...A VACATION WAITING FOR US

HOLA
Är nu hemma hos mig med Emmi, har vart handlat lite på Lager 157 idag, från 11 till ungefär 17. Hur kul som helst och eftersom man inte vart där förr så blev det extra sköjj.. Många fina kläder å skor :)

Innan vi bar oss av hemåt hade vi båda fått med oss ett par saker hem :
SOE.
Tunika - Second Female Night
Klackskor - Tiamo

EMMI.
Tunika - Koola Anna
Klackskor - Vagabond

Eller just ja vi fikade innan vi åkte hem å, glass i stora lass, cola och en negerboll fick följa med hem, hur underbar dag som helst, när pengarna ramlar in sen så blire å bära av dit igen :)

Aja, ska också passa på att säga de att jag å Emmi kommer att campa med oss själv nu fram till lördagen här, sticker vid lunch imon å sedan är vi borta som sagt, så det innebär inge bloggande förnst på lördag eller söndag, å en jädra massa bilder kommer pluppa upp då, hare bra! Tjing /sb


...COME OUT, COME OUT WHEREVER YOU ARE

Igår kväll blev hur lyckad som helst, med mkt mkt sjungning å en hel del talk så tog vi oss igenom ''förkvällen'' hos Emmi, ett tag när vi stog å sjöng hörde vi båda ngt exakt som lät att det banka på dörren eller ngt, å vi va ju som sagt själva så lite scary va de, rusade upp för trappen å sedan vågade vi knappt gå ner där innan vi skulle åka till mig.

Men iaf, när vi kom till mig så tog vi det mest lungt, satt å snacka typ hela natten lång bara, gjorde kladdkaka som skulle bli bättre än vad den blev, men vi glömde totalt bort den i ugnen :(. well, kul hade vi :)

Idag ska jag följa med Emmi å hennes parents på en tripp till lagerhouse, har inte riktigt koll på vart det ligger men ska bli kul, tänkte stanna hemma först pga att ja inte vela slösa pengar eftersom ja inte får de på 3 mån. typ, suck! men whatta fuck!?, tänker inte sitta inne hela dagen heller så nä, 11 kommer dom å hämtar oss å då bäre av. Vi hörs alltså ikväll Tjing /sb

...ALLA HAR EN GUD, MEN ALLA HAR INTE LYCKAN?

Godmorgon allesammans, hoppas solen vågar titta sig fram lite mer nu, syns lite smått hit å dit men men.. let's see..

Idag kommer jag först å främst bara vara här i Boänge men mer mot eftermiddagen/kvällen drar jag mej mot Emmi en sväng under kvällen, hennes föräldrar är borta så då kan vi roa oss där lite :)

Skriver lite kort nu, hör mamma ropa att det är frukost.. typ 70nde ggn nu, så.. jag lär väl Tjing /sb

...COME AND GET ME

Nu satt jag mig ner i soffan för att kolla på Bottoms Up som går nu på Canal+Comedy, har sjungit så mkt nu så halsen lär få vila lite, mamma Kent å adam kommer antagligen om några sekunder, vilket jag hoppas dom inte gör hah, där va ja taskig, nä men det är rätt skönt att få vara ensam :) .

Aja, nu börjar filmen skiver mer sen, Tjing /sb

                                        

...SOMEWHERE SOMEWAY, ANOTHER DAY

Solen skiner och det är strålande väder förutom att det blåser rätt mkt här i Boänge, men sånt får man ta.. Har vart ute nu ett tag men kände för att skriva lite bloggis nu :)

Idag, inga planer som vanligt, blir ensam här från typ sex till elva ikväll det är de ända jag vet å då ska jag passa på att sjunga mer än vanligt haha. . annars blire väl en slappdag idag igen.

Nä ut i solen igen å ta med ett glas cola så löser sig allt ! tjing /sb

...BE CAREFUL OF MY HEART

Be careful of my heart
Be careful of this heart of mine
Be careful of my heart..


...ONE WAY OR ANOTHER



Goddag, inte hänt så mkt idag.. har suttit å degat framför dotan annars mest tagit det lungt, slappat rent sagt.

Men jag å emelie kom fram till att vi båda skulle ha godis ikväll. så efter 6 drog vi til ica å jag hann precis kolla klart på The Hills :). men iaf så satt jag på mig lite mjukis kläder å drog mig mot ica, mötte henne där å vi gick in.. Stog å fundera ett ganska långt tag på vad man skulle köpa men sen blev det en marabou schweizernöt och nå gumminallar tror jag dom hette^^

Vi blev klar å vi satt oss utanför på ngn bänk å snacka ett rätt långt tag om framtiden å våra planer, men trevligt va det å tillslut gick vi mot cyklarna å drog oss åt varsitt håll.

Jag kom hem, plockade lite i rummet å nu sitter ja i en soffa å kollar på tv å dotan framför mej, det kommer nog bli min kväll idag åxå, tv å dota alltså, ska iaf hämta mer cola nu å mitt candy. /sb

...I LÅGORNAS SKEN

Idag tog jag å Emelie en liten runda på stan, då blev det en liten fika på Marangoni, som vanligt köpte vi chokladboll å cola men det är lika mumsigt varje gång :) Lite senare runt halv 7 åkte vi in till Gävle eftersom ryktet om att Nordman skulle vara där hade spridit sig till våra hjärnor..

Först blev det lite snabb shopping fram till ungefär halv 9, båda köpte en varsin mini-väska med långt axelband, vi föll pladask för dom eftersom att de var märkta med namnet ZAC, för oss står det för vår lilla älskling ZAC EFRON :D <3 Emelie köpte en svart å jag köpte en vit. Aja efter att ha babblat rätt mkt om Zac-väskan gick vi vidare å Emelie hann få med sig ett nagellack med en hallonrosa färg innan vi drog oss bort ifrån alla affärerna..

Efter all shopping så va vi faktiskt helt utsvultna, nästan ont så hungrig va man tyvärr men så vi tog en funderare på vad vi skulle käka för ngt, först ville vi käka typ på stan där mitt i på ngt mysigt ställe men njae, det var nog LITE för mkt folk såg vi, så ja vi tog helt enkelt en tripp till American..

Det gjorde vi nog rätt i också, för där va vi typ själv med nåra enstaka personer som satt där :). Några killar som satt brevid oss som vi trodde garva åt oss men nja det var nog inte så höhö.. Kebabtallrik blev det denna gång, urgott om jag ska vara ärlig. Satt där en stund, sedan va det dags för oss att ta oss mot scenen å kika på Nordman :)

När vi kom fram till scen höll Babsan fortfarande på att sjunga så Nordman var lite försenat.. Men efter bara en pytteliten stund skreks det ut i högtalarna att vi skulle välkomna NORDMAAAN! Han kom ut på scenen å alla började jubla för fullt.. Innan showen var slut hann han bjuda på några underbara låtar å vi sjöng med å klappade händerna som bara den. Hade nog roligast i publiken verkade de som å stämningen när han sjöng var grymt härlig :)

Wow liksom, hur underbar som helst var han, å efter showen skulle han komma till ett bord å signera skivor å tröjar å sånt, å vilka stog inte först längst fram i kön om inte Sofie & Emelie!?, ah när han kom kollade vi på varandra å såg varann i ögonen å bah shit ! där var han, åh så härligt det va å stå där..


Började med att trängas å trängas men tillslut fick vi en kram av han, men vi va banne mej inte klar heller !, autografen skulle skrivas hade vi bestämt å ett varsitt kort på han å en själv skulle vi åxå fixa !. Folk trängdes men tillslut fick vi autografen å efter en stund sa vi åt en i bandet att knäppa kort, först på mig med nordman å sen med emelie å Nordman, urgulligt :) .. Kändes som vi stog där en halvtimme å bara trängdes men de va det värt :).

Efter allt det där var vi supernöjda så vi gick mot bilen där min mamma, Kent å Adam väntade på oss :) Hela vägen hem snackade vi om Zac-väskan och att vi hade kramat Nordman hahaha! Vi kollade på bilderna minst 1000 gånger innan Emelie klev ur bilen när vi hade svängt in hemma hos henne.. En underbar dag blev det iaf med många garv :D




...HIGH SCHOOL MUSICAL 3

JAG LÄNGTAR Å LÄNGTAR ! <3


BROLLE - JAG ÄR FÖDD I EN LITEN BY

Jag blir tårögd till denna underbara låt <3 /sb


...JAG VILL KÄNNA ATT JAG LEVER

Goddagens nu på kvällen, kan ni gissa vart jag är ?, jo boänge.. tror jag har skrivit att jag har vart i bänge i varje blogginlägg nu senaste veckan, men sånt är livet, Skulle egentligen vart med Jenna Bella Martina å annat folk idag men både jag å Jenna pallade inte just nu så ska dra mej till dom nästa gång :)

Men iaf, lugn kväll för mej idag, imon ska jag vara med emelie vad jag vet nu, har ingen koll på vad vi ska göra men vi hittar alltid på ngt skojj, så blir nog underbart! ,hoppas på fint väder åxå (Y) /sb

 

...SKÖNHET KOMMER INIFRÅN..

...SKAFFERIET
Ja du såg rätt.. Har nyss tagit en dusch efter att läst Amelia som kom i posten idag, såg en massa egna skönhetstips faktiskt :). å en som jag fastnade på va ÅTERFUKTANDE KROPPSSKRUBB.
Receptet är helt enkelt från skafferiet alltså man tar sina egna varor där hemma, praktiskt å enkelgöra.

Återfuktande kroppsskrubb:
 2 dl koksalt
 4 msk olivolja

Man blandar alltså saltet och oljan i en bunke, går otroligt fort.. efter det så ska du skrubba in det helst på fuktig hud å inte för hårt, använd mjuka rörelser :) .Efter det sköljer du bort saltet å klappar huden torr med en mjuk handuk.

Ni ser svårare är det inte!, å jag kan lova er att det blir resultat, sitter här med världens lenaste hud nu, önska att man hade sån All The Time ! Men prova vettja, kan kännas lite äckligt när man väl har all salt på sog men efter, wow :).

Vanligt koksalt smälter långsamt i vatten, därför blir skrubbeffekten inte alltför rivig. Den fuktgivande oljan gör skrubben krämigare, och du behöver inte ens smörja in dig efteråt.

 

...A FUNNY MOMENT

Bjussar på lite mer bilder från Sthlm. Enjoy /sb
  
  

...LET ME ENTERTAIN YOU

Idag måndag har jag lyckats städat mitt rum iaf, ser hyfast rent ut å garderoben har blivit städad, tjoho något att jubla över iaf :)

Annars idag mot eftermiddagen/kvällen så for jag å emelie ut en runna på stan, tänkte fika på marangoni men det va bara en enstaka minut kvar när vi kom dit innan dom stängde så det fick bli en kycklingsallad på selmas, faktiskt rätt god ! Efter den trevliga matstunden for vi eller for? vi gick till MAXI å skulle handla men det blidde inget, satt oss ner i gräset å slappade ett tag utanför MAXI innan vi gick till Willys å köpte lite glass, riktigt gott i sånt fint väder som det va då de timmarna..

Vi drog oss mot cyklarna igen å hämtade dom å sedan for vi hem till mej, jag käkade lite tacos å sedan vare dags å packa lite saker eftersom jag tänkte sova i Boänge, efter allt å jag var klar tog emelie å drog sig hemåt å jag tog mig å drog mot Boänge..

Nu sitter jag här med laptopen i knät å har ingen aning om vad jag ska göra denna kväll, blir nog vad jag tror mkt film å datatryckande^^ .. /sb

               

...I'M DIGGING A HOLE IN THE GROUND

Nu har jag städat asmkt i mitt rum eller ni vet plockat bort alla kläder som ligger på golvet i sängen å det som hänger på datastolen, ni känner nog igen det.. Snart ska jag ta en fika med emelie får se om vi fortsätter vara efter då å hare skojj eller om vi drar hem till varandra, men först måste jag bädda min säng så det blir extra fint :)

Takida Takida Takida, det är det ända som spelas på min dator nu å sitter i huvve, Takida for life helt enkelt :)

Nä nu lär jag fortsätta grejja i rummet mitt innan jag ska dra mej utåt, hörs ikväll /sb


...THE PICTURE OF THE WEEKEND












...BACK HOME AGAIN

Dåså, då har man vart i huvudstaden igen då över helgen, vi bodde på Park inn väldigt fint hotell har inte bott där förr faktiskt . Jag å David hade ett rum å mamma å Kent hade ett annat, eller ah vi bodde iaf brevid varandra då..
Berättar lite kort om det vi gjort eller får se hur kort det blir ^, det mesta vi har gjort är å shoppat tror jag haha, annars har vi gått runt i området å kollat lite..

I lördags då på kvällen va det såklart Djurgården - Göteborg här på Råsunda så då när vi gick ut va det kaos när matchen var slut, fick se lite slagsmål här å där faktiskt å 70 miljoner poliser å poliser som satt på häst åxå, det va lite komiskt, har jag inte sett. Men så poliserna fick vara med på lite kort som ja knäppte haha.  

Vi har också vart ute å käkat på härliga ställen :), god mat å allt.. å som sagt knäppt miljontals kort. Riktigt skönt att komma bort lite, även fast det va bara 3 dar ungefär men iaf ! Såg faktiskt också några på stan när vi va där som kom härifrån sandviken, en lärare från min skola Vera, och Andreas Svenssons lillebror å familj, dom bodde tydligen på samma hotell som oss, det märkte jag idag när vi skulle hem. Men iaf, kan gö en lista på vad jag köpt :

Blommig Ring - Glitter
Blommig Ring - Gina Tricot
Sten Armband - Gina Tricot
Vita Brillz - Gina Tricot
Silver/Vit Bikini - H&M
Blårutig Tunika - Vero Moda
Vit Väska - Gina Tricot

Ja, det var väl allt, skulle köpa mer skor också men hitta inte riktigt det jag ville.. men iaf så hade vi det sjukt bra å sjukt kul, bilder sätter jag in i nästa inlägg för sig själv annars blir det här fördunrans långt, Puss på er /sb

...JUST OVER THE WEEKEND

Godmorgon Godmorgon,
Idag kl 11 åker jag till sthlm över helgen, tänkte bara säga till för dom som läser min blogg OM vi inte tar med oss laptopen, vetinte riktigt de än..

Men iaf, kommer bilder å skrivande om ''resan'' sen, ha det underbart vi hörs /sb

  


...WHAT A WONDERFUL DAY

Idag som sagt åkte jag till micke, vi kollade på film, eller är inte riktigt säker på om det blev så mkt film. host, aja stannade där i nåra timmar iaf å efter det drog jag mig hem igen..

Jag kom hem skrev lite med jennie på msn å vi bestämde oss för att vara eller gå ut å fika å hon skulle passa på att ge mig min present sen jag fyllde år som hon köpte där borta i USA, tjoho! Efter ett tag eller kanske 20 min kom Jennie :)
Jag öppnade lite snabbt å detta va lite komiskt :

Sofie - Nää, gud vilka fina skor du har! Gladiatorskor de ska jag köpa nu i sthlm!
Jennie - Tack, ja dom är skitsköna !


Efter det öppnade jag min present å i min förvåning gissa va det va? Gladiatorskor SÅKLART! överlycklig som jag var, tackade jag henne, ja vetinte hur många gånger under dagen!

När jag hade öppnat gick jag in å lämnade mina skor å sedan drog vi en promme mot stan, vi bestämde oss snabbt för Marangoni, brukar vara en klassiker det, vi kom in å trodde nästan inte det va sant att det inte satt nå folk där, de va bara jag å jennie där inne alltså ! Men vi kollade runt på olika bakelser å kakor å tog ännu en gammal klassiker, Chokladboll & Coca Cola. Många roliga å fina bakelser/kakor fanns det där också.. Hade en lång pratstund med varandra, pratade om allt mellan himmel och jord faktiskt tills båda va klar med fikat å vi gick.. Först tog vi en runna in å kollade på skor men efter det trippade vi in på Lindèx, kollade runt och vi hittade Jennies väska som hon skulle köpt förut eller hon va sugen på att köpa den men nu va den nersatt till 99:- så why not?

Kikade runt på olika saker, smink för det mesta å snackade rätt mkt där inne om smink å hårfärgning bla bla.. tillslut va vi klar å jennie hade inte pengar så det räckte till väskan så hon fick min hundring å jag fick typ 80:- av henne som hon hade :). Köpte väskan å sen gick vi hem till mej.. Jag provade skorna å dom satt skitbra! skitsköööna å skitfina helt enkelt! TACK, efter det åkte jennie hem.

Nu sitter jag nere i Boänge, packade lite tills imon, drar väl 11 ungefär, nu ikväll blir det tv & dator för det mesta, å magen kurrar som inihelvete nu, så lär kila å käka, tjing /sb




...SOME PICTURE, ENJOY

  

...DU ÄR DEN BÄSTA PÅ VÅR JORD

Godmiddag eller vad man brukar säga skriver lite kort om vad som händer idag, nu strax ska jag åxå till micke å umgås lite med han, va ett tag sen de.. efter det lär jag hem å packa lite eller jag kmr väl packa för 70 dar ja !?..

aja, sen sover jag nere i boänge idag kan jag tänka mig :)
nä lär kila nu, kort å soft inlägg tjing /sb

...JUST SMILE AND LET IT GO

Har tråkigt tråkigt å ännu mer tråkigt just nu, eller så tråkigt har jag det faktiskt inte, för ja har typ suttit sen 23:00 å kollat bara på en massa The Hills avsnitt som jag inte har sett ännu, hur bra är inte The Hills då, aha? visste väl de..

Har colan brevid mej som jag tänkte ta en slurk av snart, snackar med bror å micke på msn åxå, trevlans.. Om micke inte ska åka till stranden imon så ska jag nog tillbringa lite tid med han åxå, innan jag åker ner till boänge igen åsså ska jag förstås packa a little...

Ungefär 5 nu på morgonen om cirka 2 timmar så går Pledge This som jag vill så gärna se, va länge sen nu, men är inte riktigt säker på om ja ska sitta uppe så länge xD.. inte fatt ja har problem med det men jag ska orka upp imon å, ska sluta pladdra nu å kolla på tv istället, tjing /sb

    


...SÄG NEJ TILL VÅLDTÄKT

http://www.veckorevyn.com/skrivpa/

Denna länk tar dig till veckorevyns sida om att våldtäkt ej borde finnas!, alltså
- Var med och förändra synen på våldtäkt!

Ta en sekund och skriv på denna lista :) /sb

...DANCING STAGE MAX

Skriver lite kort idag eller kommer nog ett inlägg senare också ofc.. Men just nu håller jag mej på övervåningen och dansar loss på dansmattan, sjukt kul!

Ikväll blir jag nog här i Boänge iaf, har inget bättre för mej iaf så.. har fan inte gjort ngt på 70 år känns det som, bara suttit här å tröka. Men på fredag får jag komma ut iaf. + att Mickis fyller år idag, så ett stort Grattis till henne <3

It's a wonderful night.. da da da.. nä nu lär jag fortsätta innan nerverna spricker :)  /sb

...I REMEMBER THE TIME

Gud vad jag skriver känns det som, har vart ute nu ett tag med brorsan å ''sparka lite boll'' .
Nu ska jag vara inne å bara ta det lungt.. Har bestämt mej för att ja ska kolla på en film som går 02:45 - California Dreaming, låter helt okej.. komedi åxå.

Imon får jag se vad jag ska gö, kommer nog sova hemma förhoppningsvis iaf, fast det visar ju sig imon ifs..

Har fattat ett beslut med mej själv också, jag ska börja dansa dansmatta igen! underbart kul, underbart bra träning å underbar härlig musik!, när jag fick den för några år sen dansa jag 24/7 med det i vardsagsrummet eller uppe i mitt rum.. så fort jag hade en liten tid, kunde t.om vara bara en enstaka minut, ''tjoff'' skulle dansmattan fram.. Glömmer inte heller dom tiderna med sandra :') det fanns bara dans i vårt huvve då !

Nog om de, ska väl kika lite tv nu med the family innan iaf dom går å sover. /sb

...HEJ HEJ SOMMAR

Jippie, solen har tittat fram idag å jag har nyss lagt ute å steekt lite med en cola vid sidan om, hur underbart är det inte när solen värmer en och lite musik på mobilen, en tidning att roa sig med å som sagt en coca cola. PERFEKT för mej om jag ska vara ärlig..

Idag ska jag nog tillbringa min kväll här i Boänge igen, på fredag åker jag david kent å mamma till sthlm å kommer bo där på hotell över helgen, ska bli kul faktiskt.. Annars på sommrarna brukar vi trippa oss iväg till ngn stuga längre bort men nu säger vi hej till huvustaden istället, Jag mååste iaf köpa en bikini !

Är ensam här hemma nu, lite tyst fast har tv.n på, de andra 3 är i Älvkarleby. fråga mej inte varför? Well, nu drar vi till kylen å tar lite mer cola :) /sb


...DON'T WORRY, BE HAPPY

Som ni ser har jag bytt header.. Faktiskt kul att sitta å trixa lite med den, inte fatt det är värsta ''chock'' ändrad men iaf :), fick ha min Zac Efron där åxå, nu kommer nog denna header fåå sitta sin låånga tid ! Ska bara tare lungt nu, klockan är snart 3 blir väl typ TV å chips innan jag ska gå å sussa. Hörs /sb


...HOLD ON, BE STRONG

Tjolahopp, är i boänge just nu å kommer stanna där denna dag iaf, får se hur det blir sen.. Har umgåtts med emelie några dagar nu, har väl blivit mkt film, kortspelande sjungning å cykling typ. ^^.
Idag åkte hon runt 1 tiden för hon skulle vara med några andra då å jag å min bror tog cykeln å drog oss till boänge. David har nyligen åkt hem men som sagt ja ska stanna. har inget bättre för mej ändå så. Imon tisdag, har faktiskt inga planer än så länge, hoppas på fint väder så man kan åka en svänga å bada kanske :) skulle inte va dåligt de eller..

Nu sitter the family samlad i soffan å kollar på Andra Sidan Häcken, eller ah det va adam som började kolla sen kom alla å satt sig ner här åxå, men den funkar även fast det är tecknat :). så sööta djur med (A). Kanske blir nog inlägg sen igen, natten blir lång /SB         
        
    

                                                                                                                   

...LET'S GO GIRLS

  

...YOU MAKE ME FEEL HIGH ON LIFE

Vaknade runt 11 idag, gick upp slängde i mej lite kladdkaka som frulle å sen kollade jag på tv, som jag fortfarande gör nu då iförsej, Janice Dickinson show faktiskt. Inte världens bästa program kanske men det funkar för mej :). Idag lördag, vad ska man gö tro?

Nu blir det väl mest ta det lungt men senare under dan hoppas jag på mer. /SB


...EN HELT NY VÄRLD

 Hej alla glada!
Idag vaknade jag runt 9 då adam kom in å väckte han, skulle nämligen vara barnvakt idag. Gick upp gjorde frulle å sen gick vi ut på promme jag o han. Vi kom till pappa först där vi hejjade lite snabbt på han å sedan gick vi vidare mot stan där vi bor.. När vi kom hem igen hade vi vart ute å sisådär 1 tim. kanske. kändes skitbra! Några snygga kort knäppte vi åxå :).

Puh, hemma igen då gjorde plättar till oss båda å då ringde mamma å frågade om vi vela hänga med ner till biänge å grejja lite, lungt, det kan vi. Så det bar iväg till Boänge. Inte fatt jag gjorde så mkt där, blev väl en massa solning, lite hjälpa till i trädgården, å käka smultron å spelade lite fotboll med adam, mamma klippte gräset ^^.
Bränd som fan är jag på ryggen IGEN!?. tänker aldrig på att det finns ngt som heter solkräm heller. :/

Kom nyss hem så ska väl inte gö så mkt nu, micke fråga om jag vela va med han svesse joakim josse sandra å milla å tälta på göthes gård, såå kan jag väl men får se om det nlir ngt av de då :). annars blir det lungt idag !. tjing /SB




...THE START OF SOMETHING GOOD

Skriver lite kort om dagen, Idag så cyklade jag emelie å elin runt storsjön eftersom det var stråålande väder :), gick faktiskt urbra å vi tog en del pauser å svalkade oss i sjön en gång eller ah, elin doppade sej medan jag å emelie stog där med vattnet upp till knäna men men.. skönt vare.
Vi köpte åxå saker på Ica i årsunda för att ha med oss på ''resan'' festisar å kladdkaka å godis ungefär. Vi stannade åxå vid macken då i kungsgården :). INGE PUNKA HELLER, vad har hänt!? va ju nästan 100 på att jag skulle få det men nej då, min duktiga cykel höll sej bra idag (A). Kom hem trött å sliten med brända ben å rygg men sånt får man leva med !

Match på kvällen åxå, Furuvik, slog aporna med 4-0 tror jag att det blev :) NU leder vi serien tjejer ! 1 mål av mej, 2 mål av malin å 1 mål av sandra A :) skitduktiga va vi ! Bilder på ''resan'' kommer sen hinner inte nu, eller hinner orkar ska det väl stå där istället ^^. Krydda sex and the city nu /SB

                         


...FOR YOU AND ME

Hur kul å bra kväll med emelie igår, gjorde saker som vi inte annars brukar gö, dom andra kvällarna blir det oftast saker som filmtittande, eller sjungning.. Men kul hade vi..

Nu har jag nyligen duschat å emelie åkte för en stund sen, halv 2 ska hon komma tillbaka hit igen å sedan följa med mej till KAXIG å klippa mej :) Blir lugg nu gott folk ! åsså ska jag toppa lite. Blir nog suveränt!. Efter det drar vi till Enen en sväng för jag ska fixa lite där, säger inte vad än.. Å sen åker vi till Maxi å köper hårfärg, ska satsa på mörkare hår nu efter klippningen å emelie kommer jag faktiskt inte ihåg om hon skulle färga mörkare eller ljusare, vad vet jag xD.
Ikväll sover förmodligen emelie över här igen, hoppas på en lyckad kväll. /SB
 


...I WILL LEARN TO LOVE AGAIN

Jaa, det va de. nu har jag å emelie kommit fram till att hon ska sova över här hos mej inatt :), ska bli trevlans tkr jag, har inte vart med henne på ett tag nu å så. Nästa vecka åker jag till sthlm å sover där på hotell i nåra dar sen kommer jag hem umgås lite å sen drar nog jag å emelie iväg på våran tripp. Spännande Spännade Spännande..
Peace and love /SB


I'M BROAD I'M BROAD, I'M BROADER THAN BROADWAY

Godmorgon, vaknade ungefär 10 idag för att adam kom in å väckte mej, har lovat mamma å passa han tills hon kommer hem vid 2-tiden kanske. Kom ner å kikade på dirr i postlådan å där låg klassfotona :D Äntligen har dom kommit! massa fina å roliga bilder va det på alla möjliga klasser! Men 9B, hallå? vi kommer föralltid att vara snyggast :).
Igår när jag kom hem från cupen fick jag åxå reda på att jag kom in på Thoréns i Gävle, handel då alltså å likaså Jenna å Emelie så blir underbart att få gå med dom nu åxå :) kommer bli 3 kanon gymnasie år kan jag tänka mej!.

Idag, har inga planer för dagen så långt men hoppas på att det kommer upp några så man slipper sitta här hemma å ruttna iaf. /SB
 


RSS 2.0