...I LÅGORNAS SKEN

Idag tog jag å Emelie en liten runda på stan, då blev det en liten fika på Marangoni, som vanligt köpte vi chokladboll å cola men det är lika mumsigt varje gång :) Lite senare runt halv 7 åkte vi in till Gävle eftersom ryktet om att Nordman skulle vara där hade spridit sig till våra hjärnor..

Först blev det lite snabb shopping fram till ungefär halv 9, båda köpte en varsin mini-väska med långt axelband, vi föll pladask för dom eftersom att de var märkta med namnet ZAC, för oss står det för vår lilla älskling ZAC EFRON :D <3 Emelie köpte en svart å jag köpte en vit. Aja efter att ha babblat rätt mkt om Zac-väskan gick vi vidare å Emelie hann få med sig ett nagellack med en hallonrosa färg innan vi drog oss bort ifrån alla affärerna..

Efter all shopping så va vi faktiskt helt utsvultna, nästan ont så hungrig va man tyvärr men så vi tog en funderare på vad vi skulle käka för ngt, först ville vi käka typ på stan där mitt i på ngt mysigt ställe men njae, det var nog LITE för mkt folk såg vi, så ja vi tog helt enkelt en tripp till American..

Det gjorde vi nog rätt i också, för där va vi typ själv med nåra enstaka personer som satt där :). Några killar som satt brevid oss som vi trodde garva åt oss men nja det var nog inte så höhö.. Kebabtallrik blev det denna gång, urgott om jag ska vara ärlig. Satt där en stund, sedan va det dags för oss att ta oss mot scenen å kika på Nordman :)

När vi kom fram till scen höll Babsan fortfarande på att sjunga så Nordman var lite försenat.. Men efter bara en pytteliten stund skreks det ut i högtalarna att vi skulle välkomna NORDMAAAN! Han kom ut på scenen å alla började jubla för fullt.. Innan showen var slut hann han bjuda på några underbara låtar å vi sjöng med å klappade händerna som bara den. Hade nog roligast i publiken verkade de som å stämningen när han sjöng var grymt härlig :)

Wow liksom, hur underbar som helst var han, å efter showen skulle han komma till ett bord å signera skivor å tröjar å sånt, å vilka stog inte först längst fram i kön om inte Sofie & Emelie!?, ah när han kom kollade vi på varandra å såg varann i ögonen å bah shit ! där var han, åh så härligt det va å stå där..


Började med att trängas å trängas men tillslut fick vi en kram av han, men vi va banne mej inte klar heller !, autografen skulle skrivas hade vi bestämt å ett varsitt kort på han å en själv skulle vi åxå fixa !. Folk trängdes men tillslut fick vi autografen å efter en stund sa vi åt en i bandet att knäppa kort, först på mig med nordman å sen med emelie å Nordman, urgulligt :) .. Kändes som vi stog där en halvtimme å bara trängdes men de va det värt :).

Efter allt det där var vi supernöjda så vi gick mot bilen där min mamma, Kent å Adam väntade på oss :) Hela vägen hem snackade vi om Zac-väskan och att vi hade kramat Nordman hahaha! Vi kollade på bilderna minst 1000 gånger innan Emelie klev ur bilen när vi hade svängt in hemma hos henne.. En underbar dag blev det iaf med många garv :D




Kommentarer
Postat av: E.

Blev en fullspäckad dag det där även fast det inte såg ut så imorse ;) Härlig väska vi kan njuta av nu åxå! jag menar lixom HALLÅÅ det står ju ZAC på den (L) :D hahaha..

2008-07-17 @ 02:11:51
URL: http://emmelieepettersson.blogg.se/
Postat av: /SB

mena att det blev :D, menaaa haha väärdlens bästa väska jag nånsin har KÖPT! .:D(L) men underbar dag hade vi :')

2008-07-17 @ 02:15:53
URL: http://sofiebergqvist.blogg.se/
Postat av: QUEENIEQUEENIE

GISSA KÄNDISEN HÄR: http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.3438733#lasKommentarer, & jag länkar till din blogg i 4 dagar?

2008-07-17 @ 02:44:26
URL: http://metrobloggen.se/queenie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0