HAPPY NEW YEAR PEOPLE!


YEAH I'M READY FOR IT

Puuust vad jobbigt det ska vara att färga ibland, men nu färgade jag plus slinga å plus en massa pauser så ja jag var inte klar förnst nu, jisses.. vetinte än hur det ser ut eftersom har blött hår å en handduk på skallen men men visar sig, har inte gjort nå förändringar direkt, lite rödbrun färg å lite mörkare slingor se om det syns, å om ja inte trivs ja ''back with the black'', åååh jävlar vilket rim ja fick till, men ah då äre bara å färga tillbaka rättare sagt :)

Klockan är mkt, rätt trött men tänkte kolla på Wild Child nu innan jag lägger mig, åsså får ni ha en bra natt, imorgon blire andra bullar tjihooo Tjing /sb


I WANT IT ALL!

Dagen i Gävle igår var mer låångsam för mig å Emmi än vad man förväntat sig haha. Gick där i timmar och inte shoppa ett piss typ. Innan allt stängde hittade jag en klänning från Vero Moda iaf som jag fick med mig, köpte även in 2 par svarta strumpbyxor från H&M. Vi gick senoch käkade mat på Roma, kebabpizza såklart och sedan gick vi till bion. Satt där i ungefär 1,5 timme innan vi skulle gå in, men ah hade inget annat för oss.. YES MAN skulle vi se och ja den va faktiskt rätt bra! Riktigt rolig med Jim Carrey så den rekomenderar jag verkligen :) Vi åkte sedan hem efter den och satt för det mesta och pratade i min säng innan sovdags..

Idag kom vi upp runt 12 och vi gick till stan nästan på en gång, skulle leta lite grejer till nyår och annat smått å gott. Hittade inte ngt först direkt men tillslut hade jag fått med mig:
Tunika/Klänning från B.young
Liten festlig väska från Lindèx
2 hårfärger (som ska färgas och slingas med senare idag)
Hårspray & Bodyspray
Läppglans från Kicks
Vi käkade även mat på donken. Emmi åkte för en stund sen nu och jag kommer inte gö så värst mkt ikväll, ska börja färga håret snart och efter det är det dags för slingning, se hur det kommer att gå.. men annars satsar jag på filmmaraton, lite chips och cola. Imorgon är det NYÅR!!! och jag är TAGGAD!!! vi hörs Tjing /sb


I LIKE TO MOVE IT, MOVE IT

Jaa jag somna tidigt igår så hann inte skriva ngt inlägg direkt. Sover så konstigt nu förtin tkr ja, ena dagen sover ja inte alls utan är vaken 24 timmar å sen äre bra med det, åsså som nu de senaste dagarna har ja somvanligt vart uppe på dagarna med lagt mig runt 8 på kvällen och sedan vaknat upp runt 4-5 på morgonen igen och är pigg så jag går upp den tiden, wierd det där, men tackar att det är lov iaf, annars hade det blivit lite problemo..

Idag åker ja å Emmi till Gävle heeela dagen, först shopping på HÖG nivå och sen liten middag på kvällen på ngn restaurang och sen går vi på Yes Man på bio, ni vet den nya filmen med Jim Carrey. Ska bli kul å se med tanke på att han är ju king över dom roliga! Nä nu blire frulle för mig om en stund å lite film, kanske hörs innan jag drar men hare bäst Tjing /sb

                 

ONE DAY OR ANOTHER

  

Tjabba! Har nyligen duschat och gör inte ett piss rent utsagt.. Mami är å hämtar david från Johanna i Årsunda så själv är man, synd bara att ja inte har ps2 hemma nu annars hade jag röjt med Sing it, men det tar vi ikväll istället. Kommer inte hända mkt idag som sagt, kl 17:15 tänkte jag kolla på En Galen Dag i New York med Mk & Ashley olsen ni vet, länge sen jag såg den filmen nu, å vad passar inte bättre in än en film nu såhär på en söndags eftermiddag.
Imon kommer det bli annat iaf, bestämde med Emmi iaf att vi drar in till gävle då för en shoppingrunda tills de stänger och sedan gå å ta lite käk å efter det en bio sväng, ingen bio är bestämd än men en heldag i Gävle iaf, kan det bli bättre :)?
I'm starving så måste hämta ngt att tugga på vi hörs ikväll Tjing /sb

THE KILLERS - HUMAN


A GOOD DAY FOR A GOOD WOMAN

Godmorgon, Sofie är vaken!? la mig runt 5 igår, sjukt och är vaken nu och aspigg ännu sjukare..
Idag finns inga planer på schemat, alltså ska jag ta dagen som den kommer. Hoppas på ngt roligt idag iaf, även om det blir en lugn dag framför tvn så hoppas ja på ngt som sticker ut iaf.. men det visar sig, helst vill man ju inte sitta framför tvn å sucka heller. Nyår snart fyfaan, har planer hit å dit kan man säga, eller rättare sagt kan inte välja vart man ska va å ta vägen haha.. men BRING ME THE 2009 kan man säga ungefär och mer, ja vem vet vad som kan hända, JAG ÄR TAGGAD! Tjing /sb

THIS IS REAL, THIS IS ME

Ja jag å Emmi lyckades inte så bra med att vakna kl 5 idag på eftermiddan.Gick upp typ direkt och mami skulle hämta Adam och handla så vi drog med henne på samma gång så Emmi kom hem. Skjussade hem henne först och sen åkte jag å mami och handla lite smått och sen hämtade vi Adam. När vi kom hem till boänge igen gick jag å la mig haha.. Jaa gissa om jag var trött joo det va jag, så käkade inge kvällsmat så vaknade kanske runt halv 12 nu på natten igen. Inte bra för nu blir jag väl uppe hela natten till morgonen istället, och hungrig som ngn jävla dåre! 
Har hunnit med att skriva 4 inlägg nu iaf, det här blir femte, så nu ligger jag inte efter iaf haha..
Okej, kvällen återstår å se hur den blir jag ska äta iaf Tjing /sb

ANNANDAGJUL 2008

Igår åkte jag å Emmi in till valbo för lite mellandagsreashopping..
Åkte med halv 11 bussen och kan säga att det va proppat så in i bomben! Efter ett tag kom det in en sluskgubbe in i bussen som jag tror ingen gillade. Han stank piss, dreglade förfan och hade gula tänder. Mysigt? näääe inte så värst nej. å han skulle såklart stå brevid mig o Emmi. Great..
Vi kom tillslut fram till valbo (tackålov) började inte med shoppingen sådär Pang för ni skulle sett folket omg! så började med det lite mer på eftermiddagen och Emmi och jag fick med oss en del kläder och annat riktigt bra grejer! Emmi köpte dansmatta, en sån jag har och ett sånt spel fast det andra, och jag köpte det nya sing it, ni vet med Miley Cyrus, Jonas Brothers o Aly & Aj å en massa fler!

Vi hann med att käka där inne också och tog även en fika inne på Ikea. Ritkigt bra dag fast trååångt haha!
Tog bussen hem sen och jaa vi lyckades såklart gå av vid fel hållplats, vi skulle stiga av den som va snart därefter eftersom vi skulle till boänge. Så happ där stog man och ingen buss gick igen förnst om ngn timme. Men vi gick tillslut till ett hus där en tant å farbror bodde så vi frågade snällt om vi fick låna telefonen och det fick vi! Jättesnälla va dom och vi tackade dom jättemkt för att vi fick låna telefonen, men det lönade sig inte iaf, mami kunde inte hämta eftersom hon skulle ut och hade inte tid för hon fixade och skit, och papi ringde ja inte till hah eftersom jag vet att hans bil är trasig.. men så det blev en walk hem.. har nog aldrig frusit ngt så in i helvete den kvällen.. kom in iaf äntligen och då hade mami å Kent redan åkt så det blev att värma sig, sätta igång Sing It spelet och sjuunga loss! La oss runt 7 tiden på morgonen, great. Tjing /sb


JULDAGEN 2008

Jag å Emmi vaknade runt 3 på eftermiddan, ICKE BRA! så vi gjorde inte så mkt mer än att gick upp och sen åkte Emmi hem ungefär. Jag själv gjorde inget på hela dan heller, kollade på ABBA dokumentären på kvällen och efter det Allsång på skansen. Spelade lite spel med the family och hade det trevligt, somnade runt 1, jaaa tänka sig det gjorde jag :D Tjing /sb

JULAFTONSKVÄLLEN 2008

Julen för mig blev bra tyckte ja, men känns så konstigt att den bara är i några timmar, för på många låter julen så stor som om det var ngt man firade i vecka nästan!? wierd det där.. Men då kvällen på julafton kom jag iaf hem tillslut, bråkade lite med mami om att jag skulle gå hem från boänge till bruket mitt i natten som tar ungefär en halvtimme. Slirkade mig ur det där och reste hem med en främling hem HAHA..
Ja faktiskt så gjorde jag de, mami hade precis åkt ifrån stället dit hon följde mig och jag började gå.. Snart efter så va det en bil som köorde sakta förbi mig och så fort den hade åkt förbi började jag ruuna! tänkte omg jag klarade mig, åsså vänder jag mig om då den där jävla biiilen är på väg att vända, Fattar ni paniiken eller, jag började ruuna dubbelt så fort men så fort bilen närmade sig saktade jag ner, annars hade det sett snett ut ju..
Aja bilen började tuta och jag ignorerar allt tills dörren öppnades och ngn började skrika - du tjejen, du tjejen! Jag vänder mig och ser att det sitter en tjej själv i bilen, omg jag kunde andas ut kan jag säga! haha.. Jag gick dit och hon frågade om hon fick skjussa hem mig för att hon ville inte att jag skulle gå själv, själv sa ja - Ja asså jag ska inte åka med främlingar (skattade) men du ser inte ut som en främling direkt.. undrade själv sen varför ja sa sådär, lät ju helt wierd..
Aja TACK GUD att jag fick åka med henne och hon berättade själv att hon nu hade skjussat hennes syster och pappa därimot så hade inge problem med att skjussa mig heller. Sjukt snäll var hon och jag tackade henne minst 10 ggr innan hon åkte iväg.


Jag gick in och sen ringde jag Emmi, så det va bah å luska sig iväg igen eftersom skulle möta henne. Kvällen var grym med en massa inspelning och sjungning och vi la oss fram på morgonen där.. Tjing /sb

PICTURE




JULAFTON

Lite kort sammanfattat. Åkte först till farmor där släkten från pappas sida kom, vi käkade god julmat och sedan öppnade vi paket. Mami hämtade oss runt halv 3 så vi åkte till boänge då vi kollade på Kalle Anka. Efter kalle anka käkade vi julmat (igen) och sen kom tomten med lite paket :) Efter det fick Adam va den lilla tomten och resten av klapparna delades ut, här är vad jag fick allt tillsammans :D

Presentkort H&M
Prenumeration på VeckoRevyn
Biobiljetter

High School Musical godis

High School Musical nyckelsak

High School Musical 3 - Sing it

High School Musical 3 - Dancestudio

Underkläder

Trådlös internet sak till laptopen

Björn Gustafssons DVD

Badkulor

Lotion & Gel
ABBA Singstar

Godis
Smink

Parfym

Pengar
Alladin ask

Och annat smått och gott...
JAG ÄR NÖJD !


MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR!


TONIGHT IS THE BIG NIGHT!

Uppesittarkvällen kollade jag lite smått hit och dit på, va mest med där då vi skulle spela bingo. Jag som alltid brukar vinna en 100 lapp på det där spelet, rackarns idag vann jag nada... Tröttnade på det efter ett tag och satt igång High School Musical 3 istället, Kent hade laddat ner en jävligt bra kvalitè på den nu så perfekt! Efter den blev det även Twilight HELL YEAH vad jag älskar den!
GOD JUL kan jag säga lite smått sådär nu så överdriver jag lite mer med orden senare "idag" haha.. Ska inte gö ett piss nu, kanske hämta min energydrink fast då kommer jag vara uppe all night long, I know that.. men jag vetinte så sugen på den och vafan det är ju ännu lov så!

Blir bara senare och senare om jag sitter å nöter här så ha en bra kväll :) (ni som är uppe) Tjing /sb


NYTT NUMMER!!



Kära folk jag har bytt mobilnummer nu! Vet att halva Sverige ser det här nu men shit the same, alla är nog inte intresserad av att ha mig i sin telefonlista ^^
Shit the same här är mitt nr: 076 275 53 02
Hatar Telenor så provar Tele2 Comviq Kontant denna gång, men kan vara smart att spara mitt andra nummer också hörni, för man kan ju ändra sig Tjing /sb

JINGLE ALL THE WAY

Ja då har man nästan vart vaken i 24 timmar då, haha jag å Emmi vi kan lyckas vi, köpte in 5 var energydrinks igår plus varsin påse med chips! Började med att sjunga en massa HSM och sedan gick vi över till en thriller/skräck film. All the boys love Mandy Lane, egentligen va den helt what? ska inte säga så mkt men den va lite otäck med tanke på en massa blod och snuskheter men fatta inte så mkt av den haha.. Aja gick väl ändårå, fortsatte sen att sjunga lite och sen satt vi i It's a boy girl thing den har vi sett förr men så grymt bra komedi :)
Sjöng ännu mer och gjorde även Chai Latte, riktigt gott och uppfräschande på ngt sätt, det borde ni prova! Ja kvällen slutade väl inte förnst det var ljust ute och klockan va väl runt halv 10 mitt på dagen då vi la oss, inte trötta precis men vafan ngn timme kanske är bra att sova, så dan före gick man upp ungefär halv 12, så som sagt nästan 24 timmar var man vaken, jippie.. men inte så konstigt när vi drack 4 av våra energys åxå!

Vaknade runt 13 idag, lite sliten eller vad? haha, men ändå så inte sådär riktigt död om man säger så, lite små huvudverk och hungrig som få! Emmi åkte för en stund sen in till valbo och jag har nyss käkat klart min tacos. Ikväll åker jag ner till boänge och stannar där eftersom det är JULAFTON imon?! helt wierd, känns inte som jul imon och är inte ett dugg taggad, eller brukar man kanske inte heller vara, eller jo en aning men nu känns det mer som, jaha äre jul? trodde det var september typ.. ja tiden går fort, får jag mina julklappar så är jag nöjd xD EGO varning kände jag där men men hoppas känner mig mer positiv imon då :) Ska fortsätta kolla på lite tv nu och sedan drar jag mig bortåt. Tjing /sb

   

LET IT BE, LET IT BE

  Höhöhöhö Emmi kommer hit iaf, nu blir min kväll lyckad! Vi ska inhandla lite Energydrinkar och sen sjunga, kolla filmer, skratta och ha det bäst :) Tjing /sb

I DREAMING ABOUT EVERY NIGHT

Heemmma från farmor, satte upp granen pyntade den och gjorde lite julmat :)
Ikväll kommer jag förmodligen bli själv, eller D & J ska till Christer och mami ska förmodligen ner till Boänge, men jag tkr inte om att va själv hemma jämt hah så hänger väl med mami till boänge ja eftersom ja inte har ngn Emmi att släpa hit idag hih.. Imon därimot ska jag umgås lite med Emmi iaf, lite sådär för jul, vi ska göra lite kulsaker ser fram i mot de verkligen!
Såå det va väl de ja vela få ut från mig just nu, skriver senare Tjing /sb


IT SMELLS CHRISTMAS..

Morsning där ute!, inte många dagar kvar till julafton och jag är på topp humör! De senaste dagarna har jag vaknat runt 1-2 varje dag men äntligen har jag lyckats stigit upp runt 12 känns skönt även fast jag somnade runt 5 på morgonen haha.. That's me!. Satt hela kvällen igår och kollade på ''Tack Gode Gud'' ni vet när kändisarna får byta om till en karaktär och sedan gå in till scenen och där börjar pjäsen medan dom inte har en blekaste vad den handlar och sedan komma på egna repliker, vissa är ju strååålande haha så kul att se faktiskt (:

Idag ska jag å bröderna mina inkl. papi dra oss till farmor för lite mys, sätta upp granen och pyssla till det lite sådär ska även göra julmaten, känns som flera år sen jag träffade min farmor nu så nuså, nu kommer jag hihi.. Fast inte förnst 3-4 vi ska dit så före det blir det lugnt här hemma, poppa musik, kanske sätta igång en film osv...
Well lite morgonskrivning, vi hörs under dagen Tjing /sb

           


HERE WE COME!

DEEEEAL EMMI!?


4 STRINGS - TAKE ME AWAY


MY FEELING ABOUT YOU

Har nyss käkat och har även kollar klart på High School Musical, 2an denna gång.. kl 20:30 äre parlamentet och gissa vem som är med där då? Jooo självaste Björn Gustafsson, OMG det kan man ju bara inte missa! Efter det kl 21 är det Heartbreak Hotel, iiiiih länge sen jag såg den filmen nu så nu banne mig ska jag se den här, FYFAN vilken skön film älskar den!, efter Heartbreak.. blire nog Twilight då, mmm min kväll ser lovande ut iaf :D Tjing /sb

TAKE ME AWAY!

Jag som skulle hänga med Jennie till Jernvallen idag och kolla på match å sedan va med henne efter, nä jag har ont i halsen å huvudvärk så det sprakar, tajming? LOV-JULAFTON-MELLANDAGSREA-NYÅR-LEVA!? ska det bara gå bort om ja ska bli sjuk nu, NOT kan jag säga jag ska fajtas med bakterierna och vinna så jag får mitt lov exakt som jag vill ha det :)

Ikväll är jag inte i boänge iaf. kommer vara hemma nu i mitt place och det får väl va en lugn dag idag då kanske.. Har inte mkt att gö annars ändå så, men ska iaf slå igång filmer som high school musical och twilight, såg på Emmis blogg om Pirates of the caribbean 4, läste om de på ngn sida om Zac Efron. sicken tur att jag är intresserad som fan av dom filmerna så den ska jag se! haha därför är jag sugen på att se båda dom filmerna nu där BÅDA hetingarna är med, vi hörs Tjing /sb

JULAVSLUTNING MED FACKLOR PÅ TBS

En liten snutt från vår julavslutning på Thoren Business School från Svt :)
Tryck fram till ungefär 11:21 så visas de :)
Du kommer dit genom att trycka på nyheter/regionala nyheter/gävledala/sändningar/svt gävleborg 19/12-08
Thorèn Business School 


GIRLS ALOUND - JUMP (FOR MY LOVE)

Sitter här och lyssnar på låten nu när det är paus i Love Actually, haha så skön scen när premiärministern (Hugh Grant) ger sig själv ett par moves innan ngn kommer haha.. så skön låt btw!!


MOVE YOUR HANDS UP

Ojoj nu blire en jädra mkt skriva här så var beredd...

Fredagen började med en avslutning i skolan med lite smått lekande i början eller jeopardy rättare sagt och sedan lunch, julbord faktiskt och efter det skulle vi dra oss ut på stan med facklorna. Självklart skulle jag hålla i en fackla :D haha.. Vi började gå och hade inte kommit nå långt då en massa reportrar och fotografer från svt börja springa hit å dit med sina kameror och filmkameror Haha, så mkt kort har dom å en massa filmande, har inte sett ngt från de på tv men kanske kommer vem vet, kommer ihåg att jag gjorde en jädra min in i kameran iaf xD
Kom sedan vid konserthuset ungefär och där läste först fredrik upp ngt slags dikt eller vare va, högt å tydligt med jädra inlevelse haha! å sedan hade Henrik ett fint tal dessutom, å lika där var svt på gång :)
Efter allt fick vi jullov. Jag å Emmi väntade på bussen ett tag, sena jävel! och vi åkte hem, fast när vi kom hem åkte jag tillbaka ännu en gång hah för skulle handla in en mask till självaste maskeraden på kvällen..
(fick även julklapp från Jenna och skolan, BH och godis från Jenna <3 och en mössa HAHA från skolan Thanks till båda)




Jag kom hem igen strax därefter för jag hittade en mask rätt fort, eller köpte två för ja visste inte riktigt vilken av dom som va bäst, Mami hade köpt rött läppstift till mig åxå å även ett nytt röttglittrande nagellack som skulle användas under kvällen.. packade i ordning och 19 skulle jag vara hos Becka. Kom dit och jag bytte om till de jag skulle ha på mig. (Emelie förlåt, hade såklart Lovat dej att få se en outfit på hur jag såg ut, men bara för att jag lova så glömde jag bort det såklart, men du får se masken iaf på bilderna nedan, kan visa dej en annan gång hur jag såg ut hih..)
Jag fick väl kalla mig själv the evil princess eller liknande och Becka catwoman eller ngt sånt.. Partade lite för oss själva i några timmar innna Rebecka kom och hämtade oss med Mamma sin. Åkte till lobby och betalade in, lämnade ifrån oss sakerna och sen var man redo för showtime.. jo visst haha vi kom en timme och en kvart efter att det hade öppnat och tänkte att det är säkert mer folk då, men nej då, 8 personer var det där typ? öööööh tänkte vafan äre nurå, så hade lite skoj för oss själva på dansgolvet innan allt annat rös kom in. MÅNGA man kände såklart och umgicks med alla hit coh dit, inte världens bästa kväll kanske men det var rätt kul och ÄNTLIGEN grymt bra musik, inget jävla rappskit utan perfekt dunk och popmusik love it! ..
Jag och ett gäng gick sedan vid 12 ungefär, skulle hem till ngn men inte fan hittade jag å Becka dit, leta kanske en hel timme!? så tröttnade och ringde taxin så dom hämtade upp Becka och jag gick hem till mig och somnade bums med alla kläder å mitt proppade smink på.. (inte roligt dagen efter)



Idag har jag inte gjort så mkt, städat för en gång skull iaf å vart till Becka å hämtade mina saker.. Men kl 16 va jag iaf på Alba junior match m Jennie på J-vallen. Alba vann väl med en sådär kanske 22-1 eller vare va.. rolig match? Aja jag å Jennie hade kuligt på läktaren iaf och hon kom med en massa nytt skvaller som hon alltid gör och alltid lika kul att höra haha <3 Efter matchen bestämde vi åxå Att vi skulle kolla på match imon igen samma tid.. Cyklade hem i äckel-blöt-regn vädret och kom hem dygnsur.
Slog in lite paket som var kvar och sen kom mami och hämtade mig eftersom vi skulle till boänge. Köpte mat också, kebab denna gång, åkte sen hem. Nyss käkat och nu sitter jag med lite godis å dricka brevid mig och ska snart börja julpynta lite mer här i huset haha, lillbrorsan kan knappt vänta.. Efter det blir det film LOVE ACTUALLY, tack för att den går!! världens bästa film, så fin och vacker asså jag bara älskar den :) så kl 21 gott folk kolla på 4an då!
Kanske ska sluta skriva nu innan Jenna börjar klaga här Hahaa, så nu får ni läsa mkt NJUT Tjing /sb

TELL ME SOMETHING I DON'T KNOW

Har vart uppe sen kl 6 imorse å åkte från boänge halv 7, har inte gjort ett piss nästan, har hunnit med å sjungit lite HSM nu på morgonen såhär iaf, känns galant å världens finaste röst nu så tidigt mmmH!
Ska till skolan för nån liten avslutning idag, hoppas det inte varar länge för jag känner mig lite jäktad idag, haha med tanke på kvällen å det ska fixas hit å dit å ska vara hos rebecka kl 19 å ah aja det löser nog sig...
Slängde in ett litet inlägg nu innan ja ska börja sminka upp mig lite, men vi hörs sen kanske då om jag inte är föööör stressad, hare king! Tjing /sb


WHITE CHICKS FREAK?


TÄND ETT LJUS, TÄND ETT LJUS ANNARS BLIR DET MÖRKT!




Ja som ni ser hade vi det rätt kul när vi bakade pepparkakor med våra snoppar som ni ser HAHA, otroligt snygga och jag Jenna å Anneli ställde upp dom på skolan i fönstret och även Daniel (elevhandledare) tyckte om våra ''konstverk'' xD Lite egna sånger fick vi också göra på en station, när vi fick lunch så drog jag å Emmi, egentligen skulle man fortsätta med stationerna efter lunch men dom tog ingen frånvaro heller så, shit the same.. Det var nog fler än vi som drog kan jag gissa på! Aja vi gick iaf runt på stan å kikade å planera in inför vår flytt sen till huvudstaden efter gymnasietiden. Ser verkligen fram i mot det :) Träffade på Amanda en snabbis efter också efter att hon stuckit från skolan dessutom.. Åkte sen hem, gjorde inte så mkt, eller va på stan en sväng å kika lite bara..

Imon har jag iaf bestämt med Rebecka å Rebecka ^^ att dra till Maskeraden iaf, ingen komplicerad utstyrsel ska jag kö på, liten mask i fejset, smink, fixat hår, klänning å klackskor ser jag framför mig nu iaf, se om jag hinner ändra mig tills imon men det tror jag icke. Men först å främst avslutning i skolan, ser vad det blir för kuligt då :)

Well well, ska återgå till mitt musiklyssnande å tvtittande, vi hörs sen Tjing /sb

CAUSE WE ROCK!

Man kan ju undra hur jag sover på nätterna? eller vetinte vad ja ska säga egentligen... men nu är jag död iaf pga, jag somnade runt 9 tack å lov äntligen somnar man tidigt! ah somnade bums men vaknade upp kl 1 igen, gick ner å hämta ngt att dricka bla bla.. sen försökte ja somna igen låg i halvtimme å stirra upp i taket ASPIGG vad jag! Så drog igång en film då så kanske jag blir trött, Material Girls fick det bli. nää pigg som satan efter den också, så kl var väl kanske halv 5 eller 5 då, jippie ingen ide å sova, så drog igång Camp Rock som jag precis har kollat klart på.. Asså sjukt sjukt sjukt, så nu har ja inte sovit ngt sen ja vakna upp kl 1, å nu är jag pigg fast ont i huvvet men får stå ut, ska möta Emmi kvart över 9 på rc å sen va till skolan till 14 typ.. Stå ut! Tjing /sb

CAN'T READ ON MY POKERFACE

Sjukt trött, hungrig och död = sleeptime..
Vi hörs imorgon gott folk! :) Tjing /sb


CINDERELLA WITH NO SHOE..

Tjabba Tjena Hallå!
Vaknade runt 14 idag pga att jag INTE kunde somna igår kväll, somnade väl runt 6 halv 7 på morgonen, sjukt! Ledig som sagt, skippade badet iaf, får bli som det blir men vi sandvikare orkar inte åka in för att ta en simtur å sen åka hem igen, det är för jobbigt enligt oss haha.. Nu sitter jag å kollar runt på en massa skor å kläder som jag blir helt galet kär i, vet ett par sommarskor som jag nog ska beställa snart från Nelly. Sjukt fina klackskor och riktigt somriga för bara 314 spänn!
Klänning har jag också hittat som jag vill ha på nyår, kostade bara 300 den också tror ja, men den får jag beställa efter julen isåfall så den kommer precis i tid till nyår haha.. Nog med babbel vi hörs sen Tjing /sb


AKCENT - KYLIE

ÅÅh blir galen, har lyssnat på den här i minst 34 timmar i streck och jag älskar den, Haha en gammal gooding som satt sig på hjärnan! Dra upp volymen så förstår ni ;)


WE CAN GET INTO THE GROOVE, I CAN WATCH YOU MOVE

Igår var man å kollade in nya boendet som vi ska flytta in till den 24 januari. Nu ser det ut som skit rent utsagt haha, eller rätt fint men inte vår stil av fint om man säger så. Men vi kommer få gratis omrustning i köket. Sen ska vi rusta om i hela huset känns hur skönt som helst, jag å mami har suttit å snackat två dar i streck nu om vad å hur det kommer se ut. MMMM jag längtar, vem älskar inte inredning?

Aja slapp dag idag, har suttit framför datajäveln hela dagen å ÄNTLIGEN skrivit klart reportaget plus bokrecensionen. Nu är jag snart klar med marknadsföringen, tänkte tajma in och göra allt klart idag så kan ta det ledigt imon bara. Om en halvtimme börjar Titanic på 3an som jag tänkte se va ju 798 års sen jag såg den sorgliga filmen :/ så kanske ska avrunda nu å fortsätta arbetet en sväng, ska banne mig hinna! Sen resten av kvällen ska jag njuta av cola å kladdkaka. YEAH vad nyttigt, I like it :) Hörs senare :) Tjing /sb

  

FARGADELINSER.COM

Kanske sugen på ett nytt utseende? och med gratis kostnader?
Du som bloggar kan nu få gratis linser i vilket färg du vill i en månad om du går in på denna sida
www.fargadelinser.com och följer anvisningarna kommer du också kunna få linserna just hem till dej.
Tipsa om det här på din blogg och linserna är dina :)




LIVE YOUR LIFE

LEDIG TISDAG
LEDIG ONSDAG
JULMYS TORSDAG
JULAVSLUTNING FREDAG


Hallå fattar ni hur skönt de är eller!? Nu sitter man här på engelskan med två nötter, Jenna å Amanda medan den 3dje nöten har gått hem eftersom hon inte mådde så bra. Men slutar tjugo i fyra idag å sen kan man bara göra klart reportaget å njuta av att vara ledig två dar i streck sen. I LOVE IT! skryta, jahaaaru det kan ja å jag mår underbart haha! Tjing /sb

NICKELBACK - GOTTA BE SOMEBODY


WE'RE ALL IN THIS TOGETHER

Trebo kvällen var kanon igår, jag å Emmi hämtade choklad i omgångar plus en jädra massa mat. Mysigt var det med alla som var med :) Jag å Emmi tog sedan en taxi hem och de andra tog även en taxi fast hem till deras place då. När vi kom till mig sjöng vi såklart, såg att Beck - Annonsmannen gick så vi kikade även på den. Mot 5 halv 6 på morgonen hade vi lite ''disco'' hemma här för ss själva med gamla godingar, ni vet då kanske 5-6 år sen tillbaka, Vengaboys, Dr Bombay, Daddy Dj bla bla.. askul va det å måste sett ut som två studsbollar...

Vaknade runt 2-3 idag då, gjorde inte ett piss och Emmi åkte sen hem. Jag har inte gjort nått alls idag, har kollat på Hairspray och High School Musical 1, det enda jag gjort. Om någon timme börjar Wallander - Hemligheten och den kan man ju inte bara missa!! Skola imon fast tkr vi som är klar med marknadsföringen borde få stanna hemma å komma på eftermiddagen men inget man kan gö åt nu antar ja :/ men men börjar 9 iaf, så det blir tåg imon skönt. Nu taggar vi Wallander HÖRS Tjing /sb

LUSSEINNEBANDY 2008

HAHA grymt kul hade vi igår på lusseinnebandyn, tror vi förlorade 3 matcher å vann 2 men huvudsaken att man hade kul å jag gjorde 2 mål också :) Å jag som trodde jag skulle missa Idolfinalen haha NOT, när vi var å käkade mat på torget så hade dom satt upp en storbildstv eller ännu större som en bio typ t.o.m där så jag hann se alla bidrag, hann inte se när dom sa vem som vann men det är väl inte bara jag som fattade redan att Kevin skulle vinna? :) så behövde inte deppa precis, att inte den jag höll på inte skulle vinna, nejnej I'm Happy! Aja träffade många trevliga människor också och jag stannade tills finalen vart slut å linus gick med mig hem en bit å ah var väl hemma runt 6, suck.. Bort med allt dryga smink som jag proppat på mig å sen bums i säng, vaknade faktiskt nu typ eller kanske för en halvtimme sen men inte så konstigt heller..

Ikväll kommer jag åka på julmiddag med Emmi and the Co. Ska bli riktigt trevligt och jag har inte direkt köpt nya kläder att ha på mig men ja har en svart fin klänning ja kan ha, skor ja de va ju annat de, nä men för hitta några ja kan ha.. Efter det får vi se vad som händer helt enkelt, fan klockan är redan 15:22, jisses ska vara där kl 17 redan tror ja, å lär ta bussen SUCK! well, vi hörs kamrater ;) Tjing /sb



                           "Sandras puppiga lärjungar"


I'M BACK!


LEONA LEWIS - RUN

Nya låten för Leona, underbart fin <3


SING WITH ME

Puuh, eftersom jag var borta i helgen å inte kunde se på Britney Spears dokumentär ''For The Record'' har jag suttit och kikat på det på MTV.com nu en sväng, kan säga att det var jävligt bra iaf och väldigt intressant. :) Tur att man har sovmorgon imon till 12 och har då idrott så kan vara uppe rätt sent idag tack å lov, för jag är inte sådär värst trött än.. Men hade egentligen inget vettigt att skriva men uppdaterar lite snabbt här nu iaf då :), usch har ont i magen nu efter chokladsmeten jag gjorde, jag brukar inte käka godis å skit i veckorna men nu fick jag nå jävla rus helt plötsligt och bara lääära ha kände ja, men men nån gång sådär kan väl inte skada?
Nu ska jag hämta ngt att dricka å sen lyssna på music å hare gött, och eftersom jag snackade om Brittan där uppe så kan ni ju gå in å lyssna på hennes nya video - Circus, rätt grym enligt mig! Tjing /sb





MEN HALLÅ DÄR, KAN NI TALA OM FÖR MIG VART KUNG OIDIPUS BOR?

Här bor han, här bor han, här bor han! där.
Ja som sagt har haft teater i skolan idag, min grupp och en annan grupp.. Gick super för oss tycker jag även fast det blev lite garv men det har ju alla med så haha. Är även stolt över mig själv som prickade in alla repliker också, trodde jag aldrig, jag som brukar bli så nervös när man ska ställa sig framför klassen där å glömma allt man ska säga, men annorlunda när det är teater antar ja :) Men jävligt snygga var vi iaf, jag var budbäraren, Jenna var Kung Oidipus, Emmi var Tjänare och Amanda var Iokaste.

Jävligt slapp skoldag annars, jag å Emmi gick till Rixfm här i Gävle å ställde lite frågor å kika lite inför vårt reportage. Käkade även på donken med tjejerna också. Har nyss kommit hem å sitter och kollar på Project Runway, ser i tidningen att det bara är bra tv program nu till sent ikväll så gissa vart jag kommer sitta placerad haha.. Men tänkte iaf slänga in ett inlägg nu så det är gjort, kommer mer ikväll! SKOLKATALOGEN HAR ÄNTLIGEN KOMMIT ÅXÅ YIHAAA!, vi hörs Tjing /sb




AT THE END OF THE DAY

OM JUST DIG
NAMN: Sofie Bergqvist
FÖDD: 920626
BOR: Sandviken
SMEKNAMN: Soe.
FAMILJ: Mamma Pappa Bröder Katt. 
SKOLA: Thorèn Business School

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
SAKNAT NÅGON: Inte någon, något :)
ÅNGRAT NÅGOT: Har jag säkert.
LJUGIT: Vita lögner, jo vars det har jag!
SVIKIT NÅGON: Nope.
KÄNT DIG SÄMST: HAHA ja
GRÅTIT: Yes!
SKRATTAT: Varje dag!
VARIT SJUK: Lite småkrasslig bara..
VARIT UTOMLANDS:
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Men ja :D

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA: Till filmer för det mesta (:
SKRATTAR DU OFTA: HELL YEAH
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Trött
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Goooood 
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Aldrig
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: Japp
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: I kändisar? Allt för ofta haha!
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Jorå!
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Som sagt jag har stadigt sällskap med mina kändisar ja xD
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: What?
SKA EN TJEJ VARA SÖT ELLER HET: Kan ju vara båda, eller hur?
SKA EN TJEJ VARA LÅNG ELLER KORT: Behöver ju inte va 2m iaf (A)
SKA EN TJEJ VARA BLOND ELLER BRUNETT: Lika fint båda två så..
FÅR DU MÅNGA TJEJER: ? Jag föredrar Guuys :D

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: Brunett
ÖGON FÄRG: Blå/grön
LÅNGT ELLER KORT HÅR: Långt, eller längre ner än axlarna iaf..
SNYGG ELLER FUL: Het som alltid?
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Det duger väl.
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT: Yes (A)
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Ja faktiskt (:
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Inte nu :/
SMINKAR DU DIG: YES!
KÄNNER DU DIG VACKER: Inte nu iaf.. xD

IT'S BEEN A LONG, LONG TIME.

Lillbrorsan: Jag vill ha en
Jag: Jag vill ha två
Lillbrorsan: Jag vill ha tre
Jag: Jag vill ha fyra
Lillbrorsan: Jag vill ha fem
Jag: Jag vill ha sex..

Vadå grundlurad? xD

I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU



Haha kände att jag lyckades bra med att filma åt fel håll HAHA plus dålig kvalitè.. Aja jag tror ni klarar er om ni över huvud taget vill lyssna på vår lilla Alice, men det vill ni väl? Som sagt fick vi som vela gå från skolan en sväng och kika på Alice Svensson från IDOL. Stog på långt avstånd men man såg na iaf, riktigt kul var det och lika söt röst har hon som på tv :)

Skolan gick bra, lite film här å var, roliga övningar och mkt mer, imon om Jenna är frisk kommer vi äntligen kunna visa upp vår efterväntade teater haha. Kung Oidipus, inte ett dugg nervös nu men imon.. ah tyst nu. Aja fick även nya Frida idag å gissa vem man fick som poster då? jo älsklings Zac Efron plus vår lilla sköning Johan Palm haha.. Har inte alls gjort mkt idag utan mest tagit det lungt, måste gö nån läxa till svenskan imon åxå nu så hinner inte skriva mer just nuTjing /sb

ANOREXIA'S LIVING FACE

Jag har sett den förr och jag ser den igen, Jag Dör..
http://www.youtube.com/watch?v=aTIjRxT_Y9g

JUST DANCE, GONNA BE OKAY

Okej here we go..
FREDAG
* Jag & Emmi tog bussen in till valbo, innan bussen kom träffade vi på förra deltagaren av Let's Dance alltså Annika Sjöö som kom fram till oss efter hon steg av bussen och frågade vart vi hade lite matställen här i vår lilla stad. Riktigt roligt att träffa på henne, lika glad som på tv haha.
* Kom in till valbo och började med att shoppa saker till föräldrarna typ. Hittade lite smått och gott, käkade även rätt så god mat där också. Gick runt där och helt plötsligt skrek en tjej rakt ut i hela valbo - Stoppa han Stoppa han! En kille i vår ålder kom springandes med hennes väska plus väktare efter, sjukt ju, har aldrig sett sånt där förr, allt bah stannade till.. Riktigt scaryy.
* Tog en tur även till Gävle för att handla min klänning från Vero Moda, åkte sedan hem för att kolla på IDOL. ROBIN ÅKTE UR, ROBIN ÅKTE UR, ROBIN ÅKTE UR! Tjalalalalalalalalalaaaaa! Överlycklig? OM jag är :) Nu vinner Kevin och Alice kommer tvåa som planerat haha!
* Kvällen blev kort men asbra!

    

LÖRDAG
Började med busskrångel å tidbrist typ... Men sen kom vi till Forsbacka å kvällen va grym! Tjejer å killar från alla olika håll, riktigt skön stämning och väldigt trevligt folk, LYCKAD KVÄLL! :)
Aja jag å Emmi kom hem runt 1-2 kanske, eller har ingen aning riktigt men iaf ngt sånt. Somnade bums nästan.

SÖNDAG
Idag har jag å Emmi inte gjort spec mkt, gick till macken för att handla lite cola å nån sandwich grej som vi käkade och blev en lite promme dessutom! Kom hem till mig igen då vi satt i min säng å snackade en del tills jag å far min skjussade hem Emmi och jag fick donken käk därefter. Har inte gjort spec mkt mer heller nu, eller ah har börjat packat ihop en del i rummet, ja flytten blir ju i slutet av januari :) men så nu för en stund sen kom ja hem från Enen, hängde med mami dit, å fick även med mig nya Veckorevyn som ska läsas ikväll sen.. men så egentligen vill ja kolla på Sanningens Ögonblick nu kl 21 men kanske lär tänka på annat, typ att duscha å grejja lite, men får se. Skola imon å har fått nytt ASBRA schema så man är nöjd iaf :) Tjing /sb

    

TÄND ETT LJUS FÖR ALLT DU TROR PÅ, FÖR DEN HÄR PLANETEN VI BOR PÅ TÄND ETT LJUS, FÖR JORDENS BARN!

Guuud det strömmar skitsköna bra jullåtar ur mina högtalare nu, säg ngt som är bättre med poppig julmusik såhär nära julen, sjukt underbart enligt mig iaf! Colan har jag brevid mig också, just ja en popcorn skål åxå haha gud vad nyttigt det lät, men har fanimig inte käkat på hela dan så nu får jag i mig ngt riktigt iaf ;) .
JA imon då ska jag å Emmi in till valbo en sväng och inhandla lite julklappar å ja vem vet det kanske dyker med ngt roligt till sig själv också! DET SKA DET GÖRA, heter det ja. Aja kvällen har bestått av dator, och nerladdning av sådär skööön musik, ska väl dra igång en film innan jag sover sen också. Ska faktiskt upp typ halv 6 eftersom jag är i boänge å både Kent å mami drar ju, Kent jobbar å mami min ska ju såklart med syster sin till sthlm å shoppa, fan vad fusk! men men.. min dag kommer efter jul då jädrar blire shopping! aja så måste hänga med mami kvart över 6 så hon hinner till bussen dom ska åka in med :)
Men ser fram i mot dagen imon å nu blire fortsatt trevlig kväll för mig med julstämning! Tjing /sb

    

AGNES CARLSSON - RELEASE ME


YOU MAKE ME WANNA, JUMP TO THE RHYTHM AND STEP TO THE MUSIC!

Jippie!! ,slutade typ kvart i tolv idag, suveränt! men mindre suveränt att vi inte kunde spela upp vår teater idag pga att Amanda var sjuk. (''denjäveln'') Haha, nä men så vi skulle visa upp våran på tisdag alltså då vi har nästa svenska lektion, så det blev fyra uppvisningar idag å det kommer bli tre uppvisningar nästa tisdag då om jag räknade rätt, det var fler personer sjuka i andra grupper åxå, men alla som visa upp idag var kanonbra, fick sig många garv t.o.m! Efter alla uppvisningar fick vi julfika och sen fick vi gå hem.. Har sjungit lite för mig själv nu eftersom man lär passa på då man är själv rättare sagt . Ikväll drar jag nog mig ner mot Boänge, somvanligt på torsdagar kan man säga!
Helgen visar sig vad som duker upp, har no planer alls... Aja jag kmr skriva mer sen så hare gött så länge Tjing /sb
Tog även lite kort under dagens gång, kan visa er alla snyggingar jag knäppt på :)




NOW OR NEVER!

Berättar väl lite kort om dagen, skola kan säga att den va rätt dryg men ändå skön? gick en gnutta på stan med Emmi så hon fick byta lite grejjer hon köpt å inhandla lite nytt, åkte hem och följde med dadi min för att fixa flyttlådor till flytten med Mami, ah vi ska flytta med inte långt, haha typ andra sidan kanalen från där vi bor nu S K Ö N T. Jävla ruckelställe jag bor på.. men i januari då står denna tom. Efter det har det inte hänt så ininormen mkt.. Tänkte lägga mig tidigt idag pga min tröötthet! usch, men ska banne mig hinna öppna min jäädra HSM kalender nu! 3 chokladbitar till mig thank you!
Kort och lagomt inlägg idag, imon blire väl dramatiken hela dan i skolan å dags för uppvisning, Kill me! Aja hörs imon folk Tjing /sb

I WANT TO TAKE CARE OF MY MEMORIES, WELCOME ME, WELCOME ME TONIGHT

Men hallå där!, sket faktiskt i bloggen igår förutom de lilla inlägget om bloglovin, men kände verkligen att jag inte pallade. Aja behöver inte säga så mkt om gårdagen, då kan ni gå in på Emmis blogg istället och kika där om våra runingar fram å tillbaka å paniken och att jag iaf köpte mysiga vantar mössa och Halsduk från Indiska, hade inte räknat med 400 spänn men mami betalar tillbaka haha tack :) Idag då, jo skolan gick asbra, lugn mattelektion som för en gångs skull gick rätt så fort vad jag tyckte iaf, å en mkt bättre Administration med Massage stund, lite roliga övningar och sedan träna inför alla våra teatrar.
Tog bussen hem tjugo i 4 å efter det tills nu har jag BARA legat i sängen min å somna, vakna, somna... ah ni förstår men kollade på Vänner iaf, sjukt bra. Har fått lite liv i mig nu så jag orkade hasa ner från övervåningen och sitter med lappisen i köket. Kommer inte hända mkt den här kvällen, skönt att man blev klar med lite läxor idag iaf, måste egentligen jobba på mitt projekt till Bransch, men det visar sig det, kanske kan hinna med den en liten stund också :) Justja det är ju fan 2 dec. å jag har fortfarande inte öppnat min HSM kalender, så om jag gör det ikväll får man dubbelt opp med choklad Mums!
Nu ska jag iaf sno cola av brorsan min och lyssna på ''pigg'' musik. Tjing då /sb

    

FÖLJ MIN BLOGG MED BLOGLOVIN

Följ min blogg med bloglovin


RSS 2.0