FALUN

Jag och Emmi kom in till falun runt 9 på morgonen och vi visste inte direkt vart vi skulle ta vägen så vi lära kuta in på hotellet vid lugnet för att fråga om vart bussen till centrum låg, låg alldeles precis brevid men när vi kom dit så såg vi att det var vissa inställda bussar lördag & söndag. Man bah du skämtar! Med minst 20 minus ute, tunnklädda så gick vi mot det gamla centrumet där vi shoppa förr för att försöka komma in någonstans att värma sig.

10 öppnade alla affärer, och blinda som vi var såg vi inte det stora shoppingcentret som låg ngt kvarter brevid oss så vi tog en buss helt i onödan och åkte runt lite med där i falun, sicken tur att föraren var asschysst så vi fick kliva på gratis :)
Vi fick iaf med oss en hel del hem, det jag fick med mig var..
Brun Väska - Lindèx
Svart Kavaj - Wear It
Blanka Svarta Leggins - Gina Tricot
Vit Sommarhatt - Gina Tricot
Blommig Brosch - Gina Tricot

Vi hann även med en stunds fika och innan vi åkte hem satte vi oss på American för att käka pizza innan hemresan, blev sittandes där i ungefär 2 timmar eller ngt sånt, men vela ju såklart inte stå ute och frysa i onödan heller, när vi skulle med tåget hem halv 7 visste vi ju såklart inte vartifrån den gick haha, losers... men iaf så frågade vi en tant där, men ah vi låssades väl mest förstå hur hon förklarade, fattade inte riktigt, men tillslut fann vi det, och det var en del som även skulle med på tåget så vi hittade och allt blev bra hah, hahaha lurade även tågsaken om betalningen så vi slapp betala, skyndade oss på tåget, Emmi började lyssna på musik från mobilen och tittade ut genom fönstret, ja tog av mig jackan och började läsa en tidning, allt för att det skulle sett ut som om vi hade kommit från tex Borlänge och hade suttit där ett tag, haha och vi lyckades, tågsaken kom fram till oss, ja å Emmi ignorera henne och allt hon sa va "Ja juste här har jag redan vart" haha sucker, det hade hon ju inte :) Men lyckad dag! /sb

              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0