Längesen



Har inte orkat blogga ett piss alltså. Räcker med att skolan tar all tid man har..Haha jag o E skulle på bio igår, men istället sov vi som två jäla gåsar från när vi kom hem i från skolan till morgonen idag. Det är sjukt, men får skylla lite på skolan som gör att vi lär sitta uppe nätterna långa o plugga..seriöst jag hinner inte med någonting..men iaf så det blev ingen bio utan vi tar det idag istället. Sex And The City 2 blir det, sen är det ju cruising här i Sandviken idag så kanske bär ut på det o träffar som chicks.

Anna åkte ur Esc igår, så jag vetinte om jag ska kolla på det. Annars hade jag suttit med mor min o kolla på det typ, men hon ska ut med brorsan sin tydligen, så vi får se helt enkelt hur det blir med allt idag.

Emelie är här som sagt, och vi sitter o nöter freestyler, ni vet rock the microphone. Eller som man sjöng förr "raka maka fon". jaja den är härlig en sån här lördags eftermiddag. Nu ska vi chilla läget o dricka cola.


Charlie St. Cloud


Fin film, måste se den..


Taylormomsen


Vi glider runt i sommartider

De är ju bra att man har prov imorn o struntar totalt i att plugga.. Får se hur det blir med det där alltså.. KÖPT EN LONGBOARD IDAG i alla fall, som jag längtat. Jag o E har varsina nu så dom ska användas flitigt i sommar. Visst, gick väl på sådär omkring 2000 spänn, men wtf, jag bryr mig inte. Nu är jag nöjd!

Nu måste jag hoppa in u duschen, har vart ute med bror min o lirat lite fotboll, tänk att skilsen sitter i än! Grymt. Fan vad ja snackar, datorn laddar ur om typ 2 min.. o orkar inte sätta i sladden. Så måste kila! xoxo

Sunday

Såå jävla trött, vaknat runt 1-2 varje dag nu o somnat allt för sent så det blir kul o se om jag kommer upp till skolan imorn..Har allt för mycket plugg som ska vara klart, igår gjorde jag klart några saker i alla fall och måste fortsätta idag om jag över huvud taget ska få bort allt innan 10de. Ikväll är det Glee och Gossip som inte får missas, så jag hoppas jag fått klart en del plugg då.

Annars..just nu väntar jag på att mor min ska komma hem med käk, sen blir det dusch, plugg o musik. Hej vilket roligt inlägg det blev. Tjoho.


Miley..



Jises bruden har gjort en Britney, Rihanna osv.. Nu börjar det likna ngt här! Jag diggar många av hennes låtar men nuså.. nuså, dunder o brak! Det här är grymt.


Blablabla

Sitter här med mina energy drycker jag, haha vilket liv. Faktiskt är jag duktig o pluggar i helgen. Känns stressigt nu inför lovet. Måste för sjutton hinna med allt!
Ska snart kolla på Dear John o sen ska jag kolla på alla Johan Falk filmer som bror min köpt hem. Joel Kinnaman vilken kille, I'm in löw!

YÄääs so.. inte mycket mer att ta upp. Skriver mera imorn! puss


I wanna do bad things with you



Trailer för True Blood Säsong 3, om jag är taggad?


H&M nyheter






H&M


Sjukt bra



12 årige Greyson Michael Chance's cover av Gagas låt Paparazzi!


Angel


Tylö Sun



Sitter och lyssnar på en massa gamla gyllene tider låtar, får mig att tänka tillbaka på sommaren 06, 07? Ja det var bra tider det, inge bekymmer o ingenting, man levde bara. Får mig också att påminnas om att sommaren snart är här, congratz! äntligen!

Ja.. idag hade vi ju NP också, engelska. Inte mitt starkaste ämne kanske, men det kändes helt okej, haha slutar väl tragiskt ändå, näe men vad vet jag. Läsningsdelen kändes i alla fall OK, men lyssnar delen, vette sjutton asså....Aja det är gjort nu iaf. Ikväll kommer emelie förbi, känns som jag inte gjort ett piss på länge nu, så hon får göra mig sällskap för en gångs skull..Får se vad kvällen erbjuder, men ha en bra fredag!


Show me

Klart ja ska visa skorna.. har fått typ 45 kommentarer om det nu, så visst jag ska, jag ska! haha! Nä jag har faktiskt inte så många läsare ens, men kan visa skorna nu innan jag lägger mig i alla fall, jag har bestämt mig för att behålla dom!
Ska kolla på nått avsnitt av O.C nu och sen ladda om till NP imorn, hejudamig, minst VG ska jag ha.. ah visst va.. Aja nog med skitsnack, sovgott!




Skorna i världens sämsta ljus..


Just a girl..

Sitter o kollar på Vampire Diaries nu, efter det måste jag börja plugga.. Har egentligen ingen lust alls faktiskt, men det är bara en månad kvar innan man går ut, så nu måste man ligga högt. Mina melba skor kom idag "fashion bootsen" som de heter, jävligt snygga irl, höga som fan o jag är inte mästare på att gå i dom haha! De kostade ju en tusen lapp så...jag vetinte ja, ha kvar?, skicka tillbaka?, ha kvar?, skicka tillbaka? så går det i huvet på mig nu.. men seriöst så tror jag att de får stanna. Det är typiskt sånna skor man kan ha när man ska göra "småsaker" typ ta en drink med en vän på krogen osv.. inte direkt sånna jag kan dansa i eller gå 7 timmar på stan med. nejnej.. men dom är för fin att skicka tillbaka o de satt bananas!

Nog om mina skor nu haha, i helgen blir det mkt plugg, låter intressant va? men jag måste, skolan får gå i första hand nu.. Imorn är det biopremiär också, "The Last Song" kommer inte gå på den då tyvärr, men nästa vecka kanske? eller ngt. Oj, nu börjar VD snart så vi hörs!


Caroline Winberg







sexy


Vagabond


Lektion

ORKA ORKA ORKA ORKA ORKA ORKA......måndagar, vafan är det för dag!?, imorn har vi försjutton sovmorron iaf, trött som attan är ja o somnar då o då, svenskan tar ju aldrig slut!?, när ja kmr hem ska ja ta en powernap sen är det plugg, hollywoodfruar o roast ikväll. Ha det gött!


It makes me wanna die

Hallå, sitter och nöter en massa O.C avsnitt, inne på andra säsongen nu. Så himla bra! Men känner att det är dags att sova snart. Har bara tagit det lugnt idag, den här jävla förkylningen tar ju kål på en, jag som trodde jag var på bättre vägar.. Men den ger sig verkligen inte.

HAHA o jag då.. käkat 4 vesuvio på 2 dar, känns fräsch? så jävla lat nu förtin så det blir köpmat om o om igen. Kalla mig tjock! Inte så himla intressant egentligen, men så äter man ju inte fan...Usch aja nästa vecka ska jag bara käka nyttigt, damn nu ska jag skärpa mig! Sitter nu för tillfället och lyssnar på en massa ballader så jag deppar ner mig snart för sjutton, mitt liv är kasst nu, ingenting händer.. skolan suger och jag är trött hela tiden. På lovet ska det bli ngt utav mig, jag ska bli en bättre person!

Men herregud vad jag babblar, typ synd om mig? tror jag är för trött för det här! xoxo


Jag o mitt ego..


RSS 2.0