STHLM 081011-081012

Ja, kan väl äntligen berätta om den trevliga resan med Emmi. I lördags tog vi SGS bussen 06:55 ner till sthlm å var där kring kvart i 10. Vi började direkt med shoppingen. Runt 2 på eftermiddagen stog vi i världens längsta kö till HIGH SCHOOL MUSICAL THE ICE TOUR! kön gick fortare än väntat å vi va inne i Globen på ett kick. Väl inne såg vi en massa HSM saker, ni ska bara veta hur mkt det fanns där! Men en typ dricka som man kunde köpa där till showen kostade liksom 160 spänn! så tänk er priset för tex flaggor, affischer å andra saker.
Showen drog igång å jag satt med kameran igång hela showen, filmade en låt också där vi även sjöng med. Men iaf när showen va slut va man alldeles svim å gråtfärdig för att det va så underbart bra! Överraskning va att man kunde gå ner på isen å sjunga sen om man vela, Åååh ah är man vi så gjorde vi det, Bop to the top blev låten inkl. danssteg. Ni vet vart vi var va? mmh Globen JUSTDÄ! så tänk er folkmassan. Kul var det iaf :)

Innan vi åkte till Hotellet ställde vi oss å flumma runt lite där i sthlm å dansade. Käkade åxå på ngt fränt ställe innan vi klev in på hotellet. Inte mkt att gö där för vi insäg tillslut att vi var dötrött. Vaknade sedan nästa morgon å åkte på dirr att shoppa. Ska försöka komma ihåg allt jag köpte.

Svarta Uggs - TopShop
Bruna Stövletter - H&M
Grå & Lila Leggins - TopShop
Bruna Leggins - Gina Tricot
Svart/silvriga Over Knee - Gina Tricot
Vinröda & Silvriga Ringörhängen - Ur&Penn
Träaktiga Örhängen - Gina Tricot
Bruna Mönster Ringörhängen - (Billigt Ställe i stan)

Hade det sjukt kul inne i sthlm med Emmi å vi tog 17:00 bussen hem, som vi hann på som tur va :) Bilder av oss, resan å HSM kmr sen då jag fått tillbaka min bärbara som är på lagning av internet. Kollat på The Hills idag när jag kom hem å somnade därefter. Imon är det Alborgen på förmiddagen med vår klass å BP2a & 2b på förmiddagen så det ska bli rätt kul :) Hoppas man kommer med några bra bara, lite nervo för de men det ska väl gå, ska försöka att ha kul bara, det är ju grejjen! Nu blir det Tv om inget annat dyker upp Tjing /sb

Kommentarer
Postat av: J.b

Braaa förkortning där Sofie, hihi ;D :D

2008-10-14 @ 20:00:25
URL: http://jeanetteborjessonn.blogg.se/
Postat av: /SB

haha :D ah jag lyckades skippa lite ''detaljer'' som du ser^^

2008-10-14 @ 21:43:11
URL: http://sofiebergqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0