Lingman `Co..

hej har inte bloggat på 2 dagar nu tror ja, men har inte haft tid sisådär.. men nu är jag här igen ^^ Jag å emelie har haft lite äventyr om man ska säga så.. hah, förr skickade vi in en Demo på oss två när vi sjöng som vi hade spelat in till Lingman `Co å i söndags fick vi svar av dom å det lät ungefär : Hej Emelie och Sofie, tack för den fina demoinspelningen ni skickade in, vi har bestämt oss här på Lingman `Co att ni ska få ta en tur in till Gävle för att låta er provsjunga en låt som vi sedan kan rätta oss efter och se om ni har en talang som sätter sig in hos oss. Vi kanske skickade ut det här lite sent, och hoppas ni har fått det för vi vill gärna att ni två kommer in till oss imorgon eftermiddag runt 12-13 tiden, om det passar er.. bla bla o.s.v . Vadå Överlycklig man får vara?
ja, kan berätta lite kort om de, vi kom dit steg in på Lingman och det kom 2 stycken som mötte upp oss, å vi snackade lite kort med dom å sedan fick vi ta oss in till studion, därefter lyssnade vi igenom våran skiva som vi skickat in å sedan blev det mkt prat om den å hur vi tkr det är å sjunga å vad våra förhoppningar är inom musik.. men vi fick åxå sjunga en låt, dom hade valt ut en från våran skiva som vi sedan fick sjunga... Det va apakul, lite nervöst men de gick bort fort ^^ vi hade bara kul !. När vi var klara sa dom till oss att komma in igen på tisdagen, förmiddag runt 8, så det blev väldigt tidigt denna gång hah, ja som sagt idag kom vi in dit å började prata lite somvanligt hah. sedan vare dags å dra igång låten å börja sjunga, det blev Everytime - Britney Spears . jag å Emelie garva lite i början men de gjorde igenting sa dom eftersom dom förstog att man är lite små nervös i början å vi som fnittriga personer ah vad ska man säga? , sånt händer.. jaja det va himla kul iaf, efter det sa dom till oss att det lät mkt bra men att dom skulle höra av sej till oss sen om det va ngt dom kunde använda :) , så det är bara att hoppas hih! . 
                    image259

Vi kom tillbaka till skolan vid lunch, skitdrygt eftersom vi hade slöjd å sen Idrott orka komma tillbaka dårå^^  well.. det funka :). typ slappa hemma kolla på OC som inte kommer vara lika kul nu eftersom Marissa ( Mischa Barton ) dog i förra programmet, grina som en ko ju !!, stackarn :( , kändes som det var verklighet.. Satt igång Hallelujah låten på än gång efter eftersom den är med just då när hon dör . Underbart fin <3 . Haft träning åxå, gick galant ! . match på söndag vad jag vet nu iaf ¨^ .YES nu ska jag sova å tagga NP imon - NOT /SB

Kommentarer
Postat av: J.b

hahahahahha " grina som en ko ". Jadu vem har inte gjort det typ 28329843 gånger till nån serie xD

2008-04-16 @ 18:39:01
URL: http://jeanetteborjessonn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0