SHINYTOYGUNS

Det får bli dagens låt, får inte nog av den! :)


Happy

Hello Dudes..
Skolan var helt okej, mattetestet/prov gick väl rätt bra, vad jag nu får den känslan ifrån, brukar annars låta typ "IG-varning på mig, helvetes jävla skitprov, hatar matte" osv. nej men fan jag är inte så himla duktig på matte faktiskt haha, så man lär få bli lite glad när man känner ngt positivt inom det..

Idrotten gick ännu bättre. Roligaste idrotten hittills, iaf för dom som var "inne" i det om man säger. Jag Emelie och Amanda var det iaf, så det gick klockrent och Daniel var nöjd haha.

Annars då?, jo det rullar på och ikväll blir det coca cola, kladdkaka IDOL och Andra Avenyn. OM kvällen blir lyckad? Jajemensan! Tjing.

Bullshit

- Känns skönt att man är bra på matematik.. tss


Vilken jävla panna man fick på den bilden då (Y) 


Självaste Emelie Pettersson!


Saturday

Hello
Den här helgen är verkligen seg kan jag säga, gjorde ingenting igår och idag kommer inget speciellt hända heller, så jävla lat nu förtiden alltså.. Det går väl inget speciellt på tvn heller antar jag. Nä jag ska faktiskt vara lite social med min bror idag här hemma. Haha? Ja men så är det. Inga konstigheter som färjan-håkan säger..

Well well, ska hämta lite mer coca cola nu som jag sitter och drogar mig med, så får det bli lite Avenyn tror jag, missade förra avsnittet. xoxo


AA

Morsning korsning slänger in ett litet inlägg här då, jo idag har jag för det mesta suttit och gjort klart lite saker, eller i alla fall fått ngt gjort. Rättkunskap ska in imorgon så bäst man anpassar sig efter det då.
Ikväll blir det som vanligt IDOL och efter det tänkte jag kolla på Skavlan där Anna Anka gästar, ni vet från Svenska Hollywoodfruar. Haha jag tkr det programmet är så jävla ägt, riktigt kul att titta på!

Aja nog om det, kort inlägg skulle det vara så jag tar mitt slut här. Ha en trevlig fredag!

Puttinontheritz



Kan aldrig sluta lyssna på den här låten, så bra! ni vet från lindex reklamen.


lastday

Morsing där ute! Jag börjar få lite spurt i den här bloggen nu, i alla fall mer inlägg har jag börjat med, inte så detaljerat och noga men lite bilder hit och dit, och lite text då och då skadar ju verkligen inte, hoppas det håller i sig nu då och inte dör ut som det gjorde förut.

Öhm, idag har jag en lektion, webbdesign. Sen ska jag åka hem och börja plugga som bara den, ska försöka bli klar med all skit nu, eller det är en sak som jag ska skicka in idag tänkte jag. Men annars då så blir det h-e-l-g nu och tummen upp för det i alla fall! Vi hörs!

Puss

klum.

 


HOT


Acne Kex Pleather Jeans. 1495 kr


morning

Godmorgon! Har en lektion idag, rättkunskap så det ska väl inte vara så himla jobbigt kan jag tänka mig. Annars då?, jo det rullar på, fan vad pigg jag är! La mig i förbaskat bra tid igår så jag fick sova ut för en gångs skull.. Efter skolan måste jag hem och plugga lite innan TRUE BLOOD början, shit vad bra den serien är bra, jiises!

Nu ska jag sminka mig lite granna, ha en bra dag!

style.


FLYTER

Oj, hörni jag lever minsann! Skolan flyter på, livet flyter på, dagarna flyter på.. Det är väl huvudsaken kan jag tänka mig. Ikväll är det IDOL som vanligt och sedan blir det komedier!

Hm, finns egentligen inte mkt mer att säga, så det visar sig när jag uppdaterar igen!



MOMENT


EN SKÖN ONSDAG

Nu taggar vi IDOL och sedan kl 21:55 är det åter igen dags för TRUE BLOOD, denna gång dyker Alexander Skarsgård in i serien, och det är ett plus!

Vi hörs duudes.


TISDAG





Jadu?


Haha, vad säger man? Kul va det iaf!


STHLM

Ja herregud vilken aktiv blogg det här är! Men jag har helt enkelt börja tröttnat lite och sätter in lite bilder eller musik lite då och då som ni ser. Men såg nu att min käre vän Emelie hade uppdaterat lite om när vi va i sthlm så vafan då lär ju jag göra det också så man inte är så himla efter...

Men vi hade en kanondag i sthlm. Såg Bagges IDOL-bil vid ingången till Magasin 5, Bingo Rimér och ett par andra kändisar och självklart de kändisar som va med i självaste singing bee. Många kort blev det där inne men kan inte visa alla eftersom ja inte kan säga vilka som var med hähä! Ungefär 3 timmar höll det på och det va jävligt roande ska ni veta att få sitta där. Humor hit och dit och bra musik hela tiden så riktigt kul va det!










GUETTA


Har fan inte hört nått bättre! Guetta är grym!


På G.

Nu drar jag och Emelie in till Sthlm för en heldag där, med en avslutning på inspelningen av Singing Bee Celeb. Ha det skönt!

SMILE







NU KÖR VI, IDOL 2009!


Min kväll

Ja fan nu börjar alla program komma igång igen, det är ju för underbart!
Ikväll ska jag se..


Färjan-Håkan igen, för nu jädrar slår
Färjan 3 igång! kl 20:00.



..och därefter det kommer efterlängtade Roast på Berns, kl 21.55 med alla komiker, helvete så kul, lite komiskt även där att det är på Berns dom spelat in det, jag och Emelie som va där nyss på Modevisning..


tvmaraton

Ja då kör vi! Nu börjar äntligen Top Model igen och därefter ska jag kika på Ensam Mamma söker med Madde från Sandviken, och ja efter det blir det en romantisk komedi! Ha en trevlig kväll!


GRATTIS BROR 19 ÅR!

Men ha den äran då bror min! :D
NU BLIR DET TÅRTA!!


(gammalbild)

MAKE UP STORE VISNING 090902

Jahapp, gud vad duktig jag känner att jag är att uppdatera då, vilka besökare jag måste ha asså! Aja gårdagen i sthlm med Emelie va kanon, förutom att fötterna blev uppsvällda och typ blå av kängor med hög klack.. jaja vi va runt i stan först och käkade massa och kollade runt i alla möjliga affärer.. Innan vi skulle in på Make Up Stores modevisning fick vi syn på Djäveln från Ballar av Stål, de höll på att spela in en massa nytt till en ny säsong som kommer. Haha lite kul va det att få se han så röd som alltid å så dryg somvanligt..

Halv 6 började visningen och det var från make up stores senaste kollektion "Czarinna" och det var ungefär 40 ursnygga modeller som entrade catwalken och var klädda i plagg och accessoarer från Zanzlöza Zmycken och hårstyling av Björn Axén. De var riktigt kul att se, stämningen va på topp och tjejerna måste ha känt sig mäktiga där uppe! Riktigt bra!

Efter visningen fick vi en goodiebag med en massa smink och ett album med olika modeller och sminktips typ. Vi såg även en hel del kändisar som man inte gör varje dag! Det var sjukt, alla som man bah "åh hon/han måste jag bara se" kan säga att vi såg nog alla svenska kändisar igår!

20:00 gick tåget hem och gissa om vi var trött? behöver ja svara?..... Dagen var GRYM!


















RSS 2.0