KENT


Numb

Skulle ju på Eclipse idag med Emelie men vi var ju så sena o boka så vi får ta det i veckan istället.. Herregud att den äntligen har premiär nu, som man längtat..
Idag va jag, mor o bror in till gävle för att röntga knäet mitt.. Gick superbra men sjukhus suger totalt på när man ska behöva o sitta o vänta i timmar o sen slutar det med att man får ett svar "ja nu har ditt svar skickas till sandviken, så det blir att boka in en tid där o så får du svaret då" FUCK YOU..

Just ja imon ska jag o david åka in till valbo eftersom det inte blev av i tisdags..så ska se om det finns nå kul att shoppa. Ikväll blir jag bara hemma också, alltså seriöst va lat man får vara då. Måsta komma igång med det här lovet snart tror jag, fifan.. jaja nu ska jag käka o lyssna på musik.puss

Smells like teen spirit

Hallå där, min dag har inte sett spec rolig ut kan man säga. Jag har fixat i rummet mitt, vart ner till boänge en sväng o tagit en glass på stan med lillebror. That's it. Åkt bil med mami hit o dit dessutom, herregud vilken insats! Imon hänger jag iaf med storebrorsan in till valbo en sväng, han ska shoppa... Haha eh inte jag då? nja men asså jag måste tat lugnt med ekonomin min nu tills jag o emelie åker utomlands i augusti, men det kanske är lite sommarrea nu så jag kan få med mig nå REA hem iaf, vi får se..

Men iaf, ska inte snacka så mkt mer nu utan surfa runt lite o tat lugnt. ha det bra!

New Babe


Sony Ericsson Xperia X2

Lite sommarbilder m E.



















new part in my life

Nu är jag 18, det känns jättebra :), min 18års dag var suverän, många fina paket o en härlig kväll med bra sällskap! Idag är jag typ sjukt trött hah, så har för det mesta bara slappat i sängen, käka mat o druckit cola. Kvällen blir inte roligare heller, nu ska ja läsa Plaza o VR tjing!


18 ÅR IDAG ! ! ! !


jewellery








LUISAVIAROMA


Torsdag eftermiddag

Wiho vilket väder vi har, sitter ute varje dag nu o solar. Visst inte fatt det går så jäla bra då men iaf, typ såhär äre att eftersom vi bor i lägenhet högt upp så kommer typ solen fram kl 12 till baksidan, åsså stannar den där till typ 2, alltså 2 timmar för sen äre två träd som tar upp hela skiten så det blir skuggigt!!, ja å sen kommer den fram typ 5. ja men grattis.. så jag får sol på mig titt som tätt iaf, får försöka ta mig till stranden snart också, å ta mitt första dopp haha!

Ikväll kommer det bli jag o bror hemma. Ska ner o köpa käk till oss sen, och det blir lugnt..filmer, musik osv.. imorgon är det ju midsommarafton o det kommer bli jättekul :) det låter som det kommer bli bra väder också så många plus till det!
Nu måste jag kila, ha de bra!

läckert


Damn, it's summer

Hej! Har suttit ute i solen nu från 12, känner att jag måste gå in å få ngt i mig. Glass med äpplen o socker får det bli, hur jävla gott är inte det då?
Snart är det midsommarafton också, kommer spendera min midsommarafton i Högbo under dagen sedan på kvällen blir det grillning vid sjön :) hur mysigt?

Ikväll får jag se vad som händer, skulle vilja ut å glida lite longboard men min longboard är i Gävle hos Emelie, så det blev inte så lyckat haha.. Helvete va varmt det är, så himla skönt alltså, jag vill aldrig mer ha vinter, aldrig! fast det säger man ju varenda gång sommar har kommit, å vad finns det o göra? men men man får njuta som fan under sommaren bara, that's life..

Nu måste jag käka ngt som sagt, vi hörs senare!


Lykke Li



Grym! possibility från New Moon..


modekungen




I can't find my way home..

Tamme fan går det inte att sova eller, har sovit i typ 3 tim för många timmar sen, sen vaknade jag upp å sen dess har jag varit vaken. Haha jäla lov, alltid vänder man totalt på sömnen.. Men men det kanske reder ut sig längre fram!
Sitter och kollar på OC till o från, annars är det spotify som rullar på.. Imorgon ska jag pappa o bror åka till Jäderfors till min farbrors hus, han dog ju för ett par månader sedan så vi ska dit å se vad vi kan tänka oss ta hem från huset hans.. Släkt har varit där nu hur mkt som helst, haha det tar liksom aldrig slut, han var en riktig prylnisse han :')

Men annars, jo det rullar på! men haha typiskt, har sett att det ska vara skapligt fint nu hela veckan förutom lördag då jag fyller år, nä men hejsan då ska det spöregna. Sicken dag det kommer att bli! ;) men iaf nu ska jag fortsätta lyssna på musik o hämta ett glas cola. Tjing!


Just Ja..

Jag glömde slänga in en låt, som jag oftast gör i den här bloggen, lär snart göra om den till en musikblogg eller nåt haha.. Billionaire, hört den? awsome!


same same same

Herregud jag gör ingenting om dagarna, va är det med mig!? det är sommarlov och jag sitter inne.. seriöst jag orkar inte ta tag i någonting, jag håller på med rummet mitt så mkt som det bara går nu för att få det klart, sen har jag ingen större lust att gå ut heller, va är det med mig!? Nä men jag kommer nog igång snart ska ni se, jag måste bara väcka lite liv ur mig så finns jag på gatorna sen också.

Idag.. ja vad händer? jag ska nog bara tat lugnt nu mot kvällen som jag gjort hela dagen (haha), kolla på filmer, kolla på VD och OC o sådär, dricka lite cola, käka lite gott o bara ta det lugnt :). oh va sugen jag blev på cola nurå, mitt liv kretsar till stor del, bara till cola.. bara så ni vet, sjukt beroende.. aja det är gott!

vafan em.

Hittade ett klipp där jag o min käre vän dansade å töntade oss på resecentrum för ngn sommar sedan. herregud.


Clean?

Så nu har jag i stort sätt städat varenda litet hörn i mitt rum, har slängt ner en massa skit i lådor som ska ner i källaren osv.. nu känner jag att det börjar hända lite saker tamme sjutton!
Ikväll händer ingenting speciellt heller, ska slå igång OC nu tror jag. Stor jävla nörd är jag när det gäller det, men det är så fruktansvärt bra ju!? :)

Jag slänger in ngt mer inlägg senare kan jag tänka mig, men så länge.. ha det bra!


the day

Jahapp.. godmorgon då. Jag trodde jag skulle hålla mig vaken hela tin sen jag vaknade igår natt, men icke..somnade breve katten min då alla skulle upp å jobba o så vaknade jag typ nu. Det är sol ute idag haha, vafan händer? men det är kanon, men ser också ut som att det är mkt blåst o skit (somvanligt).. så jag stannar inne idag o ska STORSTÄDA rummet mitt, det är ju inte riktigt klart än med rustningen eller vad man ska säga, det är en del kvar..mami o jag ska ta tag i det nu i sommar tack o lov!

Fick ett brev hem nu också om röntgen tid ang mitt knä. Den 30 juni, 12:45. Haha det första jag tänkte då va "men vafan, då är det ju Eclipse Premiär!" men tur att det är på kvällen då, så jag hinner kolla upp det knäet före :)
Nä mina vänner, ska ta mig min energy nu o börja städandet.. får nog hålla igång i många många timmar!

Jag vetinte ja..

Har bytt stil på texten nu också.. "woho" alla jublar.. fast jag vet att man knappt ser vad det står, men nu orkar jag inte byta tillkaka så läs ni som ser.. näe men vafan jag vetinte riktigt om jag ska ha kvar den här bloggen eller inte, funderar starkt på att byta namn å göra en ny fräsch omstart?
Jag ska fundera lite till så får vi se framöver hur det blir.. Nu ska jag kolla på OC.

Flickan ovanpå

Hej! La mig väldigt tidigt igår, men vaknade för en timme sedan typ.. blir alltid så när jag lägger mig tidigt, men håller på att bli sjuk tror jag. Har haft ständig halsont, å huvudvärk. Som jenna sa så har vi säkert smittat varandra haha.. å det här jäla knäet blir aldrig bra heller, har fått tabletter för det nu som jag ska käka, sen nästa vecka ska vi in till gävle å röntga o så, sen måste jag hoppa på kryckor så mkt som möjligt..suck.. det här lovet började väl inte direkt som jag trodde. men det ska nog ordna sig..

Det är bara 10 dagar kvar tills jag fyller 18 också, har faktiskt ingen aning om vad jag vill göra än. Men det får vi se, ska försöka komma på ngt bra så jag få vara glad hela dagen lång haha :)

Jag vetinte vad jag ska göra nu hah, jag är sjukt pigg konstigt nog? o klockan är snart 4 på morgonen, men jag är inte direkt pigg i kroppen för ngt heller, fan vad varmt det är förestn?! jag får lyssna på musik, å vänta på att mor min stiger upp om 2 timmar ungefär..xo


                         "jag borde nog sova, men jag är inte mig lik"


Takemeon



Bah jag som tkr att Erik Grönwall är jävligt bra?


Sommarlov

åååååååååååååååååååååååå äntligen har sommarlovet kommit igång. Igår firade klassen min in sommarlovet med dunder o brak. Gott käk och en grym fest. Underbara ni cop2!
Ikväll kommer jag ta det lugnt, har problem med knäet som har blivit värre nu också så kan inte röra mig, en krycka i handen å sen hoppar ja runt. På måndag ska vi kolla upp vad det kan vara för fel alltså.....
Ja ikväll då som sagt, det blir lugnt med massa filmer o mys. kanske slänger in ngt inlägg senare, men nu ska jag hämta lite cola o tat lugnt. puss



(lånad bild)


commerce


Haft en störtskön dag/kväll med klassen min. Grillning, sång, lek och skratt, det är sånt som vi gillar! På torsdag blir det ännu mera umgås, då röjer vi natten lång.
Nu väntar sängen, puss


Kato


Hur bra?


savetonight

Yo All! ojoj vad tiden går, nästa torsdag den här tiden är jag på klassfest ute i bomhus o har det skoj o firar in sommarlovets början, så himla taggad på den här sommarn!
Igår kom Kent hem från USA, så fick 2 par nya converse av honom o t-shirtar o massa balsam/schampoo/lotion osv.. man tackar man tackar.
Idag hade jag o Emelie vår idrotts lektion. Det var jag o emelie o 8 st tjejer från klassen som var med å lekte haha. Vi hade ju på fjärran höjder o vi lekte en massa lekar o hade vattengympa. Jag hade det askul, å det lät som att resten av gänget hade det med :)

Nu är det ju liksom pluggtid för mig egentligen, men ja har faktiskt ingen ork alls. Har lagt mig 4-5 nu söndag, måndag för att bli klar med vissa saker, men ska se till att lägga mig tidigare idag. Hade matematikprov idag också. Skulle haft två stycken men gjorde bara ett, kändes bäst så, så får jag göra nästa på tisdag hade jag tänkt om det funkar...

Ska se om jag orkar ta tag i nån ful uppgift som bara ligger.. får se...tjing!


RSS 2.0