...WE WALKING ON SUNSHINE!

Äntligen har man tiden inne att uppdatera bloggen, va ett tag sedan men nu är man Back!

Som sagt har jag & Emmi campat från 21/7 - 26/7 på Medskogssjöns Camping. Från måndag till torsdag har vi mest tagit det lungt, ungefär slappat på en brygga som vi lyckades ha helt ensamma hela veckan, men men som sagt vi har ''relaxa'' lite.

På fredagen tog vi våra cyklar en sväng till Järbo för att inhandla some food åt oss, blev även en liten fika med chokladboll och cola somvanligt, riktigt mysigt och BILLIGT för den delen. På vägen hem tillbaka till campingen tog vi oss ett dopp i Hålldammen eftersom att man svettades från topp till tå i det kokande vädret! Senare samma kväll eller ska man säga morgon? ( Klockan var faktiskt 05:00 på morgonen ) så dök vår granne Didi ( som han kallade sig ) upp med ett leende på läpparna och han tog genast med oss till de andra husvagnarna för att väcka upp hans polare, Askul!
Efter väckningsturen så hängde vi med Didi in till Håkans yttertält och satt ett par timmar och snacka om allt mellan himmel och jord.

Lördagen var det hemfärd men vi hann med mkt sol & bad före det. The Parents fick hämta upp all packning som vi hade medan jag och Emmi tog cyklarna för att bära oss av hemåt mot Sandy Bay även där hann vi med ett bad i Öjan.

Nu har vi fått en fin & härlig gyllenbrun färg och vi hade en underbar vecka tillsammans :)
I nästa inlägg kmr bilder att njuta av!
Mm Lovely

        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0