädden men det gör väl inget att lägga upp lite talkshow med den bästa heller? <3


WE KNOW YOU, DON'T TRY ANYTHING!

Skolan gick fort som tur va å har nyss kikat klart på THE HILLS, har inte spec mkt att göra denna måndag så får bli typ att kika på Vänner 19-20, å Design Simon & Thomas 20:00. Hmm fick även tillbaka datorn idag, funkade skitbra idag i skolan åsså kommer man hem så vill den inte fungera VAD ÄR DET HÄR!? den slår av på vänteläge så fort man öppnar ''locket'' utan anledning med fullt batteri, Wierd. Snart så mmh finns inte denna dator nå mer, då har jag fått mitt så kallade damp hah.
Klassfesten har jag noll koll över nu, blev glad över att höra att vi nästan hade en lokal men... den va bokad nästa helg, hurra hurra hurra! Nu jävlar lär vi hitta en lokal eller vad tycks copare?
Det finns ingen här i mina krokar om man säger så heller så förhoppningsvis om ngn duktig i Gävle tar tag i det där så löser det sig nog...

Nä vad sägs, ska man dra sig härifrån å ja.. jaa har ingen aning vad jag ska göra, men ska inte tråka ut er iaf, skriver senare Tjing /sb

    

ZAC & VANESSA INTERVJU

Hoho, hittade intervjuer med Zac Efron å Vanessa Hudgens idag då den helgen dom va här i Sverige i sthlm för inte så länge sen. Underbart kul å kolla på sådant med tanke på hur mkt man älskar dom båda!  Föresten så fyllde ju Zac Efron 21 år nu i lördags (GRATTIS TILL HAN<3) därför dom visade både 1an å 2an HSM då på lördag eftermiddag :)
De första handlar väl lite hit å dit om saker å ting alltså folks frågor här omkring som dom svarar på, nästa ska dom lära sig svenska haha hur kul som helst! men bra gjort av dom båda!
Nyheter är coolt & Lilla Aktuellt är bäst ska dom säga, Enjoy! /sb


LIVE YOUR LIFE

Haft en strålande helg med Emmi, med tv tittande som musikmaskinen med pizza å kebab från Milano, sjungning av vårt älskade HSM sing it, ute promenad till 7 på morgonen å att vakna nästa morgon halv 4 på eftermiddagen. Okej, nu är man rätt pigg som ni kanske förstår så oroar mig över när man blir trött idag hah, ska iaf kika på I hennes Skor nu kl 21, sjukt bra film :) Känns underbart med Höstlov nu från nästa vecka å ett hoppandes på en klassfest på lördag för oss copare. Annars får det väl bli en lugn helg då.. Aja vi måste hitta en lokal det är det som är the problemas just nu tyvärr, men hoppas det löser sig.

Inget spec att skriva här egentligen så får säga gonatt redan nu, men ah kommer nog ett inlägg innan jag lägger mig iaf, dvs efter filmen, tack för mig Tjing /sb
(Bjussar på 2 otroligt fina bilder på oss sen helgen)


I WANT TO SLEEP NOW

Men gud nu är jag här inne å trökar igen hah, tänkte bah säga att jag ska lägga mig nu, inget bättre för mig å ögonen slår sakta igen mer å mer, kan avsluta med:

Sov, du lilla videung, än så är det vinter.
Än så sova björk och ljung, ros och hyacinter.
Än så är det långt till vår, innan rönn i blomma står.
Sov du lilla vide, än så är det vinter.

Solskensöga ser på dig, solskensfamn dig vaggar.
Snart blir grönt på skogens stig, och var blomma flaggar.
Än en liten solskensbön, vide liten blir så grön.
Solskensöga ser dig, solskensfamn dig vaggar.

Haha, fan vad töntigt! Godnatt Tjing /sb

IBLAND KAN SAKER & TING BLI SOM MAN INTE TÄNKT SIG!

Jaaaaa mitt herrskap, inte mkt till att skriva här eller men whatta fack ngt kan jag väl hitta på. Hm.. ja Yazmina åkte ur idag på IDOL å tack för de, hon har liksom inte vart bra en enda gång? Men mina andra favoriter var Kanon idag! Vill också vara med i Idol för sjutton å fatta å komma med dom 10 sista, vilken upplevelse å kanske vinna skiten, ena dagen en helt vanlig människa åsså poff nästa dag är man Känd!? sjukt..
ÅÅh nu Måste jag ner å hämta glassen som står i frysen, vanilj med krossad choklad, om man inte tkr om de är man ju... ah. Det ska jag banne mig hämta nu efter detta sega inlägg. Lördag imon å som sagt kommer jag vara med Emmi då, se vad vi kan hitta på för busheter. Asså kan inte vänta mer nu, GLASS! Tjing /sb

               


LOOKING TO YOUR HEART

IDOL IDOL IDOL kan det finnas ngt bättre just nu? näe.. Paus nu å kollar på Fredag Hela Veckan, så kul! Emmi sover hemma idag istället kom vi över fund med så kommer hon till mig imöra å sover över. Blir en lugn fredag idag med tv tittande å msn å filmer. Kan det bli bättre? Aja kan väl va skönt nångång sådär då!
Tjoho kom å tänka på att nästa vecka blir det Höstlov, som om man längtar, KanJagLova! usch vad skönt det ska bli, slippa skolan ett tag fast okej en vecka men shit the same nöjd ändå ja!

Asså egentligen orkar ja inte skriva så mkt nu får bli sen om ja pallar dårå, men tänkte bah ''nä måste skriva lite nu, inte uppdaterat på hela dan'' men men ska återgå till TV tittandet, Tjing /sb


I'M HAPPY, ARE YOU?

GODMORGON!
Ja man kan undra vad man gör uppe nu egentligen om man har ledigt? men ja hängde med Kent hemifrån så jag kom hem någongång idag ettersom han började jobba 9. Jennie kommer ju efter skolan dessutom å hämtar sin väska å sånt. såå.. kanske bra å vara hemma dårå :) Idag under dan kommer jag inte gö ett piss det är jag garadterad över, annars på kvällen kmr Emmi hit å sover här.
Jo, kom att tänka på bilderna sen Sthlm, min dator är fortfarande på lagning å där har ja bilderna så dom kommer komma upp då jag fått tillbaka den. Asdrygt äre men vadå man vill väl ha en frisk dator? :)

Fick en baguette å cola av Kent innan vi kom hem hit, så ska väl vräka i mig det nångång snart å. Annars blir det Tv för min del,ska invänta OTH & The Hills dessutom JA MEN GUD DET ÄR IDOL IDAG, YEEAAH :D min Lars Johan Robin  Alice å Anna är kvar så då är jag Nöjd! hah:) Tjing /sb


SOMETHING LIKE THAT

Ja innan skolan idag va man å käka på Roma istället för Don Peppino pga priset om jag ska vara ärlig, liksom en vesuvio för 88 spänn!? när den i vanliga fall kostar 50, de va å ta i tyckte vi, men dög lika bra med Roma, asbra priser å sjukt gott! Jenna å Amanda tog en varsin Vesuvio å jag å Emmi tog en varsin kebabpizza, uhuu vad mätt man blev! Därefter köpte vi tuggummi pga all vitlök man hade käfta i sig!




Well, skolan gick skapligt fort idag, sikken tur så tog tåget hem sen å denna gång hann vi av innan tågfanet åkte :) Emmi åkte med 17 bussen hem å jag gick till mig. Kollade direkt på OTH av det som va kvar å sedan The Hills ofc. Inte mkt att göra idag så drog mig ner till boänge med mami då, köpte donkenfood på ditvägen, satt bra det. Så idag tillbringar ja natten här borta, med götta å Tv å filmer. Imon kommer nog Emmi sova hos mig, eller vad jag tror iaf hah. Ska bli trevlans. Mmm kanske ska runda av nu så det inte blir så långt inlägg som alltid xD kanske dyker upp ngt inlägg senare isf. Tjing /sb


A DAY OF MY LIFE

Godmorgon, har nyss käkat klart min glass å brownie som jag tog till frulle idag, inte världens bästa men det går i iaf hah, snart ska jag gå ner å möta Emmi vid Rc å sen tar vi bussen in till gävle för en lunch med Jenna å Amanda å sedan går vi i skolan från 13-16 ungefär. Idag kommer jag förmodligen åka ner till boänge eftersom jag inte har så mkt att gö här hemma på torsdagar när alla drar hur som helst. Men kommer vara hemma i helgen iaf :)

Ska dra på mig lite smink å sen dunka lite musik å sen går jag å möter Emmi, hörs ikväll! Tjing /sb 

     

WHEN SHIT HAPPENS

Haha, idag när man skulle kliva av tåget där jag å Emmi å Amanda satt på så snackade vi klart med henne å sa somvanligt hejdå. Precis när vi kom till tågdörrarna ser vi dom börja gå igen!? Haha Emmi tar fart å hinner hoppa ut ur tåget innan dörrarna stängs å där står jag å garvar å tänker shit the same jag trycker på knappen så öppnas dom väl. Både jag å Emmi tröck fan i nån minut men ingen dörr öppnades, t.o.m personalen såg att vi stod där å va galna, en på utsidan å en annan på insidan! Poff? tåget åkte MED MIG PÅ!!? Haha Emmi stog utanför å vi båda va som två frågetecknen, där hängde jag med tåget hejdå. Som tur va skulle det bara till storvik denna gång å inte tex till Falun eller liknande, så gick tillbaka till min plats där Amanda satt å Asgarva å såg lika förvånad ut som jag? shit tänkte ja.
Aja kom till Storvik gick av tåget, sa hejdå till Amanda som skulle med bussen å jag fick vänta i ett ödemark mitt ute i storvik bushen där tåget går, papperskorgen å jag. Great. Tåget kom till station 20 minuter efter så ah jag kom tillbaka till kära Sandviken igen. Emmi hade åkt hem men på dirr när ja kom hem ringde jag henne å vi satt å garva i telen länge länge länge :)

Kollade på The Hills idag som alltid :) å efter de va det dags att åka på fotbollsmöte som jag kom hem från för ett tag sedan, har nyss käkat gudomlig glass också, längesen. Just ja allt gick bra med Alborgen idag å jag kom i jävligt bra grupp som jag trivdes med :) Felix å Kattis från min klass å Ellen och Santrisi tror jag han hette från 2an. Assnälla å vi fick ihop en del stämplar samtidigt som vi hade det askul! Aja shit sorry långt inlägg idag pga en rolig händelse som ni läste där uppe!. Jaaa imon innan skolan ska jag Jenna Emmi å Amanda gå å käka på Don Peppino, hur fint som helst där i Gävle så det taggar jag åxå till! Tjing /sb


(själv roade jag mig med att knäppa lite kort, ni ser själva hur livat de va där, eller inte?)

STHLM 081011-081012

Ja, kan väl äntligen berätta om den trevliga resan med Emmi. I lördags tog vi SGS bussen 06:55 ner till sthlm å var där kring kvart i 10. Vi började direkt med shoppingen. Runt 2 på eftermiddagen stog vi i världens längsta kö till HIGH SCHOOL MUSICAL THE ICE TOUR! kön gick fortare än väntat å vi va inne i Globen på ett kick. Väl inne såg vi en massa HSM saker, ni ska bara veta hur mkt det fanns där! Men en typ dricka som man kunde köpa där till showen kostade liksom 160 spänn! så tänk er priset för tex flaggor, affischer å andra saker.
Showen drog igång å jag satt med kameran igång hela showen, filmade en låt också där vi även sjöng med. Men iaf när showen va slut va man alldeles svim å gråtfärdig för att det va så underbart bra! Överraskning va att man kunde gå ner på isen å sjunga sen om man vela, Åååh ah är man vi så gjorde vi det, Bop to the top blev låten inkl. danssteg. Ni vet vart vi var va? mmh Globen JUSTDÄ! så tänk er folkmassan. Kul var det iaf :)

Innan vi åkte till Hotellet ställde vi oss å flumma runt lite där i sthlm å dansade. Käkade åxå på ngt fränt ställe innan vi klev in på hotellet. Inte mkt att gö där för vi insäg tillslut att vi var dötrött. Vaknade sedan nästa morgon å åkte på dirr att shoppa. Ska försöka komma ihåg allt jag köpte.

Svarta Uggs - TopShop
Bruna Stövletter - H&M
Grå & Lila Leggins - TopShop
Bruna Leggins - Gina Tricot
Svart/silvriga Over Knee - Gina Tricot
Vinröda & Silvriga Ringörhängen - Ur&Penn
Träaktiga Örhängen - Gina Tricot
Bruna Mönster Ringörhängen - (Billigt Ställe i stan)

Hade det sjukt kul inne i sthlm med Emmi å vi tog 17:00 bussen hem, som vi hann på som tur va :) Bilder av oss, resan å HSM kmr sen då jag fått tillbaka min bärbara som är på lagning av internet. Kollat på The Hills idag när jag kom hem å somnade därefter. Imon är det Alborgen på förmiddagen med vår klass å BP2a & 2b på förmiddagen så det ska bli rätt kul :) Hoppas man kommer med några bra bara, lite nervo för de men det ska väl gå, ska försöka att ha kul bara, det är ju grejjen! Nu blir det Tv om inget annat dyker upp Tjing /sb

1 2 3 KNACKA & SE!

Okej kan berätta lite kort om torsdagen då ja å Emmi va in till Gävle för att kolla på BARNHEMMET. Kom hem igår från sthlm så har inte hunnit skrivit ngt men om sthlm skriver ja om sen hemma så över till tosdagen. Aja det blev att vi kollade på Barnhemmet, riktigt bra va den asså bra som en rysare liskom.. efter filmen va man fortfarande lite skakis haha men det är vi alltid, rädd för allt så :) Aja bussen tog vi sedan hem efter bion å hem till mig. Sjöng å hade det riktigt trevligt hemma hos mig å ah vetinte när vi somnade men men en bra kväll hade vi innan helgen då vi tillbringade våra dar i Sthlm. men som sagt skriver de hemma sen å då kan ni förbereda er på långt text, Tjoho!

Sitter i skolan nu å har haft mentorstid, å på onsdag ska vi tydligen till Alborgen med nåra tvåor å ha lite skoj där till lunch. lite nervo pga vi ska blanda oss i grupper med tvåorna, vill ju inte hamna med vem som helst liksom.. men ska se på den ljusa sidan då! Snart har vi redovisning dessutom. Jag Jenna Emmi Amanda gjorde en film som hör till vår redovisning, hur bra som helst! längtar bra till lunchen nu å sedan har vi småföretagande, jippie. Vill bara hem nu känner ja! Inte mkt som händer idag kan jag tillägga, ska hem å sova dan ut tror ja. Tjing /sb


IT'S RAINING

Godmorgon eller godlunch eller vad man nu brukar säga, ska alldeles precis nu gå ut å möta Emmi vid Rs. Idag blir det engelska har inte alls pluggat på nå glosor men det löser sig ändå xD, efter skolan blir det ''chill'' som man brukar säga, ska hämta ut HSM 3 biljetterna för det första iaf å efter det blir det en åktur hem till mig.
Ikväll blir det nog slapp slapp å ännu mer slapp, har inga planer för mig, städa rummet Again!? ser ut som krig, fyfan kan jag bara hålla det rent å snyggt ngn gång?, näe...
Aja ska ta på sig skorna å sen gå ut å dra oss in mot TBS . Tjing /sb

I CAN'T LIVE WITHOUT YOU!

There's a song that's inside of my soul.
It's the one that I've tried to write over and over again
I'm awake in the infinite cold
But you sing to me over and over and over again

So I lay my head back down
and I lift my hands and pray
to be only yours
I pray to be only yours
I know now you're my only hope

Kan inte alla människor får leva ett liv utan tragedi, tragiska händelser och smärta? Ett liv där man kan uppfylla sånna drömmar man verkligen drömmer om, ett liv utan omständigheter som drabbar båda en själv och ens familj? Jag vill kunna leva utan att behöva gå och fundera dag efter dag vad som verkligen kommer att hända, leva med glädje fylld av äventyr och inte en massa sorg. Jag vet att alla vill det, men plötsligt utan att ngn anar det drabbas just en nära till dig, en sjukdom som många i vår omgivning sorgligt nog har dött av, en person som står dig väldigt, väldigt nära. Det kan hända alla, då menar jag alla :'( . .


    

HSM HSM HSM HSM HSM HSM HSM

Jobbigt med utropstecken, jag orkar inte med bransch nu! det enda roliga just nu är mitt å Emmis snack med varandra och Jenna å Amanda hatar de om jag ska vara ärlig då, haha men så kul, jag vet knappt själv va det är, stockholmska kanske? eller en aning mot skånska.. Så snyggt, vill prata så jämt tror jag :) Aja vi får iaf sluta en halvtimme tidigare, tänk er en halvtimme, det är det bästa idag!
När jag kmr hem idag ska jag väl bah tat lungt, provet som jag gjorde i morse gick typ bra! herregud mkt bättre en vad jag trodde, så nu ska jag banne mig vara nöjd.

Ikväll satsar jag på en Tv kväll och en lång natt med tanke på att vi börjar fem i 1 imorgon så då blir det helg redan idag säger vi. Imon JUSTJA det måste ja å Emmi komma ihåg, att hämta ut våra HSM 3 Biobiljetter till premiären som vi beställt idag! Tjohoo kan knappt bärja mig att få se nästa Gudomliga film! Aja i helgen OMG äntligen får man sig en sväng om till sthlm, då som jag säkert sagt långt långt tillbaka, jag köpte ju biljetter till mig å Emmi eftersom hon fyller år nu i Oktober så tänkte ja bah ah men HSM ICE TOUR kan vara roligt så.. japp vi ska på det i Globen Lördag kl 15:00. Hur roligt kommer inte det att bli då? med shopping både före och efter showen och en härlig kvällslunch på ngn fin restaurang därefter, å efter det ska vi bo på hotell till söndagen! Perfekt efter sånna här vanliga helger nu, KOMMA BORT! på söndagen kmr det även bli shopping tills vi drar oss hemåt. Mkt text men väldigt bra blev den, å ja, ska väl återgå till det underbara Bransch NOT! Tjing /sb


A WORLD WITH CHOCOLATE

Såå klar med lite plugg, men det menas inte med att jag kan allt nejnej, men ja kan en del, å jag hoppas att den delen kmr på provet då! Fläskat Obo'y har jag gjort idag å, asså ursäkta mig men vette sjutton om jag dricker minst 10 koppar obo'y varje dag? Inte undra på varför mami springer å köper mjölk om å om igen, liskom jag menar det var ju skillnad om det va cola för det är jag lika beroende av också men nu snackar jag om obo'y det är lite barnsligt å dricka så mkt kanske? haha, aja gott är det å jag tänker då banne mig inte sluta dricka de :)

Nu snart ska jag lägga mig å tagga inför en skoldag imon, men en början av prov efter det lunch å idrott å till sist Bransch. Kommer nog funka eftersom det är sista dagen man börjar tidigt å torsdagar, ja shit the same jag är Ledig på Fredag. Inge mkt mer att skriva för kvällen tror ja så får säga Godnatt för mig. Tjing /sb

 

THINGS CHANGE EVERYDAY

Har inte satt ut några bilder än sen i Lördags som ni kanske ser, men det beror på att det krånglar sig lite hit å dit med mappar å allt vette sjutton, men så småningom kmr dom in här :) Har vart hemma nu från skolan måndag tisdag pga huvudvärk å illamående plus en massa annat men det håller jag inom mig :)
Aja har väl inte alls gjort nå mkt alls, mest TV å sovit så nu är jag utvilad till en vanlig skoldag imon, jippie att det första man kommer börja med är prov i marknadsföring, å jag har knappt pluggat, tummen upp för det då (Y) men man får hoppas på det bästa!

Ska väl iaf ta en dusch nu å efter det en runda pluggning nu hade jag tänkt, inte för att jag kommer plugga mkt men så jag har en aning om det.. (kan ju vara bra) men skriver nog ngt inlägg senare innan sängen. Tjing /sb

     

LIFE IS LIFE AND I LIKE IT

Har inte kunnat skrivit på hela helgen pga fucking internet som inte vill fungera på bärbara min, men så sitter vid brorsans dator nu som vi ÄNTLIGEN fått igång de på iaf. kommer gå till nån IT kunnig sak på skolan imon och fråga va tusan det inte fungerar för, har alltid fungerat förr åsså bah poff för nån dag sen :P Aja lite kort om helgen men kort blir allt för långt för mig men shit the same vi får se :)

Fredags röjde jag med Becka i Norrsätra med en massa götta folk. kan säga att det var hur kul som helst träffade en del man kände också, tack gode gud. Drog oss mot Insparken men stog där ute bara å snackade skit med alla folk :) Gick sedan hem till Cecilia igen i Norrsätra å sedan drog man sig hemåt. Becka hem till en viss ''loverboy'' å jag tog mig hem till mitt place som va alldeles mörkt å träkigt när jag kom in, men men la mig sen, det behövdes om ja säger så xD

Lördan va den efterlängtade klassfesten, säger inte så mkt om den, orkar inte gå in på detaljer hit å dit då blire ju ett lååångt lååångt inlägg. Singstar, Film, Pizzaätande, Mys å snackande å dansande kan jag säga å hur underbart som helst! Åh att få träffa alla igen det va helt underbart ju, vafaan 9B kan vi inte ''återförenas'' igen förfan! haha, nä men sjukt kul å det är sånna här kvällar med den föredetta klassen jag vill ha mkl mkt mkt mera av! så vi ska satsa på de TYCKER JAG! :)

Söndag idag då så vaknade man runt 10, Emmi hade sovit hos mig så gick upp käkade frulle å sedan skulle jag dra till skogsvallen för lite kortknäppning av laget som kommer i arbetarbladet å annonsbladet sen :) Bestämde åxå att den 8 november har vi avslutning å det blev som ja sa först, relaxavdelningen, käk på Napoleon å övernattning. Kommer bli super det. Aja när jag kom hem la jag mig i sängen min å efter nån timme messa Jennie mig för ja skulle hänga med henne å kika på Albajuniorerna en stund på JV så det fick det bli. I spöregnet cyklande man ner. men vad jag man inte för vänskapen, Jo vad som helst :) Kul va de å sen hade hon match men ja åkte hem för hade ingen att kolla med så ville inte sitta där själv å se lost ut men men hemma la jag mig igen å där har ja legat tills nu? Whaat inte bra! aja lugn kväll med Film som går på TV snart aja bilder från helgen kommer nog upp ikväll då jag samlat ihop alla från olika håll! Tjing /sb

WE CAN GO TO A PARADISE

Har nästan ingen lust att skriva men känner att jag måste. Skolan gick bra, kom hem umgicks med Emmi under dagen då vi gick till Dollar köpte jädra mkt godis av ngn anledning? Willys därefter där det blev att inhandla ägg som jag skulle ha till bakningen, skulle egentligen ha socker åxå men med allt handlande på Dollar så hade jag inge pengar kvar, Bra sofie!? jaja det fick duga med ägg. Emmi handlade lite dippsaker iaf.
Vi tog sedan cyklarna hem till mig igen eller jag åkte till mig å Emmi åkte hem till sitt. Fick sms av Sandra åxå om jag var sugen på att följa med henne på SIF matchen, Ofc att jag va :)
Kom hem å grejjade lite sen drog jag iväg å mötte henne. Träffade Milla å Becka där också som vanligt :) så snackade med dom hela tin om allt å inget, efter de kom Sebb Emil Matte å Kim å satte sig vid oss också, sällskap.

Aja matchen slutade 2-1 till Gävle tråkigt nog, jag tog cykeln hem med sandra en bit å sen drog mig hemåt, FYFAN VAD KALLT KAN JAG SÄGA! trodde jag skulle dö av kylan där ett tag :O men väl hemma packade jag ihop some stuff å sedan drog mot Boänge där jag sitter nu också, kollade slutet av IDOL tur att mina 3 är kvar iaf av killarna :) sen nu har ja kolla på American Gladiator, haha brukar bli en klassiker de nu, vissa dagar är det Americas got talent eller så är det ah Gladiator då.. så brukar alltid kolla på ngt av de efter. Ikväll bli en lugn kväll till skillnad från alla andra dagar nu i helgen, imon kommer jag umgås med Becka å hennes gäng å på lördag blir det Klassfest för vår underbara 9B. Längtar å ska bli himlans kul båda fredag å lördag... TV blir för mig nu med en massa snacks Tjing /sb

SCHOOL TIME

Säger ännu ett GRATTIS till gårddagens fördelsedagsbarn Isabelle Mannkvist 16 år, gummsen då :) Lördag blir det klassfest så då får det bli att gratta henne ännu mera :) åååååh klassfest OMG gud va kul! träffa alla gosungar igen sen  9B. Aja sitter på engelskan nu å ska börja träna inför vår redovisning som vi ska ha nu efter glosförhöret. shit närå kommer nog gå rätt bra, inte så mkt man ska säga, sikken tur :)

Slutar kl 16:15 fyfaan vårt schema förr var ju garanterat mkt bättre då vi började halv 9 å slutade runt halv 12. hm.. men men sen byts schemat ut igen. se vad de blir dårå.. Aja efter skolan kommer jag inte göra ngt spec. utanbara slappa runt hemma å sånt där smått å gott. Typ världens trökigaste inlägg jag vet men shit the same ska sluta nu ^^ Tjing /sb

THE TIME OF MY LIFE

Tjoho äntligen kommer jag in på bloggen och även internet som inte fungerade hemma igår, kommer förmodligen inte funka idag heller, vi lär köpa nå ny internetgrej eller vare va.. Aja fick skolfotona igår å för första gången efter nästan 9-års fotografering va jag rätt nöjd, det va inte bra kanske men såg normal ut iaf, :) Kikade även på IDOL nu när the boys sjöng å har fått mina favoriter bland boysen, å självklart är väl de Johan Robin och Lars, åååååh Big Love!
Sitter nu med marknadsföring med Emmi Alex å Malin brevid mig, inte fatt man gör så mkt egentligen men aja vi sitter här å gör vårt. Snart lunch (äntligen), sen äre idrott, denna gång blir det lekar som Daniel sa, haha får se vad det blir då :) Efter de blir Bransch å sen hem å gö ingenting eller jo jag måste städa rummet. Oj va kul de lät men men rent å fint vill väl alla att de ska vara? jag iaf.

Slut på träningar nu också efter DM så nu väntar man på avslutningen bara som troligtvis skulle bli ngt relaxande på badhuset, käka god mat och sedan sova i nån lokal. Låter iaf rätt skönt de :)
Aja nu kom Andreas in också å ska hjälpa till lite med vårt arbete som vi knappt är klar med, hörs kanske sen Tjing /sb

       
               (syns knappt men detta är COP1a iaf <3)

RSS 2.0